تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 133

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Sleeping dogs

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من بازی رو همون نسخه ی 3تا DVD رو خریدم میزنم نصب اکسترکت میشه و وقتی که میخوام بازی رو اجرا کنم ارور This Program cant start because XINPUT_3.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix the problem.البته من بازی رو که تو بخش add or remove control panel هم نبود شیفت delete کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
    بی نهایت ممنون

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دوستان من الان ورژن بازیم 1.3 هست ولی باگ زیاد داره . یه اپدیت گرفتم به 1.4 و کپی کردم ولی هنوز 1.3 هست . میخوام ورژنش رو به 1.5 تغییر بدم ولی ظاهرا باید اول به 1.4 اپدیت کنم. راستش با این همه اموزش در سایت ها واقعا دیگه گیج شدم . میشه راهنماییم کنید باید کدوم فایل ها رو دانلود کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
    داداش آپدیت 1.5 رو ول کن شما درست به 1.4 آپدیت کنی حله
    بازی رو با 1.4 تموم کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کن و ببین باگ ها برطرف میشه (اون اول بازی که میزنه فلان هم بهش اعتقادی ندارم چون اون موقع که باهاش درگیر بودم یک کرک ریختم اون عدد شد 1.5 من پس اون عدد یعنی کشک
    سلام دوستان عزیز
    من بازی رو همون نسخه ی 3تا DVD رو خریدم میزنم نصب اکسترکت میشه و وقتی که میخوام بازی رو اجرا کنم ارور This Program cant start because XINPUT_3.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix the problem.البته من بازی رو که تو بخش add or remove control panel هم نبود شیفت delete کردم دوباره نصب کردم ولی بازم همین ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
    بی نهایت ممنون
    داداش ویندوزت چیه؟
    احتمالا مشکل از دایرکست هستش برو بگیر و نصب کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    steam نصبه دیگه؟
    Last edited by Meysam Raz; 24-10-2012 at 13:55.

داره خودمونی میشه saadatpor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام من بازی نصب کردم اپدیت و کرک کردم بازی اجرا میشه اما داخل بازی وقتی دکمه رو مینم تا حرکت کنه درست این کار رو انجام نمیده مثلا من مستقیم میرم بعد میخوام بپیچم چپ نمیره باید وایستم بعد بپیچم .
    نمی دونم این مشکل همه دارن ایا راه حلی مثل dlc یا یه همچین چیزی بای رفع مشکل وجود داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام من یه جای بازی گیر کردم
    تو این صحنه قفل در رو چطوری باید باز کرد؟ من که نتونستم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

ینی کسی اینو بازی نکرده؟

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

ینی کسی اینو بازی نکرده؟
    سلام داداش
    اول اینکه کاش از آپلود سنتر های ایرانی که رایگان هم هستن استفاده کنی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه عکسی که گذاشتی مال من فیلتر بود
    همونطوری که توی عکس میبینی باید با موس پین رو بالا پایین کنی تا سبز بشه (الان توی عکس سبز شده)
    وقتی سبز شد باید کلیک چپ کنی(این هم توی عکس هست) تا بره پین بعدی قفل و همینطور ادامه بدی تا آخرین پین
    فقط اگر دیدی با زدن کلیک چپ نمیره پین بعدی ، احتمال داره بازی بدلیل باگ به شما کلیک چپ موس رو نشون داده باشه
    شما با جهت چپ روی کیبرد امتحان کن

7. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام داداش
    اول اینکه کاش از آپلود سنتر های ایرانی که رایگان هم هستن استفاده کنی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه عکسی که گذاشتی مال من فیلتر بود
    همونطوری که توی عکس میبینی باید با موس پین رو بالا پایین کنی تا سبز بشه (الان توی عکس سبز شده)
    وقتی سبز شد باید کلیک چپ کنی(این هم توی عکس هست) تا بره پین بعدی قفل و همینطور ادامه بدی تا آخرین پین
    فقط اگر دیدی با زدن کلیک چپ نمیره پین بعدی ، احتمال داره بازی بدلیل باگ به شما کلیک چپ موس رو نشون داده باشه
    شما با جهت چپ روی کیبرد امتحان کن
    ممنون از کمکتون
    با موس پین حرکت نمیکنه بلکه با دکمه های w - s و دکمه های بالا پایین حرکت میکنه
    مشکل همون رفتن به پین بعدی بود که اونم با جهت چپ بود(چرا به فکر خودم نرسیده!)
    خیلی ممنون همیشه از راهنماییهای شما استفاده کرده ام

9. این کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

چجوری میتونم از مراحل بازی بک آپ بگیرم؟ میخوام ویندور عوض کنم و ادامشو بازی کنم

داره خودمونی میشه MahdiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چجوری میتونم از مراحل بازی بک آپ بگیرم؟ میخوام ویندور عوض کنم و ادامشو بازی کنم
    من اینو تا حالا تست نکردم اما وقتی سیو ها رو برداری فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
    باید بعد از نصب ویندوز دوباره همون ورژن رو نصب بکنی
    سیوها هم توی پوشه بازی داخل فولدرDATA هستش

12. این کاربر از MahdiX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    من این بازی رو خریده و 2 هفته س که بازی میکنم و اطلاعی از ورژنش نداشتم وندارم تا اینکه خواستم به 1.4 ارتقا بدم از همونجا مشکلم شروع شد مو به مو بارها کارهای پست اول و تکرار کردم ولی نشد که نشد همون صفحه سفید معروفی که 10 صفحه س همه ازش میگن میاد
    الان چه کار کنم؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •