تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 39 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کلا رابطه خوبی با نظر دادن درباره عکس ها نداری نه؟!: دی
    اگه میوه بودی : سیب زمینی
    سیب زمینی مگه میوست؟!

سوالات بعدی من که جنبه فوتبالی ندارن...
    البته گفتی با ترین ها رابطه نداری اما خب مگه دست خودته!
    دو کارگردان هستن که از همه فیلم هاشون خوشم اومده: تارانتینو و نولان
    دو کارگردان خیلی متفاوت که جالبه..!
    1-کدوم یکی از فیلماشون برات جذابتر بود؟(هرکدوم یکی)
    به بانوان خوش هیکل و خوش چهره علاقه داریم
    (از طرف جمع) : تکبیر!....یه 4تا مثال بزن خب!
    2-یا بذار اینطور بپرسم..کارهای کدوم بازیگرها رو دنبال میکنی؟
    3-رابطت کلا با فیلم و سینما چطوره؟ چقدر اهل فیلم دیدن هستی؟
    4-آخرین فیلمی که دیدی چی بوده؟ خوب بود؟
    5-اونجا سینمای چیزی رفتی؟میری؟ تنها میری یا...؟
    6-چرا فرهادی لایق این همه جایزه نبود؟ سینماش رو دوست نداری؟
    7-زبانت چطور خوب شد؟ کلاس میرفتی اینجا یا؟ الان زبانت در چه حد خوبه؟ لهجه شدید داری یا...؟!
    8-نظرت درباره کار جدید سیاوش قمیشی چیه؟ پرواز...
    9-پنج فیلم محبوبت رو بگو...
    10-چند تا از آهنگ های محبوبت رو بگو...

2. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات غیر فوتبالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

کلا رابطه خوبی با نظر دادن درباره عکس ها نداری نه؟!: دی

بله

سیب زمینی مگه میوست؟!

حالا ما میوه حساب کردیم

سوالات بعدی من که جنبه فوتبالی ندارن...
    البته گفتی با ترین ها رابطه نداری اما خب مگه دست خودته!

دو کارگردان خیلی متفاوت که جالبه..!
    1-کدوم یکی از فیلماشون برات جذابتر بود؟(هرکدوم یکی)

تارانتینو: پالپ فیکشن
    نولان: دارک نایت

(از طرف جمع) : تکبیر!....یه 4تا مثال بزن خب!

از قوه تخیلت استفاده کن

2-یا بذار اینطور بپرسم..کارهای کدوم بازیگرها رو دنبال میکنی؟

چند نفر که به ذهنم میاد: دی کاپریو، مورگن فریمن، برد پیت، کریستین بل، مایکل کین، تام هاردی، نیکولاس کیج و ...

3-رابطت کلا با فیلم و سینما چطوره؟ چقدر اهل فیلم دیدن هستی؟

رابطه مسالمت آمیز
    بله زیاد نگاه می کنم.

4-آخرین فیلمی که دیدی چی بوده؟ خوب بود؟

Bourne Legacy
    بهش 6 از 10 میدم.

5-اونجا سینمای چیزی رفتی؟میری؟ تنها میری یا...؟

بله سینما زیاد میرم (تقریبا اکثر فیلمای خوب رو سینما می بینم). بعضی وقتا تنها بعضی وقتا هم ...

6-چرا فرهادی لایق این همه جایزه نبود؟ سینماش رو دوست نداری؟

به نظرم اونقدر چیز خاصی نبود.

7-زبانت چطور خوب شد؟ کلاس میرفتی اینجا یا؟ الان زبانت در چه حد خوبه؟ لهجه شدید داری یا...؟!

فیلم و سریال. کلاس زبان خاصی نرفتم و در رده های متوسط ول کردم. الان زبانم خیلی خوبه (در حد آیلتس 8.5/9) البته خیلی خیلی زیاد تمرین کردم روی لهجه و مهارت های صحبت.

8-نظرت درباره کار جدید سیاوش قمیشی چیه؟ پرواز...

نشنیدم هنوز!

9-پنج فیلم محبوبت رو بگو...

پالپ فیکشن
    پدرخوانده
    دارک نایت
    شاوشنک ریدمپشن
    لرد اف د رینگز

من این یکی رو با سری بعدی سوالاتت جواب میدم که آهنگ ها رو آپلود هم بکنم
    (این یعنی اگه جواب می خوای باید بازم سوال بپرسی )

4. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

1-
    تارانتینو: پالپ فیکشن
    نولان: دارک نایت
    تارانتینو به شخه پالپ فیکشن-ش رو چندان دوست ندارم اما در عوض Inglourious Basterds رو خیلی دوست دارم...نظرت چیه دربارش؟
    نولان هم نظرت درباره Inception چیه؟ فیلمی که نولان 10 سال برای فیلمنامش وقت گذاشته بود؟

2-
    به نظرم اونقدر چیز خاصی نبود.
    خود شخص فرهادی یا منظورت فیلم جدایی نادر از سیمین-ه؟

3-شده دیدن یه فیلم ایرانی رو به دوستان اونجا توصیه کنی؟ یا گوش دادن به یه آهنگ ایرانی؟ اگه آره، چیا بودن؟
    4-فایت کلاب رو دیدی؟ نظرت چیه دربارش؟ کلا نظرت درباره سینمای دیوید فینچر چیه؟
    5-گفتی فیلمهای خوب رو تویه سینما میبینی...چه چیزی باعث میشه که یه فیلم به نظرت خوب باشه؟ نقدهاش رو میخونی یا نظرات دوستان یا فروش فیلم یا...؟ یه توضیح بده خلاصه...
    6-خصوصیت(های) یه فیلم خوب چیه برات؟ به زبون دیگه، چی میشه که مثلا پدرخوانده میشه یکی از فیلمای محبوبت؟ چی داره این فیلم؟
    7-الان سیستمی که داری، چقدر براش هزینه کردی؟ (+ویندوز و نرم افزارها)
    8-احساس میکنم قبلا پرسیده شده اما خب...برنامت برای اینده چیه؟ میخوای همین زندگی که تویه انگلیس داری رو ادامه بدی؟ یا حرفه ای دیگه رو در کشوری دیگه دوست داری؟
    9-چند سالت بود از ایران رفتی؟ اون موقع فکر میکردی در 24 سالگیت، جایی که الان هستی باشی؟

10-
    من این یکی رو با سری بعدی سوالاتت جواب میدم که آهنگ ها رو آپلود هم بکنم
    (این یعنی اگه جواب می خوای باید بازم سوال بپرسی )
    از منم بدتری تویه گرو کشی!: دی
    بگو اهنگهای محبوبت رو...

6. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان شما باز هم داری دو موضوع رو قاطی می کنی. حدس می زنم متنی که از نظر علمی کاملا اشتباهه با عنوان هایی شبیه " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو در وبلاگ های مذهبی فارسی خونده باشی و بر اساسش داری صحبت می کنی و حرف هاش رو تکرار می کنی. این متن کلکسیونی از اطلاعات اشتباه در کنار همدیگه است که همش در پست های تو وجود داره و غیر ممکنه شما تحقیقات مستقل کرده باشی و این همه اشتباه رو کنار هم بطور مستقل از اون متن پیدا کرده باشی.

شکی نیست بزرگ ترین سوال علم زیست شناسی همین منشاء حیاته. شکی نیست بدون پاسخ دادن به این سوال علم زیست شناسی ما تا حد بسیاز زیادی ناقصه. هیچ شکی در این قضیه نیست. ولی ارتباطی به تکامل داروین نداره.

مثالی که برات زدم رو دوباره می زنم:

این روش زیر سوال بردن نظریه داروین به خاطر عدم توضیح درباره یه موضوعی اصلا درش ادعایی هم نداره مثل منشا حیات٬ مثل زیر سوال بردن کل علم فیزیکه به خاطر عدم قابلیت توضیح منشا جهان هستی.

