دوست عزیز تجویز دارو برخلاف قوانین این فاروم هست
دوست عزیز تجویز دارو برخلاف قوانین این فاروم هست
هر جور راحتي داداش . . . از ما گفتن بود .
من باهاش پروپرانولول هم ميخوردم كه الان مصرف نميكنم ولي ربطي نداشت . اون واسه هيجانات و استرس هاي آني بود .
كاملا . . . .
مصرف بدون تجويز دارو ، به طور كلي اشتباهه . . .
Last edited by PLAΨMID; 01-01-2013 at 21:25.
دوستان قوانین رو مطالعه کنند. تاپیک تا بررسی کامل و برخورد با پستهای ناقض، بسته میمونه.
دوستان به هیچ وجه سرخود داروها رو استفاده نکنید ، حتمن برین پیش متخصص.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- به دلیل حساسیتی که تجویز دارو دارد هیچ کدام از دوستان دارویی را که برای خود یا نزدیکانشان تجویز شده به هیچ وجه برای سایر دوستان تجویز نفرمایند. این کار از نظر عملی و اخلاقی صحیح نیست. و در صورت مشاهده به کاربر خاطی اخطار داده خواهد شد و در صورت تکرار مطابق قوانین انجمن با وی برخورد خواهد شد
7- پست هایی که شامل تجویز دارو و یا دوزاژ آن باشد به هیچ وجه تایید نمی شوند. مشئولیت عواقت جانبی استفاده از دستورات سایر کاربران با خود فرد و همچنین کسی خواهد بود که تجویز دارو را انجام داده است.
دوستان میدونید که این همه سختگیری هایی که انجام میدم به خاطر سلامتی خودتونه.
خواهشن قوانین رو به دقت مرور کنید و از تجویز ، استفاده از کلیدواژه های مسائل ج ./ ن ./ س ./ ی شدیدن خودداری کنید.
تاپیک با انجام ملاحظات لازم ، باز شد.
باسپاس/.
بنده به نوبه خودم اگر مطلب اشتباهی رو اینجا مطرح کردم عذرخواهی میکنم و فقط قصد تبادل اطلاعات و یاد گرفتن چیزی از دوستان داشته شرکت از همچین بحثهایی وگرنه هیچ ادعای حداقل بنده در تخصص داشتن توی همچین مسائلی و داشتن اطلاعات کامل وبدون نقص رو نداشتم.
از دوست خوبمون هم برای نظم دادن و رعایت قوانین برای سالم نگه داشتن انجمن واقعا ممنون که فضای سالمی رو اینجا میسازن.
سلام
امروز رفتم پاروکستین بخرم
آزاد هم میفروشن
فقط این مال کدوم شرکت باید باشه تا خوب باشه ؟
کمترین دوز همون 20 هست ؟
ورقی چند میدن؟
دوستان سیلاتوپرام واسه چیه ؟
8000 تومان
دوستان خواهشا رعايت كنين . دوست دارين دوباره تاپيكو ببندن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)