خوب وقتی همچین چیزی رو برا Xperia S میگه. یعنی یک چیزی تو مایه اونه. xperia S در روبرو خیلی صفحه نمایش خوبیه. اما با کج شدن یا زیر نور بودن ....
خوب وقتی همچین چیزی رو برا Xperia S میگه. یعنی یک چیزی تو مایه اونه. xperia S در روبرو خیلی صفحه نمایش خوبیه. اما با کج شدن یا زیر نور بودن ....
کلا سونی اهمیتی به ضخامت گوشی نمیده ، هیچ گوشی باریکی هم نداره
باتریش از xperia s بهتره و اگر با بقیه دیواس ها هم مقایسه کنی تقریبا تو یک رده هست... مگر بعضی گوشی ها مثل rzer
آپدیت هم همیشه سونی با تاخیر ارائه میده ، کلا سرعت ارائه آپدیتش نسبت به سامسونگ کند تره
کیفیت ویدئو رو توی آپدیت به راحتی بهتر می کنه ، ولی من توقع دارم دوربینش در حد optimus G باشه ...
زاویه دید کم که به نظر من واسه یه اسمارت فون ایراده خاصی محسوب نمیشه اگه در عوضش بهترین و زنده ترین کیفیتو ارائه بده
کجا قیمت تمام شدشو زده؟
اگه پیش بینی شما با توجه به ارز الان باشه دور از انتظار نیست ،اس3 الان یکو سیصد چهارصده پس 100 تا 200 بیشتر غیر طبیعی نیست با توجه به وضعیت کنونی
ولی تقریبا میشه گفت اسمارت فون های سونی همیشه قیمت های مناسبی داشته و نباید اکسپریا t هم قیمت نامعقولی داشته باشه با توجه به بقیه اسمارت فون ها
اگه اکسپریا V قیمت بالایی داشته عجیب نیست به خاطر تکنولوژی های (ضدآب-براویا انجین 2-بلوتوس ور4-تراکم پیکسلی بالا) که استفاده شده همین ضد آب بودن حداقل 150 تومان رو قیمتش میبره
به نظر من اکسپریا T با توجه به سیاست های سونی که از سخت افزار خیلی قوی استفاده نمیکنه و مشخصه توجه داره به قیمت تمام شده ، قیمت غیر رقابتی نخواهد داشت
در غیر این صورت هم رم 2 مینداخت هم از آدرنو 320 وهم از کوالکوم پرو استفاده میکرد
Last edited by mnik7; 26-09-2012 at 00:24.
عجب جیزیه من عاشق سونی اریکسونم.![]()
من هم توقع دارم کیفیت دوربینش در حدی باشه که ازش انتظار میره به این خاطر که خوده سونیه که لنزای سایر شرکتا رو میزنه حتی همین ایفون 5
قیمتش باید در حد xperia s باشه ، نه به محض ورود ، اما با گذشت یکی دو ماه
دوربین optimus g رو شرکت سونی زده و شرکت LG ادعا کرده که بهترین دوربین روی محصولش هست...
پس کیفیت این هم باید در حد اون باشه
از قول یکی از مدیران فروم همسایه ، این گوشی فقط در امریکا ریلیس میشه و مدل TX برای فروش جهانی هست که ضخامتش هم 8.6 هست دقیقا مثل SIII
اشتباه کردن چون قیمت گوشی به یورو اعلام شده و این نشون میده که در اروپا هم عرضه میشه
نسخه tx دارای کمبودهایی مثل پردازنده قدیمی تر و گرافیک ضعیف تره adreno 220 هست و موارد دیگه که باعث شده قطرش هم کمتر بشه
قیمتش کمی کمتر از 2 برابر xperia s هست !
توی قسمت مقایسه اختصاصی دوربین گوشی های اون سایت این گوشی قرار گرفته و با مقایسه می بینید که باز هم از S3 ضعیفتره ولی کمی از xperia s بهتره
هنوز دوربین optimos g و iphone 5 توی اون قسمت برای مقایسه قرار نگرفته
قیمت xperia s حدود 300-350 یورو هست
توی صفحه آخر بررسی که این گوشی رو با one x و s3 مقایسه کرده قیمت گوشی نوشته 550 یورو ! و بعد گفته که 100 یورو از one x گرونتره یعنی one x قیمتش 450 یورو هست
قیمت s3 هم 480 یورو اعلام کرده
قیمت یورو الان بالا 3000 تومن هست
پس این گوشی حداقل 300 هزار تومن گرونتز از one x و s3 خواهد
البته الان قیمت ارز داره صعودی بالا میره تا جایی که یورو به 3300 هم زسیده!
Last edited by ehsan_; 26-09-2012 at 12:21.
تو جی اس ام آرنا که برای هر دو زده Adreno 225 و پردازنده هم یکی هست . اصلا فلسفه این گوشی چی هست؟؟؟ همه چیزش که شبیه تی هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)