این کاملا واضحه که هر بیولوژیست مطرحی در دنیا، که خود به خود تبدیل به یک داروینیست هم میشه، بزرگ ترین سوال ذهنیش هم همین منشاء حیات خواهد بود و داروین هم خودش خیلی به این موضوع فکر کرده، دربارش حرف زده و در نهایت نتونسته این پرسش رو پاسخ بده ولی این قضیه نظریه داروین رو زیر سوال نمی بره به همون شکلی که وجود پرسش بزرگ منشاء این دنیا، نظریه های مکسول و انیشتین و نیوتن یا نظریه چرخیدن زمین به دور خورشید رو زیر سوال نمی بره.

مسئله فسیل ها مدارک موجود برای تکامل موجودات زنده هستند، منشاء حیات یک موضوع بسیار مهم تر از تکامل، ولی کاملا بی ارتباط با نظریه تکامل داروینه. فسیل ها برای آزمایش صحت نظریات تکامل استفاده میشن، ولی هیچ کمکی به پیدا کردن منشاء حیات نمی کنند. اینجا دو موضوع متفاوت داریم با اهمیت متفاوت، عدم حل و فصل کردن یک موضوع راهی برای انتقاد به موضوع دیگه نیست.

نکته: این دو جمله ای که از دکتر براون و داروین آورده شده، من هیچ منبعی از وجود چنین حرف هایی پیدا نکردم. تمام صحبت های داروین درباره منشاء حیات رو خوندم و یک کلمه درباره "الکتریسیته" نبود. دکتر براونی هم اصلا پیدا نکردم که در زمینه منشا حیات یا تکامل حرفی زده باشه. تنها جایی که این صحبت ها پیدا میشن همین متنی است که احتمالا از روش این اطلاعات رو قرار دادی. شک دارم اصلا این شخص وجود خارجی داشته باشه. اگه دوست داری روی این Quote ها بحث کنیم لازمه اول دقیقا بدونیم کی این حرف ها رو زده، دقیقا منظورش از اون حرف چی بوده، اون حرف در چه بحث و Context ای زده شده و بعد میشه تا حدی فهمید چی میگن. ساختن یک جمله از فضا و ملقب کردنش به داروین و در آوردن یک جمله بی معنی از شخصی که وجود خارجی نداره نمی تونه راه صحیحی برای یه بحث باشه.

پیشنهاد می کنم اگه دوست داری درباره این موضوع ها مطالعه کنی، یک سری مطالب علمی رو بخون و چند کتاب معتبر درباره تکامل رو مطالعه کن، نه تصورات اشتباه افرادی بی سواد در اینترنت رو که اکثرا هم از باورهای متعصبشون نشات گرفته. اگه فرصت و علاقه داشتی کتاب های خوبی می تونم بهت معرفی کنم که با حجم نسبتا کم موضوع رو خیلی خوب و علمی توضیح داده باشن.
    انگار کم کم گفتگوی ما تبدیل به یک بحث دو طرفه شد
    البته فکر نمیکنم با فلسفه صندلی داغ منافاتی داشته باشه چون صندلی داغ صرفا پرسش نیست

آرمان جان تخصص من دنیای ادبیاته
    اما من هم مثل خیلیها وقتی تخصص چیزی رو نداشته باشم برای پیدا کردن اطلاعات در موردش به همه چیز و همه جا سر میزنم و در این بین یاد گرفتم که تا جای ممکن نه چیزی رو رد کنم نه بپذیرم
    چون هر چه در این دنیا خوندم و بیشتر غرق شدم اون رو مبهم تر و غیر قابل توضیح تر دیدم
    نه در داروین بهانه ای دیدم برای رسیدن به حقیقت نه در علم نجوم نه در پزشکی نه در مذهب و نه هیچ چیز دیگه ای
    هدف من صرفا به چالش کشیدن توئه نه مخالفت با نظریه داروین یا اثبات خدا و البته در این بین گیرنده هام بسیار حساس هستن تا شاید از لابه لای جوابهات رگه ای از حقیقت پیدا کنم

