تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 9 از 28 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

من با در نظر گرفتن سطح فکری و فرهنگی کسانی که میان ورزشگاه، سرکوب شدن جنسی، عقده ها و مسائل روانی دیگربا حضور دختران در استادیوم ها مخالفم!
    نظر دیگران هم محترمه اما شعار ندید خواهشا!
    دارید تو ایران زندگی میکنید...

2. 9 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

متاسفانه کسانی که این قانون رو وضع کردن فک میکنن همه مثل خودشون عقده ای و هوس باز هستن .
    خب این خانم ها باید چکار کنن ؟ سرگرمی شون دیگه چیه ؟
    البته ما پسرا هم کمی از خانوما نداریم . سرگرمی مون در حد صفره ! باز هم ناشکر نیستم چون بعضی از دوستای هم سن خودمو میبینم همه معتاد به سیگار و قلیون و ... هستن !

ویرایش :
    این نکته رو هم بگم که عده ای بی جنبه میان تو استادیوم که قصدشون تشویق تیم ملی نیست ، خودتون میدونید چیه . اینا رو نباید راه داد !
    Last edited by A.N.A.P; 01-11-2012 at 13:06.

4. 9 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل اینجاست که به دلیل تفکری که بین مردم ایران و یا بهتر بگم مردان ایرانه رایج هست , دید درستی نسبت به خانم ها وجود نداره.
    مثلا همین که دوستان میگن به ناموست نباید اجازه بدی بره ورزشگاه و من نمیذارم خواهر و مادرم بره ورزشگاه . این غیرت نیست . این میشه برده داری . چون که شما به طرف مقابلت (خانم) اجازه تفکر و تصمیم گیری و حق انتخاب نمیدی .
    بعد فکر می کنیم که اوج هنرمون بوده و هر چی شدتش بیشتر باشه یعنی غیرت بیشتری به خرج دادیم . در صورتی که داریم شخصیت یک بانو رو زیر سوال میبریم . چون که از مهمترین عامل زندگی یعنی تصمیم گیری در مورد امور شخصی محرومش میکنیم.

هنوز توی ایران بعضی ها بانوان رو با لفظ ضعیفه صدا میزنن ! توی قانون مملکت زن همیشه نصف مرد سهم میبره و از خیلی مسائل محرومه .
    پس تا موقعی که همچین دیدگاهی در جامعه و توی قانون مملکت باشه نمی تونیم امید آنچنانی به اصلاح اون داشته باشیم . مگر این که خودمون شروع کنیم به ترمیم یا از نو ساختن تفکر و دیدگاه و رفتارمون.

اگر بتونیم خودمون رو تغییر بدیم بعد از اون میدونیم که میتونیم بقیه رو هم تغییر بدیم . وقتی تغییرات شروع بشه میشه امید داشت که سطح فرهنگی و دیدگاه کلی مردم جامعه رشد کنه .
    اول از همه باید قبول کنیم و یاد بگیریم که بانوان خودشون باید در مورد علایق و مسائل شخصیشون تصمیم گیری کنن .

توی ورزشگاه ها هم بهتره فعلا جایگاه بانوان جدا باشه و از اون طرف یک سری آموزش ها و تبلیغات به آقایونی که به ورزشگاه میرن داده بشه که بتونن بهتر و بیشتر احساساتشون رو کنترل کنن و از الفاظ رکیک بصورت شعار و ... استفاده نکنن.
    جایگاه های ورودی و خروجی بانوان هم جدا بشه و سرویس آبخوری و بهداشتی رو هم جدا کنن .

در کل جدای از مسائل ورزشگاه اصل قضیه به طرز تفکر و بینش ما برمیگرده . مطمئن باشید با حبس کردن خانمها توی منزل و محدود کردن اونا مشکلات برطرف که نمیشه هیچ , بدتر هم میشه.

