دوست عزیز بالاخره تونستم با هزار مکافات اون دو تا آر پی جی زن رو بزنم و بعدش هلیکوپتر دور شد اما هنوز همونجام آیا باید بازم به چیزی شلیک کنم ؟؟ چون چیزی نیست گیج شدم
سلام
بهترین کرک که تا الان اومده یه کرک هست که سایت سیب دانلود میگه skidrow هست حالا نمیدونم دقیقا چیه ولی کرک بدون مشکلی هست..
الان تو هر مرحله اگه به این مشکل برخوردید که بازی بازم کرش میکنه و چندین بار هم امتحان کردید و چندین کرک هم امتحان کردید.
تنها راهش اینه که سیو کامل بازی رو دانلود کنید و از مرحله بعدش بازی کنید...
کرک skidrow
لینک : (فاصله بین sib و download رو بردارید....)
/sib download.com/medal-of-honor-warfighter-full
سیو بازی :: باید خود پوشه setting رو کپی کنید و در my douments و داخل دو پوشه MOHW_DayOnePatch_PC و MOHW کپی کنید و حایگزین پوشه setting قبلی کنید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا صفحه اول رو ویرایش کن چون هیچ کدوم لینک های کرک ها کار نمیکنه اگه از سرورهای داخلی و لینک مستقیم بذاری بهتر هست
اگه میشه این مطلب بالا بنده رو هم در صفحه اول بذار تا هر کسی میاد تو تاپیک ببینه...
Last edited by ali_agha1981; 28-10-2012 at 22:44.
سلام،من visual C رو نصب کردم ولی باز همون ارور dll میاد.میشه راهنمایی کنید؟؟دمتون گرم
شما ویندوزتون چیه و چند بیتیه؟!
ارور رو هم بگو!
seven - 64 bit
متنشم اینه:
The program can't start because MSVCP100.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem.
دوست عزیز
دیگه سایت آپلود بهتر از رپید شیر می خوای؟ خب میدیافایر و ... هم خوب هستند اما من لینک رپیدشیر داشتم.
در مورد کرکی که شما گذاشتی هم باید بگم که تا جایی که من می دونم اسکیدرو اصلا کرکی نداده اما اگه واقعا این کرک که شما می گی مشکلات کمی داره، لطف کن تو یه سایت آپلودش کن تا من تو پست اول بذارم چون لینک سایهای دیگه رو گذاشتن اینجا ممنوعه.
با این بازی اونقدر مکافات داشتم که اگه این موردش زود حل نشه DVDهاش رو هم خورد میکنم
اون مرحله که با ماشین تعقیب میکنیم وقتی نمیتونم بهش برسم و میخوام از جای که مونده شروع کنم بازی رو نمیاره وقتی هم تسک منیج رو میزنم بازی رو از بیخ میبنده
کسی این مشکل رو داشته؟
یه چیز دیگه اینکه این بازی دهن همه اونهای رو که منتظر اومدنش بودن رو صاف کرد کلا ر....ده
سلام
من هر جا که میخوام درو بشکنم و صحنه آهسته میشه بازیم گیر میکنه و میاد بیرون کسی میدونه مشکلم ار کجاست؟
با تشکر
من تازه میخوام بازی کنم
کرکم FLT هستش همراه آپدیت
به نظرتون کرک رو عوض کنم؟نریم جلوگیر کنه بعدش اگر بخواییم آپدیت کنیم سیو هامون شتک بشه!!!الان کدوم کرک خوبه؟ لطفا اگر تست کردید بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)