بله به سایتهای فارسی هم سر زدم
    اما این فیلم کوتاه رو ببین فکر نمیکنم این رو مذهبیهای ایران درست کرده باشن
    البته بعید نیست کار بسیجیهای نیویورک باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه کامل این مستند هم توی اینترنت فراوونه

اما همه اینها به کنار و موقتا حرف تو رو قبول میکنم که نمیشه به این منابع استناد کرد
    اما به کتاب جناب داروین که میشه
    من الان ترجمه دکتر نورالدین فرهیخته رو دارم

برای من جالبه که اسم این کتاب منشا انواع یا گونه هاست بعد تو اصرار داری که نظریه داروین ربطی به منشا حیات نداره
    دکتر در مقدمه مترجم بر اصل علیت تاکید میکنه و میگه در دنیای جاندار هر رویدادی علتی داره
    وقتی ما با این نگاه بخوایم در مورد تکامل حیات یا گونه ها حرف بزنیم مگه میشه به علت پیدایش حیات کاری نداشته باشیم

ما داریم در مورد سیر تکامل حیات حرف میزنیم اما تو بخشی از وسط این داستان رو بریدی و معتقدی که با ابتدای داستان متفاوته

دکتر نوردالدین در مقدمه میگه:
    هر پدیده داغ گذشته را بر پیشانی دارد لذا از طریق زمین شناسی، تشریح مقایسه ای،جنین شناسی( و امروزه) متابلیسم شناسی ریشه واحد جانداران برملا خواهد شد

اصلا مسئله منشا حیات تقریبا برای هر کسی که کتاب منشا گونه های داروین رو خونده باشه تبدیل به یک دغدغه اساس میشه

من فکر میکنم داروین در کتابهای خودش بسیار صادقانه تر و بی اعداتر از طرفداران فعلیش حرف میزنه
    به نظر من ما در حال حاضر با داروینیسم طرف هستیم نه داروین
    داروینیسمی که بر اساس برداشتی از یک فرضیه بدون تلاش برای آوردن دلیلی قانع کننده وجود خدا رو هم زیر سوال میبره

خود مرحومداروین برعکس داروینیستهای متعصب امروزی که البته متاسفانه اکثریت هم هستن در صفحه 213 میگه:
    جهل ما نسبت به قوانین حاکم بر تغییر(جانداران) ژرف است حتی نمیتوان ادعای سبب واقعی یکی از صد تغییر را داشت

از این دست جمله ها که اقرار به گنگ بودن مسئله و ندانستن در اون موج میزنه اگر دلت بخواد بیش از 100 نمونه میارم

متاسفانه در حال حاضر نظریه داروین برای داروینیستها تبدیل به اصل داروین شده

اصلا نمیشه کتمان کرد که نظریه داروین پس از خودش بهانه ای شد برای سرکوب فلسفه وجودی خدا
    و من دقیقا با این مشکل دارم
    من نه به خودم جرات میدم نظریه داروین رو رد کنم نه این نظریه رو لایق این میدونم که قبولش کنم
    رفتار من در برخورد با مفهومی به نام خداوند هم به همین شکله

اما داروینیستها چنین نیستن و به راحتی دیدم که بر اساس هیچ ، دلایلی برای رد خدا یا رد دستگاه خلقت آوردن
    داروینیستهایی که خیلیهاشون کتاب داروین رو نخوندن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با احترام من نمیتونم بپذیرم که کسی که به دنبال چگونگی تکامل گونه ها باشه از گذرگاه منشا حیات عبور نکرده باشه
    ما وقتی به شکل منطقی علمی و اصولی به طبقه پنجم میرسیم که از طبقه های پایینتر عبور کرده باشیم
    پریدن با هر وسیله ای به طبقه پنجم کار ماجراجوهاست نه دانشمندی که دنبال اثبات مسائل بر اساس علیته

8. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

درود بر مرد صندلی های داغ

یه سری سوال میپرسم البته غیر ورزشی، چون علاقه ای به فوتبال ندارم و خودت هم بیشتر به فوتبال علاقه داری.

