بله ویندوز 7 هستش ولی من پوشه ای به نام AppData پیدا نکردم.سیو بازی در چه ویندوزی؟؟؟ اگه ویندوز 7 باشه این ادرس دنبال کن C:\Users\ali\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves
![]()
بله ویندوز 7 هستش ولی من پوشه ای به نام AppData پیدا نکردم.سیو بازی در چه ویندوزی؟؟؟ اگه ویندوز 7 باشه این ادرس دنبال کن C:\Users\ali\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves
![]()
شما باید این مسیر رو در قسمت کنترل پنل دنبال کنی control panel >folder options>view>show hidden files .folers.and drives
تیک این گزینه رو فعال کن بعد به مسیری که گفتم برو یه پوشه ای به نام appData به وجود میاد![]()
دوستان کسی میدونه چجوری میشه تو این بازی توی اسلم دانک کانتست رفت؟ برای کامپیوتر
لطفا اگه پچ داری بذار![]()
از سایت هستی دانلود بگیر.
مرسی رفتم اپدیت بازی روگرفتم نه تنها این بازی بلکه چند تا بازی دیگه![]()
جواب سوال من رو نمیدید؟دوستان کسی میدونه چجوری میشه تو این بازی توی اسلم دانک کانتست رفت؟ برای کامپیوتر
دوستان این سری نمیشه بازی کنی رو که میسازی باهاش بازی کنی؟مثل مود BAL پیس ؟
هر بار وارد بازی میشم اولش ایمیل و خوندن قوانین و سی دی کی هست...نمیشه کاری کرد بیخیال شه؟!!
تاریخ تولدتو 2012 بده فک میکنه بچه ای بهت گیر نمیده برا ثبت نام
فک کنم چیزی که دنبالشی اسمش my player اسمش یادم نیست ولی من خودم بازی میکنم الان گارد راس la lakers هستم فصل دوم با اقتدار اول شدیم حالا رفتیم پلی اف
یکی از دوستان لطف می کنه یه ذره در رابطه با لیگ و یا نحوه گرفتن کاپ و ... توضیح بده .
از بچگی چه تو واقعیت چه تو دنیای بازی های کامپیوتری ( ورزشی ) فقط تو خط فوتبال بودم ( خسته شدم اینقدر فیفا بازی کردم) . الان از این خیلی خوشم اومده فقط جریان کاپ و لیگش چطوریه ؟ مثل فوتبال ببری 3 امتیاز می گیری و تقاضل گل و ... داره ؟ من تو season بازی هرچی گشتم هیچ قسمتی پیدا نکردم که نشون بده تیمم چندومه و کدوم تیم اول و ...
ممنون میشم دوستانی که اطلاعات کافی دارن یه توضیحی بدن چون من تو خونه تنها بازی می کنم و بازی ورزشی تک نفره هم فقط لیگش حال میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)