رونالدينيو: مسي از رونالدو بهتر است
رونالدينيو در مقايسه ليونل مسي با کريستيانو رونالدو، بازيکن آرژانتيني آبي - اناريها را بهتر دانست، ولي گفت، نيمار روزي هر دوي آنها را جا خواهد گذاشت و بهترين بازيکن فوتبال جهان خواهد شد.
بازيکن سالهاي پيش تيم ملي برزيل که در حال حاضر پيراهن باشگاه آتلتيکو مينيرو را به تن دارد، در مقايسه ستارههاي آرژانتيني و پرتغالي بارسا و رئال مادريد گفت: کريستيانو رونالدو چند سالي است که ميدرخشد ولي ليونل مسي بهترين است. البته نيمار روزي بهترين خواهد بود.
به گزارش ايسنا، رونالدينيوي 32 ساله در شروع فصل جاري ليگ فوتبال برزيل از فلامينگو به مينيرو پيوست. او با يادآوري دوران حضورش در بارسا گفت: به خاطر مسي به خودم ميبالم. او هميشه جاي خاصي در قلب من داشته است. البته زماني که نيمار به نهايت توانايي خود برسد، مسي را هم به عنوان مرد شماره يک فوتبال جهان کنار خواهد گذاشت. از نظر من مسي بهترين است. او در سالهاي اخير در سطحي بازي کرده است که پيش از آن هرگز به آن سطح نرسيده بود.
بازيکن سالهاي پيش پاريسنژرمن، بارسلونا و ميلان همچنين گفت: "باعث افتخار من است که از مسي صحبت ميکنم چرا که زماني که همه چيز درباره او شروع شد، آنجا بودم." رونالدينيو نخستين گل مسي با پيراهن بارسا را هنوز به خوبي ياد دارد؛ گلي که روي پاس رونالدينيو رقم خورد.
اين بازيکن برزيلي پس از چند فصل بازي در کنار مسي، در تابستان 2008 بارسا را ترک کرد و به ميلان پيوست. او در ادامه با ترک فوتبال اروپا به زادگاهش برگشت و پيراهن فلامينگو را به تن کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ronaldinho: Messi is better than Ronaldo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]