1- دوستی که توی بحث های عقیدتی اعتقاداتت رو مسخره کنه، برخوردت چیه نسبت به رفتارش؟
    پ.ن: منظورم از دوست، یه دوستِ نسبتا نزدیک هست و بحث هم قطعا Debate نیست

2- نظرت در مورد عقیده دینی ای که با گزینش، تصحیح و به روز شدن همراه باشه.

3- توی دنیای واقعی اهل بحث کردن هستی؟ منظور اینه که دنبالِ بحث باشی.

4- به نظرت، مهم ترین تصمیم اشتباه مدیران AMD چی بوده که الآن به این وضع افتادن؟

5- آیا اینتل یا AMD میتونن توی Mobility حرفی برای گفتن داشته باشن؟ اینتل که شروع کرده کارشو و AMD هم خیلی وقته حرف میزنه اما آیا میتونن توی این بازار موفق باشن؟

6- با توجه به تکنولوژی و محدودیت های زمان حال، یه چیزی رو که خیلی دوست داری اتفاق بیوفته و از نظر عملی و علمی هم قابلِ پیاده شدنه ولی به هر دلیلی تا حالا پیاده/اجرا نشده رو بگو.

7- سوالِ بالایی، در زمینه کامپیوتر و شاخه های مربوطه

فعلا همین ها

10. 7 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

جا داره از سوالات هوشمندانه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز (نمیدونم میتونم به اسم کوچیک خطابشون کنم یا نه) و مهمتر از اون جوابهای دقیق و صادقانه صندلی نیشن تشکر کنم
    معمولا در این تاپیک ها سوالی نمیپرسم چون سوالاتم در میان سوالهای بقیه دوستان هست

ولی یه موضوع کوچیک برام مهم شد که در میون سوالات دوستان نبود

گقتین که هویت و فرهنگ ایرانی رو با خودتون به انگلیس بردین اما به مرزبندی ها اعتقاد چندانی ندارید
    میخواستم بدونم این هویتی که بهش اشاره کردید باعث میشه که چه رفتاری در جایی که هستید داشته باشید؟
    یا به عبارت دقیقتر شما چه کارهایی انجام میدین/ چه رفتاری دارید که دوستان انگلیسی و... شما انجام نمیدن/ ندارن و این رو به خاطر ایرانی بودنتون میدونید؟
    لطفا همش رو بگید
    ممنون

من نگفتم "هویت و فرهنگ ایرانی رو با خودم به انگلیس بردم". اصلا فکر نکنم از فرهنگ ایرانی یک کلمه هم حرف زده باشم (شاید هم زدم ). فرهنگ ایرانی واقعی که در زندگی روزانه می بینیم (نه چیزی که ما دوست داریم رو از بین همه چیز فیــلتر کنیم و در آرزوهامون ازش یاد کنیم) در کل یکی از عقب مونده ترین فرهنگ های دنیاست.

گفتم هویت ایرانی در من وجود داره، یعنی نوروز و جشن های ملی و تاریخ ایران و ... برام اهمیت داره.

من هیچ رفتار خاصی که ناشی از ایرانی بودنم باشه ندارم. غذای ایرانی دوست دارم که انگلیسی ها دوست ندارن

12. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 سئوالات "شـیـفـو" _ 2

سلام داداش گلم ، اینا سئوالات آخر من هستند . زیاد بودند ولی بخاطر اینکه وقتتونو نگیرم خیلیاشونو حذف کردم .

به رپ علاقه داری ؟ بیشتر آهنگ کدوم یکی از رپرا رو گوش میدی ؟
    از بین انیمیشن هایی که تا الان پخش شده کدوم یکی رو بیشتر دوست داری ؟
    چه سازی بلدی بزنی ؟ در چه سطحی ؟
    گواهینامه گرفتی ؟ رانندگی رو با چه ماشینی و چه سنی یاد گرفتی ؟
    اگه امکانش هست بگو بزرگترین فرصتی که از دادی چی بوده ؟
    به موتورسواری علاقه داری ؟ نهایت چندتا رفتی با موتور ؟ و چه موتوری بوده ؟
    سریال فرار از زندان رو دیدی ؟ به جز مایکل اگه قرار بود انتخاب کنی بری سرصحنه بازی کنی ، دوست داشتی چه نقشی رو بگیری ؟ اگه هم ندیدی یا سریال دیگه ای رو بیشتر دوست داری ، اونو بگو !
    به وجود موجودات فضایی اعتقاد داری ؟ اگه داری میتونی با چندتا جمله منو قانع کنی وجود دارند ؟
    اگه موقعیت دعوا با محمدرضاگلزار پیش میومد ، دوست داشتی بزنه یا بخوره ؟ ( دعوا با خودت نه ، منظورم با کس دیگس )
    اگه بهت پیشنهاد طراحی لباس برای جاستین بیبر رو میدادند ، با مبلغ نجومی 3.000 میلیارد معروف ، قبول میکردی براش کار کنی ؟ و اجازه میدادی با طراحی های تو ازون عکسا که گذاشتم بگیره ؟
    منفورترین شخصیت کمیک های بتمن بنظرت کیه ؟
    با کدوم یکی از بازی های کامپیوتر بیشتر حال کردی ؟

دوست داری رو سقف ماشین بشینی و راننده با 140 تا بره ؟

محتوای مخفی: پ.ن 
    * راستی درباره پ.ن ، سئوالام رو هی اضافه و حذف میکردم در آخر باید دوباره شماره بندی میکردم یادم رفت اینطوری شدند .

14. 5 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام به حرفه ایی ها و ارکان پی سی ورلد.
    چه جالب اینجا انجمن ورزش هست و بعد سوالات دیگه هم میشه میپرسید.

میخواستم ببینم میشه منم این صندلی رو به چالش بکشونم !
    یه چندتا سوال دارم.گفتنش خالی از لطف نیست.
    فقط اجازه میخواستم.چون دیدم اینجا همه گونده مونده ها هستند خیته من بیام تو جمعتون.
    اجازه هست !؟

16. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات charlize عزیز:

1-

تارانتینو به شخه پالپ فیکشن-ش رو چندان دوست ندارم اما در عوض Inglourious Basterds رو خیلی دوست دارم...نظرت چیه دربارش؟

اینو هم خیلی دوست دارم.

نولان هم نظرت درباره Inception چیه؟ فیلمی که نولان 10 سال برای فیلمنامش وقت گذاشته بود؟

این هم خیلی قشنگ بود. روز اولی که در
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پخش شده بود تماشاگرها بلند شدن و دست زدن در پایان فیلم.

2-

خود شخص فرهادی یا منظورت فیلم جدایی نادر از سیمین-ه؟

با خودش کاری ندارم. کارهاش همچین در حد صحبت هایی که می شد نبودن از جمله جدایی نادر از سیمین.

3-شده دیدن یه فیلم ایرانی رو به دوستان اونجا توصیه کنی؟ یا گوش دادن به یه آهنگ ایرانی؟ اگه آره، چیا بودن؟

نه!
    آهنگ های ایرانی رو که ندیدم اصلا کسی دوست داشته باشه کلا حرف زدن فارسی خیلی براشون خوشایند نیست. فیلم ها هم نه.

4-فایت کلاب رو دیدی؟ نظرت چیه دربارش؟ کلا نظرت درباره سینمای دیوید فینچر چیه؟

بله. خیی قشنگ بود و کلا ایده خیلی جالبی بود گرچه من گول نخوردم و زود فهمیدم این یارو خود اون یاروست
    دیوید فینچر هم کارهاش جالبه. Panic Room رو مدتیه می خوام ببینم ولی فرصت نمیشه.

