کسی جواب نمیده؟
کسی جواب نمیده؟
سلام. نمیدونم چرا downstream من رو 2400 بسته شده. زنگ زدم میگم کم شده. میگه این که خوبه. شما 512 دارین باس رو 64 بسته بشه؟!!!!
یه مشکل دیگه که دارم اینه که ارتباطم با اینترنت قطع میشه زنگ می زنم میگه اینترنت قطع نیست. از طرف شما نویز میاد اینجا max.... نمیدونم دقیق چی گفت ولی میگه 5 دقیقه ارتباطتون قطع میشه برا امنیت.
من نخوام امنیت داشته باشم کیو باس ببینم؟!
سلام دوستان واسه من چطوره ؟
![]()
با درود
دوستان متخصص؛
نظرتان در مورد خط بنده چیست؟
من سرویس 128 محدود گرفتهام.
ممنون
![]()
سلام
دوستان منم از مخابرات 128 نامحدود گرفتم، خیلی قطعی داره روزی حداقل 10-15 بار قطع میشه. میشه بگین مشکلش از upstream هستش یا نه؟
![]()
من گوشی تلفن رو که برمیدارم چراغ اینترنت روشن میشه گوشی رو که میزارم چراغ اینترنت رو مودم خاموش میشه
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
درسته زنگ بزنید و درخواست کنید upstream شنا رو پایین تر ببندن.
به احتمال زیاد مشکل شما از مرکز مخابراتی هست. با این حساب چک کنید اسپلیتر شما سالم باشه و درست وصلش کرده باشید.
داغ شدن مودم ربطی به سرویس دهنده اینترنت نداره.مشکل از خود مودمه که ممکنه ریست شدنش هم به همین دلیل باشه.
ولی خب قطع و وصل شدن بیش از حد مودم ممکنه به علت های مختلفی باشه . یکیش همین اشکال خود مودمه.
یا زخمی شدن سیم تلفن یا شل شدن اتصالاتش به پریز تلفن.
و یا اینکه خود isp مشکل داشته باشه.
برای اینکه خیالت راحت بشه بهتره زنگ بزنی به پشتیبانی و موضوع رو مطرح کنی.
منم چند مدتیه که از ساعت تقریبا 7 شب تا 1 شب srn mergin downstream اون پایین میان و به 6.2 می رسه و دیگه به زحمت میشه با اینترنت کار کرد تا حالا 14 بار هم با پشتیبانی مخابرات تماس گرفتم ولی مشکلم حل نشده دیگه کلافه شدم
upstream روی timeout تاثیری داره؟این ضعیته منه.مخابرات میتونه upstream رو جدا کم یا زیاد کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)