کسی جواب منو نداد
کسی جواب منو نداد
یه هفته ای هست که این مدلو از نزدیک توی بازار دیدم . باید بگم شارپ با این مدلش واقعا" ترکوند چون این مدل همه ویژگی های خوبی که یه تلویزیون باید داشته باشه رو داره . اکثر تلویزیونها پنلشون 8 بیتی هست ولی پنل این مدل 10 بیتی هست و کیفیت رنگها و تصاویرش واقعا" خوبه .
le9400 فرمت Divx رو به صورت HD پخش میکنه . یکی از ویژگی های خوب دیگه این مدل صرفه جویی در مصرف برقش هست .
wireless lan داره .
موتور پردازش صدا یاماها داره و توی کیفیت صداش خیلی موثره .
خروجی صداش 35 وات هست .
فرکانسش 240 هرتز هست .
به نظر من که یه انتخاب کامله .
هردوشون تلویزیونهای خوبین . زاویه دید خوبی دارن . full hd هستن . کیفیت تصویر خوب و یه سری امکانات روتین دیگه دارن .
تفاوتشون توی پنل 4 رنگ le8300x sharp و پخش انواع فرمتها مثل فیلم و ... از طریق usb مدل le8300x هست .
من با سینمای خانگی شارپ میبینم منظورم از نرم افزار این بود که توی کامپوتر تبدیل انجام بشه . من ممولا فیلمها رو با فلش از طریق led میبینم
سلام دوستان
دفترچه این تلوزیون رو از کجا دانلود کنم؟
تا جاییکه من میدونم دفترچه یه سری دستگاهها که حجمشون کمه رو توی سایت شرکتها میذارن . تا حالا دفترچه راهنمای تلویزیون ها رو توی سایتها ندیدم چون حجم دفترچه هاش بالاس . اگه دفترچش رو لازم داری زنگ بزن خدمات تلویزیونت و ازشون درخواست کن . احتمالا" از طریق ایمیلی چیزی می رسونن بهت .
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
من قصد خرید این تلوزیون رو داشتم خواستم از طریق دفترچه کمی از امکاناتش سر در بیارم
99.5 درصد محصولات manual دارن تو سایتشون یه بررسی یه چیزی الا این محصول که مثل اینکه فقط ایرانیه هیچ جا تو اینترنت هیچی ازش نیست
نکنه گارانتی مادیران هم مثل خدمات سایتش باشه؟
این مگا کنتراست یعنی دقیقا چقدر کنتراست؟![]()
سلام دوستان
امروز مدل 40اینچ 8300 رو خریدم،فردا برامون میارنش
امیدوارم دستگاه خوبی باشه چون با کلی تحقیق خریدمش
قیمت هم با کلی چک و چونه 2940
سلام
یک تلویزیون مدل sharp 830 که 52 اینچ هست از بانه خریدم می خواستم ببینم با مدل 8300 فرق داره ؟
من می خواهم فریمور این تلویزیون آپدیت کنم جدیدترین فریمور آن را از کجا می تونم گیر بیارم هر چی تو نت کشتم تو سایت ملزی برای شارپ نبود از کجا می تونم گیر بیارم؟
شرکت مادیران که مونتاژکننده این محصول هست وباید پشتیبانی هم انجام بده متاسفانه درسایتش کوتاهی کرده و نه دفترچه و هیچ آپدیتی نگذاشته.
می تونید از آدرس زیر دفترچه LC40-46LE830E رو دانلود کنید که تقریبا مشابه 8300X هست با این تفاوت که 8300X وب براوزر (+AQUOS NET ) و ر.س.ی.و.ر نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه.خوبیش اینه با کلی تحقیق خریدیش
سلام.مبارکه دوست عزیز.همونطور که گفتم بیشترین تفاوتی که هست نداشتن وب براوزر (+AQUOS NET ) و ر.س.ی.و.ر که بعضی نسخه ها ر.س.ی.و.ر ندارن.برای آپدیت فریمور هم می تونید از آدرس زیر دانلود کنید ولی مسئولیت اتفاقات بعدیش با خودت چون دقیقا معلوم نیست مدل تلویزیونتون چی هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)