5-گفتی فیلمهای خوب رو تویه سینما میبینی...چه چیزی باعث میشه که یه فیلم به نظرت خوب باشه؟ نقدهاش رو میخونی یا نظرات دوستان یا فروش فیلم یا...؟ یه توضیح بده خلاصه...

همه چیز با هم. فرمالایز کردن احساس ها کاری غیر ممکنه و نمیشه یه فرمول آورد که بر اساس اون فیلم ها رو بگیم خوب یا بد. من همیشه تریلر ها رو می بینم، یه نگاهی به ریویو ها می اندازم و بازیگرها و کارگردان ها و می بینم فیلم باهام ارتباط برقرار می کنه یا نه

6-خصوصیت(های) یه فیلم خوب چیه برات؟ به زبون دیگه، چی میشه که مثلا پدرخوانده میشه یکی از فیلمای محبوبت؟ چی داره این فیلم؟

احساس ارتباط برقرار کردن. خیلی وقت ها فیلم های خیلی خوبی اصلا برام جذاب نیستن (نمونش همه فیلم های جیمز باند) ولی فیلم های متوسط و ضعیف ممکنه جذاب باشن (مثل Resident Evil).

7-الان سیستمی که داری، چقدر براش هزینه کردی؟ (+ویندوز و نرم افزارها)

سیستم الان رو حدود سه سال پیش گرفتم + چند تا آپگرید در طول راه، نرخ رو الان از روی فاکتور ها چک کردم.

Intel Core i7 920
    ASUS Rampage II Extreme
    6GB Corsair XMS3 1600MHz CL9
    EVGA Geforce GTX 570
    Corsair HX850
    Intel X25-m G2 80GB SSD
    4x Seagate Green 2TB
    2x WD Essential External 2TB

در مجموع: 1300 پوند (نرخ ها زمان خرید). برای نرم افزار هم ویندوز رو دانشگاه با مایکروسافت قرارداد داره و مجانی می تونیم بگیریم (DreamSpark Premium) ، آفیس رو حدود 50 پوند گرفتم با تخفیف دانشجویی که البته به دردم نمی خوره . لایسنس های WinRAR و IDM رو هم گرفتم، برای مک هم Keynote رو گرفتم و بقیه برنامه هام هم رایگان هستن.

8-احساس میکنم قبلا پرسیده شده اما خب...برنامت برای اینده چیه؟ میخوای همین زندگی که تویه انگلیس داری رو ادامه بدی؟ یا حرفه ای دیگه رو در کشوری دیگه دوست داری؟

زمینه کاری که همین خواهد بود ولی برنامه طولانی مدت رفتن به آمریکاست.

9-چند سالت بود از ایران رفتی؟ اون موقع فکر میکردی در 24 سالگیت، جایی که الان هستی باشی؟

21 سال. اون موقع نه ولی همچین غیر منتظره هم نبود چون الان به هیچ جایی نرسیدم هنوز.

10-

از منم بدتری تویه گرو کشی!: دی
    بگو اهنگهای محبوبت رو...

این هم چند آهنگ محبوب (لینک به یوتیوب):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سعی کردم آهنگ ها تا می تونن با همدیگه متفاوت بشن.

سلام به حرفه ایی ها و ارکان پی سی ورلد.
    چه جالب اینجا انجمن ورزش هست و بعد سوالات دیگه هم میشه میپرسید.

میخواستم ببینم میشه منم این صندلی رو به چالش بکشونم !
    یه چندتا سوال دارم.گفتنش خالی از لطف نیست.
    فقط اجازه میخواستم.چون دیدم اینجا همه گونده مونده ها هستند خیته من بیام تو جمعتون.
    اجازه هست !؟

بله دوست عزیز.

18. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

علیرضا جان، سوالات شما رو آخر شب جواب میدم

سوالات عرفان عزیز ناظر انجمن سخت افزار خودمون:

درود بر مرد صندلی های داغ

مخلصیم

یه سری سوال میپرسم البته غیر ورزشی، چون علاقه ای به فوتبال ندارم و خودت هم بیشتر به فوتبال علاقه داری.