6. 13 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اصلا این تاپیک رو فراموش کرده بودم
    اما بعضی نظرات دوستان گرامی برای من به اندازه همین مسئله حضور بانوان در ورزشگاه شگفت آوره
    با احترام نمونش این پست در صفحه اول

در مورد بخشهای بولد شده که شامل کلیت نظر دوستمون میشه
    برام جالبه در مورد یک کشور جهان سوم و در ابتدای مدرنیته و صنعتی شدن جوری حرف میزنیم که انگار در یک کشور جهان اول زندگی میکنیم که حدود 200 سال پیش از ما صنعتی شدن رو آغاز کرده
    نمیدونم چرا مدتهاست داریم این اشتباه تاریخی رو مرتکب میشیم که خودمون رو با کشورهای سطح اول غرب مقایسه میکنیم یا برشهایی از فرهنگ فعلی اونها که شمال سالها بستر سازیه رو بدون مقدمه به فرهنگ خودمون قالب کنیم
    وقتی میگیم بانوان عزیز بیان ولی اگر دیدن فضا سالم نیست پا شن برن در واقع داریم همون تصمیم عجولانه رو میگیرم که گفتم نتیجش شاخ به شاخ شدن با یک مانع بزرگ اجتماعی دیگس
    این یک حق و آزادی کاذبه که به بانوانمون میدیم در واقع به صورت غیر مستقیم به بخشی از جامعه گفتیم همنیه که هست میخوای بخوا نمیخوای نخوا
    ما زمانی میتونیم بگیم به بانوان حق مسلمشون رو دادیم که اونها در زمان مناسب در مکان مناسب قرار بگیرن(بازم میگم وقتی جمع میبندم منظورم صرفا جامعه مردها نیست چون خود بانوان هم در پایمال شدن حقشون مقصرن چه بسا بیشتر از آقایون)

طرح این سوال یا بهتره بگم شکل این سوال اساسا مشکل داره
    ما بخشی از جامعه هستیم و همونجور که حذف بانوان پاک کردن بخشی از صورت مسئله اس کنار گذاشتن جامعه مردها هم نادیده گرفتن بخشی از صورت مسئله اس
    مشکل ما دقیقا از همین «ما» شروع میشه مایی که شامل تمام جامعه نشه بلکه نیمی از اون رو در بر بگیره
    این مشکل واقعا تاریخیه واقعا نهادینه شده اس
    قرنهاست وقتی میگیم ما منظورمون مردها هستن و در شکلگیری این فرهنگ غلط متاسفانه زنان هم نقش زیادی داشتن
    وقتی داریم در مورد یک مسئله اجتماعی حرف میزنیم، «ما» نباید ناقص باشه و باید شامل تمام جامعه باشه
    حالا اگر با این پیش زمینه در مورد «ما»(هم مردان و هم زنان) این سوال رو دوباره مطرح کنیم بسیار متفاوت و البته بنیادی تر میشه

ما(زنان و مردان یک جامعه) باید ابتدا بستر رو آماده کنیم
    یعنی همونجوری که ابتدا تصور کردیم بعد تفکر و سپس عمل و نتیجش شد یک فرهنگ غلط
    حالا باید در جهت اصلاح این فرهنگ در آغاز تصور کنیم بعد تفکر و سپس عمل

فرمول یک جامعه موفق سالهاست کشف شده و بسیار سادس
    خود نقدی به جای نقد دیگری
    نکته ای که هر جامعه ای به اون دست پیدا کنه یکی یکی موانع و دست اندازها رو از سر راهش برمیداره
    اما متاسفانه بیماری بزرگ جامعه ما اینه که فعلا نوک پیکان نقدمون به سمت دیگرانه
    ممنونم از توجهتون به نظراتم و مطالتبون رو خوندم.
    چیزی در مورد مخالفت با مطالب شما ندارم و تمام نظراتتون رو درست میدونم.

یک نکته خیلی مهم این هست که افراد مختلف با ذهنیت ها و تفکرات پیش فرض و متفاوتی که نسبت به هم دارند در مورد یک مساله موضع گیری میکنند.
    در مورد منع فعلی ورود خانم ها به ورزشگاه، نکته ای که من رو آزار میده و طبیعتا در اولویت ذهنی اول من قرار میگیره و طبیعتا با این حالت ذهنی موضع گیری میکنم این هست که این دستور از سوی چه کسانی در حال اجرا هست ؟
    توسط افرادی که حتی اگر تمام مشکلات فعلی برطرف بشه باز هم مانع حضور خانم ها در ورزشگاه هستند. دقیقا به همون دلیل که در دانشگاه ها بدون این که پای هیچ مشکلی در میون باشه میخواند تفکیک جنسیتی کنند.
    از میان دلایلی که برای این کار دارند بیشتر از همه دلایل سی یا سیش من رو آزار میده که هم اینجا نمیتونم بگم و هم اینکه همتون بهتر از من میدونید.
    و یا چند سال پیش که دولت به هر دلیلی پای این مساله رو به میون کشید از قم صدای مخالفت در اومد و قضیه کنسل شد.

