من خودم دی وی دی گرفتم.ولی خود اون ها هم رایتی و دانلودی هستند.شما توی یکی از سایتای ایرانیا دیدم که 6 پارته رو گذاشته بود اونو دان کن.
من خودم دی وی دی گرفتم.ولی خود اون ها هم رایتی و دانلودی هستند.شما توی یکی از سایتای ایرانیا دیدم که 6 پارته رو گذاشته بود اونو دان کن.
ببین، برو سایت Snowdownload اونجا این بازی با حجم 4 گیگ موجوده . خودم دانلود کردم، کامله و مشکلی نداره ...
اقا من سی دی کی رو خریدم از یه سایتی (ar...n game)) ولی هنوز بعد از سه روز نداده به ما سی دی کی رو...
تونستی بگیری؟
راستی اینا چرا آپدیتی پچی نمیدن بازی چندتایی باگ داره!
دوستان
در مورد نحوه ی دفاع میشه در قسمت تنظیمات تاکتیکی یه توضیح بدید؟
قسمت Closing Down رو میشه یه توضیح بدید و تفاوت Defending Third و All Over و کاربردشون در جاهای مختلف که به شکله ...
و چند سوال در مورد بخش individual Order داشتم
میشه بگید این تیک HOLD UP چه فایده ای داره و بیشتر باید برای بازیکنای کدوم پست این تیک رو فعال کرد؟
در قسمت Postion Bias باید برای فوروارد ها رو گزینه ی Creative تاکید داشت؟؟؟ کلا برای مدافعین روی Strict میذارم کاملا (البته برای مدافعین کناری در حد وسط نگه میدارمش) و برای هافبک های هجومی هم Creative اما برای فوروارد ها دقیقا نمیدونم باید چه کار کنم...
و لطفا در مورد Crossing Freq و Forwards Run هم یه توضیح کامل بدید...
ممنونم ازتون...
Last edited by S0R3N4; 13-12-2012 at 22:50.
بچه ها ویندوز 7 نسخه ی 32 بیتی کسی داره ؟( در حالی که فیفا منجر رو بدون مشکل رزولوشن بازی کنه )
خودم فکر کنم چون 32 بیته ویندوز روی لپتاپم مشکل ریز بودن نوشته ها رو دارم.جواب بدین خواهشا.نمیدونم چه مرگشه !!![]()
closing down فکر کنم پرس باشه.اگه All over بزنی میشه تمام زمین پرس کنن ولی اگه defending third بزنی میچپن دفاع.
بقشون کامل نمیدونم.Crossing freq فکر کنم میزان دفعات سانتر کردن باشه.
Hold up فکر کنم وقت تلف کردنه.
بیشتر به کدوم بازیکنان زیاد باید این دستور رو داد و در چه مواقعی باید ازش استفاده شه؟؟؟Hold up فکر کنم وقت تلف کردنه.
حالا مطئنی که این وقت تلف کردن میشه؟؟پس Time Wast چیه؟؟HoldUp به معنای توپ گیری نیست؟
closing down همونجوری که دوستمون گفت منطقه پرسه. اگه بذارید رو all over یعنی از همون جلو پرس میکنن. این برای وقتیه که بخواید توپ رو زودتر بگیرید و هجومی بازی کنید. هرچی کمترش کنید منطقه پرس میاد عقب تر
hold up رو نمیدونم ولی بعید میدونم درباره وقت تلف کردن باشه
position bias هم که منطقه حرکتیه بازیکنه. من که اکثر بازیکنا رو زیاد میذاشتم. حتی خیلی وقتا مدافعین وسط رو هم کم نمیکردم. به نظر من برای فوروارد creative بهتره
forward run رو قبلا گفته بودن. مقداری هست که بازیکن در حمله شرکت میکنه. هرچی بیشتر باشه بازیکن بیشتر میره تو خط حمله و جلوتر بازی میکنه. بهتره مدافعین وسط و بعضی وقتا حتی مدافعین کنار رو jh آخرین درجه کم کنید
یه سوال در مورد فیفا منیجر 13 داشتم
میخواستم بدونم میشه تیم فوتبالی که ساختینو بفروشید و با هاش تیمهای معرفو بخرین و مالک تیم بشین؟؟؟
چون وقتی مدیر تیمتون هستین وقتی قرار دادتون تموم میشه دیگه همون تیم بهتون پیشنهاد نمیده و باید برید با تیمهای دیگه و در پیت قرار داد ببندید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)