سلام
شما این 16 گیگ رو تو چه مدت زمان دانلود کردید؟
کرک بازی به صورت جدا هم پیدا میشه
سلام
شما این 16 گیگ رو تو چه مدت زمان دانلود کردید؟
کرک بازی به صورت جدا هم پیدا میشه
من متأسفانه چون نصف دانلودها رو با یه سیستم و نصف دیگه رو با یه سیستم دیگه دانلود کردم 7 تا از بخشهای دانلودی با سیستم دوم به مشکل CRC Failed خورده.
فعلاً با Advanced RAR Repair گذاشتم شاید تعمیر شه(شک دارم) و فکر کنم دوباره باید دانلودشون کنم.
ولی نکته ی عجیب اینه که فایلهای extract شده که keep broken files هم فعال بوده شامل موارد زیر هست و فایل اجرایی بازی رو نداره! در عوض توی همه ی پوشه ها لینک اسکیدرو وجود داره!!
شاید معنیش این باشه که یا بازی کرک شده هست و یا کرک و فایل اجرایی چون آسیب دیدند extract نشدند.
بقیه ی دوستان هم که از 3ezar گرفتند فایل اجرایی یا کرک نداشتند؟
![]()
skidrow تمامی کارهاش باطل اعلام شده داناود و وقت نگذارید![]()
دوستان من تا الان داشتم بازی میکردم یه هو رفت بیرون ارور استپ ورکینگ داد
همش هم ارورشو میده
چیکار کنم؟
دوستان من به محض اینکه روی گزینه زامبی کلیک میکنم از بازی میپره بیرون,چاره ای برای رفع این مشکل هست؟
اقا من تو بازی میرم
اونجایی که میخواد سلاحاشو انتخاب کنه
میخوام استار لول کنم هر چی رو کلیک میکنم اتفاق خاصی نمیوفته
کسی میدونه؟
یکی لطف می کنه یه شات از محتویات فولدر zone بگیره... ؟
بابا یکی کمک کنه خدااااااااااااااا چرا بازیای جدید اینطورین الان تو مرحله اونجا که تو صحرا هستن سوار اسب میشن بعد میرن تو اردوگاه میپره بیرون یکی میدونه مشکلش چیه؟![]()
من بازی رو 5 بار نصب کردم همش هم با یه مشکل برخورد می کنم
وقتی ستاپ تمام میشه کرک رو کپی می کنم بعد رو آیتم بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیفته لاقل یه ارور نمیبده که بفهمم مشکل از چیه اگه ممکن راهنمایی کنین خواهشاً
اقا من بازیو نصب کردم کرک و فیکس و تاریخ و اینا هم تنظیم کردم ولی توی دمو های Loading یهو همه چیز هنگ میکنه
RAM, CPU, Graphic همه چیزام بالا هست . کسی میدونه چکار کنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)