سلام
میشه این برنامه رو قرار بدهید
ممنون
سلام
میشه این برنامه رو قرار بدهید
ممنون
salam in aslan ro p javab nadad vali baz mamnonam
سلام
من این روش رو انجام دادم ولی هیچی نشد روت نمیشه مدل گوشیم xeria p
هستش اندروید 4.0.4
![]()
سلام
ممنون از بچه هایی که توضیحات کامل میذارن
ببخشید لینک دانلود برنامه پاک شده اگه امکانش هست واسم بذارید تاذدانلود کنم
گوشیم اکسپریا T
یه توضیح مختصرم در باره روت بدید که مثلا روت بشه چیکارا میشه کرد
چون کلیت روت کردن رو نمیدونم واسه چیه و به چه کار میاد
البته اگه وقت کردید بگید
ممنونم
![]()
سلام
یه توضی کامل میدم برای همه دوستان:
وقتی گوشیتون رو روت میکنید ، میتونید کارهایی بکنید که در حالت عادی نمیتونید انجام بدید مثلا حذف برنامه های سیستمی - دسترسی به برنامه ها سیستمی و تغییر در آنها - زدن پچ و مودهای برای افزایش کارایی و زیبایی سیسیتم -
زدن اسکریپتهای افزایش سرعت و ..... که در صورت روت نبودن نمیشه انجامشون داد
کلا به رد روش میشه گوشی رو روت کرد:
1- با فست بوت یا فلش تولز
2- با کرنل کاستوم
برای مورد اولی نیازی به باز کردن بوت لودر نیست و میشه گوشی رو روت کرد ولی برای مورد دومی باید بوت لودر گوشی باز باشه که با فلش کردن یه کرنل کاستوم میتونید هم روت کنید و هم اینکه ریکاوری داشته باشید ( این روش خیلی راحت و کاربردی هست ولی اگه گارانتی داشته باشین گارانتی تون با باز شدن بوت لودر باطل میشه و توی گوشیهای سونی اگه مجهز به براویا انجین باشه ، براویاش از کار میوفته + ترک آیدی ( البته مشکلی نیست و میشه ازش بک آپ گرفت ، من خودم بوت گوشیم رو باز کردم ) در ضمن اگه بوت رو باز کنید میتونید کاستوم رام هم بزنید که خیلی عالی میشه
داداشم ، سپاس از اطلاعاتت.اما پرشین گیگ الان بالا اومده و برنامه شما دانلود نمیشه. برو یبار دیگه یا یه جا دیگه آپلودش کن لطفا.با تشکر.
سلام
با توجه به ارائه نسخه جدید سیستم هامل اندروید برای این این سری گوشی ها، این روش دیگه کارآمد نیستش و به همین دلیل تاپیک خاک خورده!
روش های جدید و بهتر و سریعتر و آسانتر هستند که فقط با یک جست و جو میتوانید پیدا کنید.
راهنمای منبع: Forum.xda-Developers.com
سلام اين لينك خرابه باز نميشه چكار كنم
اسم برنامه رو بگيد دانلود كنم يا يه لينك ديگه معرفي كنيد
من چكار كنم![]()
mishe esme narm afzaro begid???
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)