من هم این دوره رو گذروندم . ولی توصیه می کنم به نورتون یا مک افی روی بیارید . سختیه اشنایی به منوها ارزشش رو داره . جاهایی به دادتون میرسه که بعدها لذت می برید
سپاس
من هم این دوره رو گذروندم . ولی توصیه می کنم به نورتون یا مک افی روی بیارید . سختیه اشنایی به منوها ارزشش رو داره . جاهایی به دادتون میرسه که بعدها لذت می برید
سپاس
من نورتون رو از مدت ها پیش دنبال می کنم
تقریبا همه آنتی ویروس ها رو تست کردم . حتی کسپر رو حدود چهار سال روی 2 تا سیستم همزمان . سیستم شرکت و لپ تاپ شرکت . روی سیستم خونه هرگز جز نورتون نصب نکردم چون دیتای موجود در اون برام خیلی اهمیت داره
نورتون از نسخه 2009 که با تغییراتی باعث روانی سرعت سیستم میشه دیگه واقعا عالی هست . نسخه 2010 کاملتر شد . 2011 و 2012 و 2013 هم به کاملش کمک کردن
من 2012 رو توصیه میکنم . خودم در حال حاضر 2013 دارم. چون تکنولوژیه سونار دراون ارتقا پیدا کرده و خیلی ویژگی های بارز دیگه . ولی چون هنوز نسخه OEM یا کرک معتبر نداره توصیه میکنم همون 2012 رو نصب کنید . نسخه 19.8.0.14 Final رو میتونید راحت پیدا کنید .
سپاس
نه من از کرک استفاده نمی کنم اورژینالش می خرم مونده بودم بین آویرا و نورتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فعال کردن محصولات نورتون بهترین کار اینه که از آموزشهای صفحه اول تاپیک استفاده کنید و خودتون برای نورتون سریال بسازید و ازش استفاده کنید.
موفق باشید.
ما که از کارهای شما سر در نیاوردیم؟!
با سلام
دوستان عزیز اگر کسی جدیدترین نسخه Norton_Removal_Tool
رو داره یک جا قرار بده ما هم استفاده کنیم نسخه های قبلیش
دیگه کار نمیکنه
ممنونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
-چرا وقی اپدیت اتلاین میکنم حجم فولدر definition تغییری نمیکنه؟؟مگه محل ذخیره اپدیت ها نیست؟
-اگه پوشه definition را بخام روی سیستم دیگه ای بریزم باید replace بشه یا اضافه بشه؟
سلام.
تغییر که میکنه اما به تدریج.شما از پوشه Properties بگیرید.
برای آنتقال آپدیتها ابتدا در Safe Mode از پوشه Definitions یه بکاپ بگیرید تا در صورت بروز مشکل دوباره برگرده سر جای اولش.
بعد Definitions قدیمی رو کاملا پاک کنید و پوشه جدید رو جایگزین کنید.
چطور میشه نحوه برخورد نورتون با فایل رو عوض کرد ؟؟؟ مثلا اگر خیلی الوده باشه حذف میکنه ولی من میخوام کلا هر فایلی رو که مشکوکه قرنطینه کنه ........
فولدر lue محل اپدیت های جدیده و حجمش تغییر میکنه ،نه definition.
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.8.0.14\Lue
definition هفته ای 1 مگا بایت کم و زیاد میشه.!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)