این مسایل با توجه روحیاتی که من دارم و البته فرقی نمکینه شما و دیگران هم دارید، ولی من اولویت اول رو بهش میدم، این هست که خیلی سنگین و ویران کننده هست، زیر یوغ تصمیمات ارتجاع بودن.
    این یک مبارزه هست که متاسفانه شروع شده و در مبارزه هم چاره ای نیست، یکی میزنی یکی میخوری و مجبور به تحمل هزینه ایی هم هستی که طرف مقابل برات ایجاد کرده. (که در اینجا این هزینه ها همون مشکلات فرهنگی هست که در چند دهه اخیر ایجاد و یا شدت یافته که باعث شده مشکلات فعلی در صورت حضور خانم ها در ورزشگاه رخ بدند.)

نمیخوام پستم طولانی بشه ولی چیزی که من بهش فکر میکردم و میکنم این هست که حالا در صورت لغو محرومیت اجباری خانم ها در ورزشگاه (چیزی که همون طور که گفتم اولویت اول من هست و از فوایدش در مبارزه با ارتجاع بهره میگیریم)، واقعا آیا شاهد حضور قابل توجه خانم ها هم خواهیم بود ؟ خب همون طور که من و شما اینجا مشکلات حضورشون رو درک میکنیم خب اونها هم درک میکنند که ورزشگاه جای مناسبی براشون نیست و خودشون نمی رند. این وسط چه کاری هست که این قانون منع اجباری هم بر جا باشه و سودش رو جناح ارتجاع ببره ؟

پس با فرض اینکه استقبال گسترده ای از سوی خانم ها صورت نخواهد گرفت، مشکلات حضور عده ای که خواهند اومند رو میشه اول کارشناسی کرد، تعدادیش رو برطرف کرد، تعداد دیگری که برطرف نمیشه رو به صورت آزمون و خطا در ماه ها یا حتی سال اول برطرف کرد. و مشکلاتی هم که باقی میمونند و برطرف نمیشه کرد رو نظر شخصی من این هست که عیب نداره بذار باقی بمونند.

دوست دارم بیشتر منظورم رو توضیح بدم ولی پستم طولانی میشه و کلام آخرم این که:

اگر منتظرید که اول شرایط فرهنگی جامعه ایران درست بشه و بعد از منافعش که در مثال اینجا، امکان حضور بانوان در ورزشگاه هست بهره ببریم. بدونید که بدون مبارزه با ارتجاع هیچ موقع این امر صورت نخواهد گرفت.
    Last edited by omid-p30; 01-11-2012 at 14:50.

8. 10 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امید عزیز ممنون که پاسخ من رو با شکیبایی خوندی

در مورد منع فعلی ورود خانم ها به ورزشگاه، نکته ای که من رو آزار میده و طبیعتا در اولویت ذهنی اول من قرار میگیره و طبیعتا با این حالت ذهنی موضع گیری میکنم این هست که این دستور از سوی چه کسانی در حال اجرا هست ؟
    جوابت مشخصه هم من میدونم هم تو
    اما بحث اساسی اینه که نظامها و عقیده های حاکم براونها برخواسته از ذهنیت خود جامعه اس
    این ما(باز هم منظورم زنان و مردانه) بودیم که بستر مناسب برای پیاده شدن چنین عقایدی رو فراهم کردیم
    و حالا اگر میخوایم یک کار اصولی انجام بدیم و به ثبات نزدیکش کنیم و در واقع حق گرفته شده از جامعه(نه بخشی از جامعه) رو به شکل ناقص بهش برنگردونیم، اول باید از ذهیت خودمون شروع کنیم

