سلام دوستان،چرا توی فیفا 13 سرعت دوندگی بازیکن ها با نگه داشتن کلید R2 زیاد نمیشه ؟؟؟ توی تنظیمات رفتم برای سرعت کلید R2 زده و اما نگه میدارم تاثیری نداره .
سلام دوستان،چرا توی فیفا 13 سرعت دوندگی بازیکن ها با نگه داشتن کلید R2 زیاد نمیشه ؟؟؟ توی تنظیمات رفتم برای سرعت کلید R2 زده و اما نگه میدارم تاثیری نداره .
سلام با توجه به قیمت بالای دسته XBOX (بالای صد تومن) ارزش داره مدل فراسو FGP-660 که طرح دسته XBOX قیمتشم 20 تومنه بگیرم؟
ببخشید اینجا میگم چون تو تاپیک مخصوص دسته کسی جواب نمیده!
دوستان مشکل از دسته بازی بود .tnx
دوستان بنظر شما میتونه ایراد از اپدیت نبودن کارت گرافیک باشه؟؟(همون قضیه بالا نیومدن بازی)چون اینترنت من 128 هستش و یکم سخته برام دانلود با حجم زیاد..یه جورایی ریسکه!
Last edited by saeeddavidvilla; 09-10-2012 at 17:12. دليل: تکمیل کردن
سلام
دوستان ببخشید من بازی رو امروز گرفتم و نصبش کردم وقتی میخاد بازی شروع بشه میزنه بیرون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
right stick دسته بازی کار نمی کنه!!چی کار کنم!!؟
با دو تا دسته امتحانش کردم!!
دوستان اگه میشه دکمه های کیبورد رو هم بزارین
من واقعا قاتی کردم
اولش که با موس بود
درستش کردم
حالا wasd شده جا به جا کردن بازیکن
الان دکمه ی شوت و سرعت و پاس رو میدونم
بقیه نا معلومه
احتمال زیاد به خاطر آپدیت گرافیکه ... اگه تو بازی می ره ولی تا play می زنی از بازی میاد بیرون باید گرافیک رو آپدیت کنی. حدود 7 ساعت هم طول می کشه با اینترنت 128
داداش اصلا نمیره داخل بازی..کلیک که میکنم این دایره کنار نشانگر موس چند ثانیه میچرخه و بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته..گرافیکمم 512 هستش....
در ضمن من بازی و دانلود نکردم!دیروز رفتم خریدم..واسم رایت کرد دو تا دیوی..نصب که میکنم حجمش 6 گیگ میشه..داخل دی وی دی ها فایلی بنام کرک نبود..به ناچار من خودم دانلود کردم و کرک رو همراه با یه فایل دیگه که همراهش بود کپی و جایگزین کردم..
Last edited by saeeddavidvilla; 09-10-2012 at 21:00. دليل: اپدیت کامنت
دوستان تو رو خدا من هنوز گیر مشکل right stick ام.....میشه فایل buttonDataSetup رو واسم بذارین!!؟یا اگه راه حل دیگه ای داره!!؟
من دو تا دسته رو امتحان کردم...جفتشون همین مشکل رو دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)