حذف شود .........
حذف شود .........
Last edited by SNOW PATROL; 23-11-2012 at 09:28.
دوستان گرامی
پست معارفه ی میهمان بعدی ساعت 12 بامداد امشب ارسال میشه و صندلی نشینی ایشون از همون لحظه هم شروع میشه .
از شما دوستان عزیز ممنون خوب.
نام:
نام خوانوادگی:
ادکلن:
ماشین:
تیم مورد علاقه:
شغل:
نام اخرین معلم:
تا اینج بعدا یه سوالاتی میپرسم.![]()
سروش جان.
خوب نيست تا زمان معارفه بعدي تاپيك قفل بمونه؟؟
يكم بهم ريختگي پيش مياد به نظرم !!!
سلام /
چون صندلی داغ از نسل تاپیکهای متفرقه ی قدیم هست بوجود اومدن بهم ریختگی درش قابل توجیهه![]()
ضمن اینکه قفل بودن تاپیک حس خوبی ایجاد نمیکنه ، اتفاقا به نظرم باز بمونه بهتره تا دوستان بیان و نظراتشون رو بگن و اگر در جایی از کار ایرادی میبینن گوشزد کنن تا ما برطرف کنیم .
بینهایت ممنون که به فکر نظم انجمن هستید دوست من .
سلام خدمت تمامی دوستان در انجمن های بزرگ پیسی ورلد
اولین فرومی که من باش اشنا شدم پیسی ورلد بود و زمانی خیلی فعال بودم......
بماند که بار های خواستم نام کاربریمو عوض کنم ولی موافقت نشد(اخه به عنوان کسی که تازه با فروم اشنا شده و زیادم اهل نت نبوده یه اسم همین طوری انتخاب کردم)
ببخشید که این طوری شروع شد
سوالم اینه که میثم جان چی شد که به فکر راه اندازی پیسی ورلد افتادی؟ با چه هدفی؟
دوست عزیز صندلی نشینی میثم مدتهاست به خاطره ها پیوسته !ببخشید که این طوری شروع شد
سوالم اینه که میثم جان چی شد که به فکر راه اندازی پیسی ورلد افتادی؟ با چه هدفی؟
در صورت تمایل میتونید از مهمون امشبمون سوالاتون رو بپرسید![]()
با توجه به سیل درخواستهای دوستان برای ادامه ی پروژه ی کهکشانی های صندلی داغ !!! امروز بازم یک میهمان شهیر دیگه براتون رو میکنیم /
توضیح اینکه این بزرگ گوار ! زمانی که کاربر فعال بود از نیمی از مدیران و همکاران انجمن مشهورتر بود ! چه برسه به الان که مدیر شده و دیگه دیگه ...
ضمن اینکه ایشون اخیرا در تاپیک عکس کودکی کاربران انجمن ( که لینکش در امضای اینجانب موجوده ) به طرز فجیعی از کودکی خودش پرده برداری کرد که مایه ی انبساط خاطر دوستان رو فراهم کرده بود تا مدتی
نکته ی ترسناک در مورد اوشون ! اینه که تا به حال نسخه ی چند مدیر و همکار انجمن مطبوعشو پیچیده ؛ فقط این مدیر آخری ( مهران ) تا الان بدجوری مقاومت کرده و هنوز کله پا نشده( که جا داره از همینجا دعا کنیم که خدا قوت مضاعف به مهران عطا کند انشاالله !!!
) /
اتفاقا مهران در باره ی ایشون در جایی گفته که :
بدون فوت وقت میریم سروقت مرور صندلی نشینی ایشون در سال 2007 :یه بار که از سایت یونی لاگین کردم، یه دفعه یکی بهم گفت eee، شما از بچه های پی سی هستی؟!
گفتم بله، شما هم از بچه های پی سی هستی؟ گفت پی سی هم هستم اما از بچه های پی تی ام !