1- دوستی که توی بحث های عقیدتی اعتقاداتت رو مسخره کنه، برخوردت چیه نسبت به رفتارش؟
    پ.ن: منظورم از دوست، یه دوستِ نسبتا نزدیک هست و بحث هم قطعا Debate نیست

تا مسخره کردن چی باشه. یکی فرض می کنه اینکه من بگم "آدم و حوا وجود نداشتن" مسخره کردن عقایدشه. کلا مسخره کردن خود عقاید تا حدی که هدف، مسخره کردن افرادی که به این عقاید باور دارن نباشه به نظر من اصلا مشکل نداره. یکی عقاید من رو میاد و مسخره می کنه، سوال من هم اینه که "چرا" ؟ یا اون شخص جواب می ده یا نه. بحث تمومه.

یک سری مواقع هست که بعضی ها قصد دارن با تمسخر، عقاید یه شخصی رو زیر سوال ببرن. این کار که به مغالطه توسل به تمسخر (Appeal to Ridicule) معروفه اصلا جایی در بحث نداره و وقتی کسی شروع به این کار کرد، بحث تمام شده است و احتمالا به منطق همچین آدمی هم باید شک کرد.

2- نظرت در مورد عقیده دینی ای که با گزینش، تصحیح و به روز شدن همراه باشه.

این قضیه پارادوکسه، اگه عقایدی با گزینش، تصحیح و به روز شدن همراه باشن دیگه عقاید دینی نیستن. عقایدی هستن که با تفکر بدست اومدن و هیچ اشکالی هم ندارن. البته خود لفظ دین یه لفظ خیلی گسترده است و دو انسان رو نمیشه پیدا کرد که تعریف دقیقی از دین بیان کنن، منظور من از دین همین باورهای کنترل شده و غیر قابل دست زدنه که در چارچوب یک آتوریته رسمی معرفی و کنترل میشه.

3- توی دنیای واقعی اهل بحث کردن هستی؟ منظور اینه که دنبالِ بحث باشی.

دنبال بحث کردن نیستم، ولی موقعیتش جور بشه و افراد مناسب بحث کردن هم باشن 100 درصد. یکی از بهترین راه افزایش اطلاعات همین بحث کردنه.

4- به نظرت، مهم ترین تصمیم اشتباه مدیران AMD چی بوده که الآن به این وضع افتادن؟

اشتباهاتشون که زیاد بوده ولی مهم ترینش رو در تمرکزشون برای رقابت در بازاری می بینم که شاید 2 درصد بازار اصلی هم نباشه. AMD باید رقابت در بازار Ultra High-End که خیلی هم توش سرمایه می گذاره رو با اینتل و انویدیا کنار بگذاره و بیاد سراغ بازارهای موبایل و به خصوص ARM و به خاطر تجربه قویش اونجا می تونه خیلی موفقیت کسب کنه.

5- آیا اینتل یا AMD میتونن توی Mobility حرفی برای گفتن داشته باشن؟ اینتل که شروع کرده کارشو و AMD هم خیلی وقته حرف میزنه اما آیا میتونن توی این بازار موفق باشن؟

باید صبر کرد و دید. من فکر می کنم اگه AMD بیاد به سمت محصولات ARM می تونه موفقیت خیلی خوبی داشته باشه.

6- با توجه به تکنولوژی و محدودیت های زمان حال، یه چیزی رو که خیلی دوست داری اتفاق بیوفته و از نظر عملی و علمی هم قابلِ پیاده شدنه ولی به هر دلیلی تا حالا پیاده/اجرا نشده رو بگو.

سفر با سرعت بسیار نزدیک به نور به طوری که بتونیم خیلی از نادانسته های دنیای فیزیک رو پیدا کنیم.

7- سوالِ بالایی، در زمینه کامپیوتر و شاخه های مربوطه

ساخت پردازنده ها با گرافین به جای سیلیکون (که البته بزودی شاهدش هستیم).

فعلا همین ها

20. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •