تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 9 از 28 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام من فکر میکنم مسی خیلی حقشه که توپ طلای امسال رو بگیره بعضیا پارسالو حقش نمیدونستن که به نظرم پارسال مثل امسال آمادگی نداشت اما بازم حقش بود اما امسال واقعاً داره با خستگی ناپذیری مرتب رکوردارو میشکونه و گل زدنای پیاپی دوتا سه تا به همه تیمها واقعاً باور کردنی نیست و حافظه تاریخ فوتبال کمتر همچین ستاره پر فروغی به خودش دیده پس حقش هست
    البته فیفا رو همه میشناسیم و هر کاری بخواد با یه کم پول گرفتن میکنه و بعید نیست به بهانه اینکه مسی خیلی جایزه گرفته و برای تشویق و این حرفها همه رو غافلگیر کنه و به رونالدو یا حتی اینیستا توپ بده اما واقعاً اگر اینطور بشه نهایت بی انصافیه چون هر دوی این بایکنها خوبن اما نه مثل مسی همیشه بدون افتو خیز و اینقدر همیشه آماده که حتی یه مسابقه هم بد نباشن .
    اما این تصمیمات فیفا رو بیش از حد احمق نشون میده و فکر نمیکنم همچین کاری بکنن به هر حال ببینیم مسی میتونه با گرفتن این توپ طلا رکورددار نوپ طلا هم بشه یا اینکه اتفاق عجیبی میفته ...!

2. 4 کاربر از tootam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا بازیکنی که حتی از نظر کاپیتان تیمش بهترین نیست را با مسی مقایسه کنیم!
    همیشه مقایسه دو برند به نفع برند ضعیف است تا خود را مطرح کند.
    به نظر شما آیا بهترین دونده دنیا می تواند بهترین بازیکن جهان شود. درست است,یکی از فاکتورهای یک فوتبالیست می تواند سرعت باشد,اما دلیلی بر بهترین بازیکن جهان ندارد,مسی بارها نشان داده است که حمل توپ او از میانه میدان تا محوطه حریف را به راحتی انجام می دهد
    اما ژاویستا، دو هافبک که فراتر از کلاس جهانی بازی می کنند.بارها همه به این موضوع اذعان کردند که ژاوی مستحق گرفتن یک توپ طلاست,اما متاسفانه فعلا بخت با آنها یار نبوده چون در زمانی بازی میکنن چون فردی بنام مسی وجود داره.
    حتی لارسن او را به عنوان بهترین بازیکن جهان در سال ۲۰۱۲ می داند
    نباید این را فراموش کرد که آندرس از قدرت دریبل زنی بالایی بهره می برد.یکی از آخرین حرکت های انفجاری و به یاد ماندنی اینیستا در دور رفت سوپر کاپ بود که با یک حرکت دیدنی و پاسش به ژاوی,کار را تمام کرد.
    او برنده جایزه یوفا(بهترین بازیکن اروپا ۲۰۱۲) شد تا مزد بازی فوق العاده اش در یورو ۲۰۱۲ را گرفته باشد.
    مصاحبه های زیاد افراد فوتبالی و بازیکنان حریف را می خوانیم متوجه صلاحیت توپ طلا رو می شویم

موفق باشید...
    يعني شما فكر ميكني رونالدو دوندس!يا بايد نظرتون خيلي متعصبانه باشه!در اين كه مسي يك نابغه هست و افسانه اي هيچ شكي درش نيست ولي رونالدو هم بازيكن خوبيه!

اگر توپ طلا رو هم بگيره كسي تعجب نمي كنه!!!

4. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

چون کاپیتان تیمش هم میتونه نظر خودش رو داشته باشه... مثله میلیون ها نفری که تو تموم دنیا که نظر های متفاوتی دارند ......، یعنی چون کاپیتان تیمشه حتما باید نظرش اینچنین باشه و اونو تایید کنه؟ چه من چه شما و هر فرد دیگری بهترین خودش رو در نظر داره ...

کاسیاس عزیز هم اگر میاد میگه راموس از نظر من بهترینه دلایل خودش رو داره و قسمتیش هم برمیگرده به پست قبلیم که میخواد از نظر عملکردی در هر پست و نسبت به وظایفشون بسنجه افراد رو ... از طرفی کاسیاس میخواد با این کار ارزش های راموس رو به دیگران نشون بده تا این دوره ای که همه از هافبک های فوق العاده اسپانیا حرف میزنن مدافعینی اینچنینی نادیده گرفته نشد همونطور که بارها خود دروازه بان ها نادیده گرفته شدند
    بله صحبتاتون درسته
    البته من فکر نمیکنم کاسیاس رابطه خیلی خوبی با رونالدو داشته باشه! شایدم از حرفی که مارسلو نسبت به کاسیاس و رونالدو زده بود.....حالا مهم نیست
    ولی همه بارسایی ها یک صدا مسی رو برای توپ طلا فرا می خوانند اینم نظرات شخصی بازیکنانه و به خودشون مربوطه

يعني شما فكر ميكني رونالدو دوندس!يا بايد نظرتون خيلي متعصبانه باشه!در اين كه مسي يك نابغه هست و افسانه اي هيچ شكي درش نيست ولي رونالدو هم بازيكن خوبيه!
    اگر توپ طلا رو هم بگيره كسي تعجب نمي كنه!!!

منظورم بیشتر دریپلینگ رونالدو بخاطر جا زدن بازیکنان حریف مدیونه سرعتشه ولی بیشتر دریپلهای مسی از روی حرکات انفجاری و سرعتی کمتر از از کریسه
    فک کنم ابراهیموویچ هم قبلا گفته
    رونالدو با تمرین زیاد تونسته به امادگی فوق العاده الانش برسه ولی به مرور زمان سنش که بالاتر بره دیگه این رونالدو رو ما نمی بینیم البته رگه های استعداد فوتبالی هم داره ولی مسی با کریس خیلی متفاوته مسی از بچگی همینطوری فوتبال تو خونش بود به قول اولین مربیش اون توپ رو از دروازبانشون دریافت میکرد و 7-8 نفر دریپل میکرد و میزد تو گل.....!
    پ.ن کریس الان یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیاست

با عرض معذرت از تموم طرفداران خوزه و رونالدو
    اگه یادتون باشه سالی که کریس توپ طلا رو برد مورینیو مربی اینتر بود و بعد از کسب توپ طلا رونالدو ،مورینیو گفت بازیکنان ذخیره تیم من مستحق توپ طلا بودن تا کریس رونالدو!!
    ولی تو این چند هفته مثله سال قبل جناب خوزه تو بیشتر مصاحبه هایش داره تموم ذهنیت مردم رو به طرف کریس می کشونه!!
    فقط باید سکوت کرد......

Last edited by Iman-Emperatour; 03-12-2012 at 00:17.

6. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من نه طرفدار رونالدو هستم نه مسی بازیکنِ مورد علاقم نیمار هست
    بعضی دوستان خیلی یکطرفه و با تعصب طرفِ فرد مورد علاقشون رو میگیرن
    تعصب چشم‌های بینا را نابینا و گوش‌های شنوا را ناشنوا می‌کند. ابوریحان بیرونی!

8. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

من نه طرفدار رونالدو هستم نه مسی بازیکنِ مورد علاقم نیمار هست
    بعضی دوستان خیلی یکطرفه و با تعصب طرفِ فرد مورد علاقشون رو میگیرن
    تعصب چشم‌های بینا را نابینا و گوش‌های شنوا را ناشنوا می‌کند. ابوریحان بیرونی!

این فقط یه نظر بود و فک نمیکنم لیونل مسی رو انقدر بزرگ کرده باشم
    مسی حرفهاشو تو زمین واسه همه ما میزنه و نیازی نداره که من یا بقیه از فوتبالش صحبت ماورایی کنیم

10. 3 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

هردو بازیکن بزرگی هستند و فاکتورهای خوب زیادی دارند ...... هر کسی هم میتونه طرفدار یکی از این دو باشه .... من به شخصه از طرز تفکر مسی خوشم میاد ... با فکر و در خدمت تیم بازی میکنه .....

رونالدو سرعت بیشتری داره - قدرت سرزنی قوی تری داره - ضربات ایستگاهی خفن داره - زیاد در خدمت تیم نیست ( تا جایی که بتونه تک روی میکنه ) و ......

مسی قدرت دریبل زنی بالا تری داره - هوش بالاتری داره - در خدمت تیم بیشتر اوقات - بازیکن نسبتا آرومیه - ضربات ایستگاهی خوفناکی داره و .....

این نکات نظر شخصی منه ..... امیدوارم به کسی بر نخوره ....

12. 8 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اصلا كلا سبك بازي رئال بنحوي بوده و كلا تاكتيك تيميش بيشترتر متكي به توانايي هاي بازيكنانش هست!سيستم بارسلونا خواه ناخواه بايد پاس بدي!وگرنه كلا حذف ميشي حالا هركي كه

هستي!ابراهيمويچ يا حتي مسي!!!البته من اينطور ميبينم!كلا از لحاظ فيزيكي رونالدو و مسي تفاوت زيادي با هم دارن!

كلا مهارت هاي منحصر به فرد هر دو بازيكن اذهان رو به چالش ميكشونه كه كدوم يكي!؟!هر دو هم فوق العاده هستن يكي از يكي بهتر!
    من هم نظرم بيشتر روي نيمار هست!اميدوارم در اينده درخشش رو بيشتر ببينيم و البته بعد از قهرماني در جام جهاني و حضور در اروپا
    Last edited by نادر1368; 03-12-2012 at 19:37.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار: توپ طلا به مسی می رسد

مهاجم آبی و اناری ها در سال جاری 84 گل به ثمر رسانده و تنها یک گل دیگر تا رکورد گرد مولر فاصله دارد

سایت گل- نیمار، ستاره جوان سانتوس، معتقد است به دلیل نمایش های فوق العاده مسی در سال جاری، توپ طلای امسال نیز به این ستاره آرژانتینی خواهد رسید.

مهاجم آبی و اناری ها در سال جاری 84 گل به ثمر رسانده و تنها یک گل دیگر تا رکورد گرد مولر فاصله دارد و به همین دلیل، نیمار معتقد است مسی بیش از سایر نامزدها از جمله رونالدو شایسته کسب توپ طلاست.

او در گفتگو با گلوبو اسپورته گفت:" برنده توپ طلا مسی خواهد بود زیرا فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشت. رونالدو هم فصل خیلی خوبی داشت و به همین دلیل رقابت آنها نزدیک و تماشایی خواهد بود. اما برنده نهایی مسی خواهد بود."

این ستاره جوان همچنین در مورد آینده اش صحبت کرد و گفت که هنوز آمادگی رفتن به یک باشگاه اروپایی را ندارد.

" من هنوز رویای حضور در یک باشگاه اروپایی را دارم اما زمان آن هنوز نرسیده است. از بودن در سانتوس راضی هستم چون در کنار خانواده و دوستانم هستم.

در حال حاضر برنامه ای برای رفتن به یک باشگاه اروپایی ندارم اما این به دلیل راضی بودن از جایی که هستم نیست. هدف من تبدیل شدن به بهترین بازیکن دنیا نیست؛ تنها می خواهم از بازی کردن لذت ببرم. خوشحال بودن مهمتر است."

نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Neymar: Messi will beat Ronaldo to Ballon d'Or

15. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدينيو: مسي از رونالدو بهتر است

رونالدينيو در مقايسه ليونل مسي با کريستيانو رونالدو، بازيکن آرژانتيني آبي - اناري‌ها را بهتر دانست، ولي گفت، نيمار روزي هر دوي آنها را جا خواهد گذاشت و بهترين بازيکن فوتبال جهان خواهد شد.

بازيکن سال‌هاي پيش تيم ملي برزيل که در حال حاضر پيراهن باشگاه آتلتيکو مينيرو را به تن دارد، در مقايسه ستاره‌هاي آرژانتيني و پرتغالي بارسا و رئال مادريد گفت: کريستيانو رونالدو چند سالي است که مي‌درخشد ولي ليونل مسي بهترين است. البته نيمار روزي بهترين خواهد بود.

به گزارش ايسنا، رونالدينيوي 32 ساله در شروع فصل جاري ليگ فوتبال برزيل از فلامينگو به مينيرو پيوست. او با يادآوري دوران حضورش در بارسا گفت: به خاطر مسي به خودم مي‌بالم. او هميشه جاي خاصي در قلب من داشته است. البته زماني که نيمار به نهايت توانايي خود برسد، مسي را هم به عنوان مرد شماره يک فوتبال جهان کنار خواهد گذاشت. از نظر من مسي بهترين است. او در سال‌هاي اخير در سطحي بازي کرده است که پيش از آن هرگز به آن سطح نرسيده بود.

بازيکن سال‌هاي پيش پاري‌سن‌ژرمن، بارسلونا و ميلان همچنين گفت: "باعث افتخار من است که از مسي صحبت مي‌کنم چرا که زماني که همه چيز درباره او شروع شد، آنجا بودم." رونالدينيو نخستين گل مسي با پيراهن بارسا را هنوز به خوبي ياد دارد؛ گلي که روي پاس رونالدينيو رقم خورد.

اين بازيکن برزيلي پس از چند فصل بازي در کنار مسي، در تابستان 2008 بارسا را ترک کرد و به ميلان پيوست. او در ادامه با ترک فوتبال اروپا به زادگاهش برگشت و پيراهن فلامينگو را به تن کرد.

Ronaldinho: Messi is better than Ronaldo

17. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مسی و دل بوسکه برترین‌های سال 2012 از نگاه World Soccer

مجله معتبر ورلد ساکر بهترین‌های جهان در سال 2012 را انتخاب کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس رای گیری مجله ورلد ساکر لیونل مسی فوق ستاره بارسلونا با 47/33 در صد آرا توانست با قاطعیت برترین بازیکن جهان شود. بعد از مس ، کریستیانو رونالدو از رئال مادرید و آندرس اینیستا از بارسلونا در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

این سومین بار است که لیونل مسی در این رای‌گیری عنوان برترین بازیکن جهان را به خود اختصاص می‌دهد تا با رکورد رونالدوی برزیلی برابر شود.

در بخش مربیان نیز ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در رده نخست قرار گرفت، مورینیو سرمربی رئال مادرید در رده دوم و روبرتو دی ماتئو سرمربی سابق چلسی در رده سوم ایستاد.

در بخش برترین تیم‌های ملی، اسپانیا در رده نخست جای گرفت، تیم ملی زامبیا به لطف قهرمانی در جام ملت های آفریقا در رده دوم و چلسی در رده سوم جای گرفت.

همچنین مجله ورلد ساکر لیست 11 بازیکن برتر سال 2012 را انتخاب کرد که این لیست به این شرح است:

ایکرکاسیاس – فیلیپ لام – سرخیو راموس – ویسنت کمپانی - ژوردی آلبا – آندره پیرلو- چابی هرناندز- آندرس اینیستا- رادامل فالکائو- کریستیانو رونالدو- لیونل مسی.

این در حالیست که مراسم مرد سال فوتبال جهان نیز اوایل ماه آتی میلادی برگذار خواهد شد.

19. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •