آره ولی خوب متاسفانه هنوز کرک سالم که مشکل نداشته باشه نیومده
آره ولی خوب متاسفانه هنوز کرک سالم که مشکل نداشته باشه نیومده
بابا برین سی دی کی بازی رو از steam بخرین و راحت بازی کنید...من دارم هفته ی دوم لیگ ایتالیا رو با لاتسیو شروع می کنم...سخت تر شده بازی...2012 یه تاکتیکی داشتم که عالی نتیجه میگرفتم...تو هر دو فصل نایب قهرمان سری آ شدم اونم تازه با لاتسیو....2-1-2-1-4...اما تو این ورژن با اینکه بازیکنام همون زیاد روون نیست تیمم...واقعا حال میده..ولی احساس میکنم با core 2due نمیشه خوب بازی کرد...کنده...سرعت تخمین زده شده ی بازی به نسبت سیستمم نیم ستاره است از 5 ستاره...
خب دوست گرامي شما كه سي دي كي خريدي نميتوني فايلي پچي چيزي بگذاري مشكل كرك هارو هم حل كنه ؟!!!
البته براي اونا كه وي تاريخ خاص خارج ميشه يه راهكارنوشته شده بود .اون هم اينكه بريد تاروز قبل بازي سيو كنيد بعد نسخه دموروبريزيد و يه qبه پسوند سيوتون از بازي اصلي اضافه كنيد (اون رو تبديل به سيو دموكنيد)بعد تودمو اون سيو رو باز كنيد واون روز رو كاملا رد كنيد وسيو ش كنيد .بريد سيو رو تبديل كنيد مجددابه سيو بازي اصلي و توي بازي اصلي ادامش بديد ولذت ببريد (از يه است خارجي بود امتحان نكردم چون من مربيهام رو هم نميتونم ببينم وخارج ميشه )
می تونید بگید دقیقاً کی و در چه تاریخی از بازی میاد بیرون؟
من بهتون گفتم اين مشكل خودم نيست ولي مشكل اساسي خيليها همينه گويا 27ماه اول بازي كه جولاي باشه شايد دقيق يادم نيست .
من دارم تمام تلاشمو میکنم که پچ رو فعال کنم و واستون بذارم ولی steam زیرک تر از این حرفاست و نمیذاره اینکارو بکنم....
حالا میشه همه ی گیمر های این بازی بیان نظراتشونو بگن؟
خبري نشد از كرك سالم بازي؟؟؟![]()
من دارم تو سری آ میرم با لاتسیو...واقعا سخته جمع کردن این تیم...اونم وقتی شما یه مربی گمنامی و کسی ازت حساب نمیبره...تو این سری خیلی به گمنام بودن یه مربی که تازه شروع می کنه اونم تو تیم های دسته اولی حساسیت نشون داده میشه...
ولی نمیدونم چرا تو این سری واسه هر بازیکن نمیشه تمرینات جدا گونه درست کرد...
آقا هی اینطوری میگی دل مارو خون میکنیا!![]()
ميگن نسخه مكينتاش مشكل نداره و ميشه بانصب مك در مجازيساز ها ونصب بازي روي اون بازي كرد من سيستمم پايينه كسي امكان امتحانش رو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)