این یک مبارزه هست که متاسفانه شروع شده و در مبارزه هم چاره ای نیست، یکی میزنی یکی میخوری و مجبور به تحمل هزینه ایی هم هستی که طرف مقابل برات ایجاد کرده. (که در اینجا این هزینه ها همون مشکلات فرهنگی هست که در چند دهه اخیر ایجاد و یا شدت یافته که باعث شده مشکلات فعلی در صورت حضور خانم ها در ورزشگاه رخ بدند.)
    امید جان اتفاقا در دنیای امروز بحث اصلی اینه که دوره مبارزه های اینچنینی گذشته
    بشر به دنبال مبارزه ایه که هم خودش نخوره هم حریفش

بررسی و آسیب شناسی الگوی انقلابها نشوندهنده اینه که این پدیده یا مبارزه اجتماعی معایب زیادی داره که بزرگترینش ارجاع انقلاب به نظام قبل از اونه
    معروفه که هر انقلابی فرزندان خودش رو میخوره
    جامعه بشری متوجه شد فرهنگی رو که گاهی چندین دهه طول کشیده تا به وجود بیاد نمیشه با یک انقلاب یک ماهه یا یک ساله کنار گذاشت

برای رسیدن به یک خواست اجتماعی از یک مسیر اصولی باید آهسته و پیوسته قدم برداشت که البته خصوصیت 90 درصد کشورهای جهان سوم عجول بودن یا بهتره بگیم عجول شدن اونها در برخوردشون با کشورهای پیشرفته اس
    Last edited by گرافيكار; 02-11-2012 at 11:58.

10. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

مثلا همین که دوستان میگن به ناموست نباید اجازه بدی بره ورزشگاه و من نمیذارم خواهر و مادرم بره ورزشگاه . این غیرت نیست . این میشه برده داری . چون که شما به طرف مقابلت (خانم) اجازه تفکر و تصمیم گیری و حق انتخاب نمیدی .
    به نظرم اول از همه باید تعریف جامع و منطقی از غیرت ارائه بشه تا مرز بندیها مشخص بشه......
    یکی اجازه نمیده همسر و یا ناموسش از در خونه بره بیرون و اینو نشونه غیرت میدونه. احتمالا این برای اون خانواده ارزش به حساب میاد.اما هستند خانواده هایی که طرز لباس پوشیدن و یا ارتباط با نامحرم حد و ححدودی نداره و به اصطلاح ناموسشون رو در این مسائل ازاد میزارن.درست و غلط این مسئله هیچ ربطی به من نداره

با حرف دوست خوبم موافقم که گفت باید اجباری در کار نباشه.اگه محیط بده خوب خانمهایی هستند که تشریف نمیارن و اونهایی هم تشریف میارن براشون مشکلی پیش نمیاد.چون میدون چه چیزی در انتظارشون و با قبول همین مسائل وارد ورزشگاه میشن

اما نکته عجیبی که وجود داره .دیروز برنامه ای از رسانه ملی و از شبکه 3 سیما پخش شد کهمریوط میشد به جشن عید غدیر در یکی از شهرهای ایران.سالن بزرگی بود که حدودا نزدیک 1500 نفر اونجا بودن.محیطی خانوادگی که خانمها و آقایون به شکل مختلط درکنار هم داشتن برنامه رو دنبال میکردنومیخندیدنودست میزدن و ........

چیزی که حس مکنم باعث شد اونجا مشکلی پیش نیاد حسی بود که تک تک ادمهایی که اونجا بودن داشتند و اون حس ....حس مسئولیت بود........چیزی که فکر نکنم در ورزشگاه های ما وجود داشته باشه

مسئولیت یعنی مراعات کردن ادبیات کلامی.مسئولیت یعنی احترارم متقابل به دیگری.مسئولیت یعنی تمیز نگه داشتن جایی که نشستیم.مسئولیت یعنی حفظ حرمتها.......و از همه مهمتر مسئولیت یعنی شعور کافی برای دیدن یک مسابقه در کنار هم به همراه جنس مخالف طوری که کسی ناراضی نباشه از اومدنش به ورزشگاه

12. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من با در نظر گرفتن سطح فکری و فرهنگی کسانی که میان ورزشگاه، سرکوب شدن جنسی، عقده ها و مسائل روانی دیگربا حضور دختران در استادیوم ها مخالفم!
    نظر دیگران هم محترمه اما شعار ندید خواهشا!
    دارید تو ایران زندگی میکنید...