از بچه های موسیقیشون بود و نمیدونست و نمیدونه من smmn ام، این هفته که رفتم سایت دیدمش گفت فلانی
موسیقی مون پرید، قبلا که موسیقی شما پرید چیکار کردید شما ؟! گفتم پی سی یکی داره که شما بعید میدونم
داشته باشید، یکی از فعـال های موسیقی فردای حذف انجمن گـروه موقت زد و بچه ها رو تو گروه جمع کرد، یکی از
مهمترین دلایل بازگشت موسیقی بود که الان اون مدیره، شماها دارید همچین کسی رو؟ عمرا؟! دنیا دیگه مثلش نداره...
2.دوست داشتي قيافه خودت مثل عكس پروفايلت بود؟
دوست داشتم؟ آرزومه! مگه میشه کسی نخواد جای این نازنازی باشه؟کدوم فروم بهترین فرومه پی سیه ؟
انجمن موسیقی!بعدش متفرقه
بهترین مدیر تو انجمن ؟![]()
از لحاظ اخلاقی بابک (البته نه که بقیه بد باشن)
از لحاظ کاری (بابک جان،چون کم دیدمت،نمی تونم بهت رای بدم) خود میثم که همچین فرومی رو اداره می کنه!
4-از ناظم مدرسه تون متنفری؟
بدجور...حالم ازش به هم می خوره...یعنی من آخر سال یا حتی یه روز از عمرم مونده باشه،اینو می کشم! حالا دیه قتل زیاده،می گیرم به قصد کشت می زنمش،کمتر هم راه نداره...!چگونگی آشنایی با P30 (دقیق و کامل)؟
2004 یا 2005 عضو شدم،به پیشنهاد برادرم،اون اینجا رو نشونم داد،همون طور که بهت گفتم قبلا"،چند وقت نیومدم،تا اوائل 2007،از اسم آیدی قبلی خوشم نیومد (اون موقع تو بحر سابقه و ... اینا نبودم!) یه آیدی دیگه ساختم و فعالیت کردم...بعدا" هم که فهمیدم سابقه دار باشیم بهتره،دیدم پسوردم رو گم کردم و ایمیلی که باهاش آیدی رو ساهتم هم یادم نیست! ایم شد که بی خیالش شدم!منم منظورم این بود که آرمان شهرت چطوریه؟ البته اگه دوست داری نگو!
خب...تعریف هر کسی یه جوره،شاید من تعریفم از این جوری باشه: وقتی به اون اتوپیای دلخواهم می رسم که به هدف هایی که الان دنبالشونم رسیده باشم و علاوه بر اون یه سری هدف جدید هم داشته باشم که واسه رسیدن به اونا تلاش کنم...كوروش جان تا حالا به ازدواج فكر كردي؟
نه زیاد،یکی دو سال پیش به علت برخی مسائل اون موقع یه چیزایی به مغزم خطور می کرد،ولی الان نه،هرگز،مگه مغز ... خوردم که با این وضع اقتصدای و اجتماعی و فرهنگی جامعه برم زیر بار مسئولیت؟* توضیح ضروری : ایشون در شرف ازدواج می باشند4- چرا دوست داری مجرد بمونی؟(چیه؟ حرف گذاشتم تو دهنت؟
)
نه بابا،خودم الان تو جواب بهروز گفتم،به دلایل متعدد اجتماعی و اقتصادی و مسئولیت و ...
مجردی بهتره! (ولی اگه همه پسرا و مردا بخوان این جوری عمل کنن که تا چند سال دیگه تعداد دختران دم بخت بیست سی برابر پسرا میشه!)![]()
![]()
این شما و این :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن میهمان مربوطه
-------------------------------------------------------
دوستان فقط لطف کنند با توجه به اینکه این دوستمون در دوران نامزدی به سر می برند حدود شرعی رو رعایت کنند
ضمن اینکه مصاحبه ی صوتی کلا نداریم !
.:PAR3A:.,A M ! N,A/|\IR,Ahmad,ALI . R,Amir Hossein,Amir M.ohAma.D,Babak,charlize,ELSIN,EngineeR EhsaN,F l o w e r,fishdilo,Ghaioom,hamid_diablo,Ice Pain,kiar,Kurosh,Lord-Voldemort,M A M M U T,Mahdi/s,Masoud-Susa,Masоud,Mehran,Meisam,mestry,MILAD MGH,Milad4171,Miss Artemis,Mohammad Yek110,MR.CART,nw_nk,OMiD.1080p,orochi,pcforlife,raana,sara_girl,saviss,sepid12ir,Stream,Ultimator,VAHID,virus2009,yuseph,گرافيكار
سلام.
خیلی دوست داشتم که از جناب کوروش سوال کنم
فکرشو نمیکردم که بشینن رو صندلی داغ.
خب میری سر اصل مطلب
3.میگن توی مکه اولین بار که میری و خونه خدا را میبینی 3 تا ارزو که میکنی برآورده میشه اون لحظه مهمترین آرزوهات چیه؟
4. هدفت توی زندگی چیه؟
5. اگه کسی که دوسش داری یا بهترین دوستت و رفیقت مشکلی پیدا کنه تو چیکار میکنی؟
6. کلاً آدمی هستی که واسه دیگران وقت بزاری؟
7.به این مطلب که میگن آقایون از خانمها سرترن معتقدی؟
8.نظرت راجع به مهربونی کردن چیه؟
9. به نظر تو به چه چیز این دنیا باید دلخوش کرد؟
10. به نظرت در مقابل خیانت دیدن چه عکس العملی باید انجام داد؟
11.از زندگی فعلیت راضی هستی؟
12. بهتریت و بدترین جمله ای که شنیدی و روت تاثیر گذاشته چیه
13. کم حرف هستی یا پر حرف
تمام شد.
امیدوارم همیشه سلامت و تندرست باشی کورش جان
سلام کورش جان
حالت چطوره.اوضا احوال خوبه
اولا بهت تبریک میگم بابت این دوران شیرین
دوما بشین که میخوایم عجیب داغت کنیم
1-چرا موسیقی؟چی باعث شد؟
2-خواننده های مورد علاقه؟
ایرانی: زن,مرد/خارجی:زن,مرد
3-تو مواقعی که ذهنت زیادی مشغوله حالا یا اصبانی هستی یا ناراحت یا.... عادت داری خودت رو پشت تفکرات فانتزی غرق کنی؟
4-دوست و رفیق زیاد داری یا کم.اصلا عادت داری گهگاهی بشینین دور هم شب زنده داری کنین و عشق و حال؟
5-از چی میترسی؟(هرچی)
6-بچگی هات دوست داشتی چه کاره بشی؟(اگه دوست داشتی)الان شاغل هستی؟(بازم اگه دوست داشیت)تغریبا شغلت چیه؟با چیزی که تو بچگی یا نوجوانی دوست داشتی فاصله داره؟
7-زورت زیاده؟دعوا هم میکنی؟
میزنی یا میخوری
8-مرگ رو که خوب خیلی ها بهش فکر میکنند.!ولی شده تا حالا به فکر خودکشی بیوفتی؟(یه توضیح کوچولو)
9-این روزا برای هیآت و اینا بیرون میرون میری؟
10-رنگ اینا رو برام بگو!!
زندگی........عشق........خدا........مر گ........تنهایی........کورش
11-کدوم فصل رو بیشتر دوست داری؟چرا؟
12-به نظرت همیشه هوای ابری وبارون معنی دلتنگی میده؟
13-رمان هم میخونی؟اگه چیزی به ذهنت میرسه...قشنگ ترین رمانی که خوندی چی بود؟
در آخر هم خیـــــــلی ممنون که وقت گذاشتیو ایناروجواب دادی
اگه میشه یک یا دو بیت هم برامون بذار
خوشحالمون کردی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)