عزیز حداقل با 5 تا دیویدی امتحان کردم.از هر نوع ویندوز
عزیز حداقل با 5 تا دیویدی امتحان کردم.از هر نوع ویندوز
درایور گرافیک برای hp 1000 کسی داره؟تا حالا چند تا گرفتم ونصب کردم ولی بازم روی گرافیک AMD مثلث زرد رنگ هست.کسی راه حلی براش داره.ویندوز هم سون 64 بیتی هست.
سلام! روزتون بخیر ؛
درایور SM Bus Controller ، لپ تاپ Dell مدل n5110
البته گرافیک و بلوتوث رو هم همیشه مشکل دارم ، اما این یکی چند روزی هست که اخطار میده ، در صورتی که تا الان که بعد نصب ویندوز درایورها رو نصب می کردم مشکلی نداشت!
یه سوالی هم داشتم ، یه جایی خوندم نصب درایورها باید به ترتیب خاصی باشه ، آیا واقعا فرقی می کنه؟!
سلام دوستان
مدل لپ تاپم dv6-7030 هیت همراش 5 تا دی وی دی هست
ویندوزو عوض کردم حالا میخوام درایورهاش رو نصب کنم dvd 1 رو توی دستگاه گذاشتم و به بوت رفتم خودش اتوماتیک بالا اومد دیدم ریکاوریه dvd های بعدی رو که میذارم و به بوت میرم اصلا بالا نمیاد!پسوند فایل توی دی وی دی bin هست
حالا چیکار کنم؟
سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
فك كنم خود ويندوز 8 همه ي درايورهاي موردنياز زو نصب ميكنه و نيازي نباشه بري دانلود كني! حداقل واسه من كه اينجوري بود!
نه آخه گرافیک لپ تاپمو 1 گیگ نشون میداد در صورتی که گرافیکش 2 هستش!
سلام دوستان وقت بخیر...
مدل لپ تاپ : Dell N 5110
صدای لپ تاپم هیچ مشکلی نداشت تا زمانی ویندوز 8 نصب کردم، البته ویندوز 8 هم که نصب کردم مشکلی نداشت،
مشکل از جایی شروع شد که ویندوز 8 رو پاک کردم و مجددا 7 نصب کردم...
کیفیت صدا تغییر کرد ( انگار تو حمومه ..البته نه خیلی زیاد حمومی ولی خب قابله حس هست که صدا ایراد داره -- مثلا تو آهنگ هایی گه ضربی هستن کاملا مشخصه... )
حتی 2-3 بارم مجدد ویندوز عوض کردم ولی با تغییری نکرد...
حتی الان بدترم شده...
نه تنها صدای پخش شده از اسپیکرها مناسب نیست، بلکه حتی هدفون رو که نصب میکنم صدا هم از هدفون پخش میشه هم از اسپیکرها... ( صدایی هم که از هدفون میاد مثل اسپیکر ها بی کیفیت هست )
پس مشکلات من اینا شد :
1- صدای بی کیفیت اسپیکر ها / پخش همزمان صدا از هدفون و اسپیکر با کیفیت بد...
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...♥
سلام من تمام اطلاعات روی لبتابم اینکریپت شده چطوری میتونم ازادشون کنم
بعدازاینکه این پیغام اومد
Click here to view the original image of 676x508px.
وهرکاری کردم نرفت ویندوزروکه عوض کردم اطلاعاتم اینکرپت شدحالا چیکارکنم لطفاکمک کنیدممنون
سلام درایور وایرلس فوجیتسو ah532/g2 رو نیاز دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)