دمت هات .... چمله ای گفتی که تمام صحبت ها و نظرات دوستان موافق رو پاسخ داد ...... همش این حرفا رویاس .... حاضرم شرط ببندم تا اسلام و جمهوری اسلامی پابرجاست و تا این انقلاب هست خانم ها باید خوابشو ببینند .

14. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته فکر کنم عادت شده تا یک نفر از ایده آل های خودش میگه و میخواد کارها رو بطور اصولی و درست پیش ببره , بقیه میگن شعار نده!
    از بس که من و امثال من مردم تنبلی بودیم و پا پیش نذاشتیم تا نظریات بقیه رو میشنویم سریع جبهه گیری میکنیم و میگیم " اینا همش حرفه و شعار نده" !
    به هر حال این که بخوایم یک گوشه بشینیم و یکسره منفی گرایی کنیم و بگیم نمیشه و غیرممکنه و ... کاری از پیش که نمی بریم هیچ , وضعیت بدتر از این هم میشه و خودمون هم داریم می بینیم.
    بالاخره از یک جایی باید شروع کرد . خودمون باعثش شدیم و خواستیم که این بلاها سرمون بیاد و اون بالایی ها هم سوء استفاده کردن .
    همیشه میگن برای تغییر هیچ موقع دیر نیست .

16. 11 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

میدونید چیه..........

ما یه چارچوپ ح.ک.و.م.ت.ی رو قبول کردیم.شاید تو این چارچوب یه چیزهایی متضاد باشه و یگیم نمیشه کاریش کرد.اما باور کنید تو همین چارچوب هم میشه برخی از کارها رو انجام داد.اما کسی نیست که این زحمت رو به خودش بده و بره دنبال نواوریهایی که باعث بشه زندگی بهتری داشته باشیم.

یه چیز جالبی که تو دینمون هست اینکه که به خاطر برخی شرایط برخی قوانین عوض میشه......تو دنیایی که غرب داره زن رو به شکل یه کالا معرفی میکنه(البته بگم که برابری و حق زن در غرب بسیار بیشتر از اینجاست و شکی درش نیست)و اونو با هر مکتب و عقیده ی نوظهور میخواد وارد جامعه کنه و اصلا اصل خانواده و حریمهای انسانی براشون مهم نیست......ما باید با نوآوری و پیش دستی بتونیم همون کار رو بکنیم اما نه به شکلی که اونا دارن انجام میدن.....به سبک خودمون.با توجه به عقاید و اعتقاداتمون

18. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

میدونید چیه..........

ما یه چارچوپ ح.ک.و.م.ت.ی رو قبول کردیم.شاید تو این چارچوب یه چیزهایی متضاد باشه و یگیم نمیشه کاریش کرد.اما باور کنید تو همین چارچوب هم میشه برخی از کارها رو انجام داد.اما کسی نیست که این زحمت رو به خودش بده و بره دنبال نواوریهایی که باعث بشه زندگی بهتری داشته باشیم.

یه چیز جالبی که تو دینمون هست اینکه که به خاطر برخی شرایط برخی قوانین عوض میشه......تو دنیایی که غرب داره زن رو به شکل یه کالا معرفی میکنه(البته بگم که برابری و حق زن در غرب بسیار بیشتر از اینجاست و شکی درش نیست)و اونو با هر مکتب و عقیده ی نوظهور میخواد وارد جامعه کنه و اصلا اصل خانواده و حریمهای انسانی براشون مهم نیست......ما باید با نوآوری و پیش دستی بتونیم همون کار رو بکنیم اما نه به شکلی که اونا دارن انجام میدن.....به سبک خودمون.با توجه به عقاید و اعتقاداتمون
    همین عقاید و اعتقادات هست که ما رو بدبخت کرده
    درمورد استفاده کالایی از زن درغرب هم اونجا هرکس میتونه درمورد رفتار خودش تصمیم بگیره و یک مشت ادم کوته فکر برای حقوق اساسی یشون تصمیم نمیگیره

tapa talked

20. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •