تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 197 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من نیمه اول بازی رو از ندیدم.

نیمه دوم بازی ماهینی، انصاریفرد، فشنگچی عالی بود!

آقازمانی، نوری اصلاً انگار تو بازی نبودند.

حیف که شهاب آماده نیست. رو گلی که پروین زد هم به نظرم مقصر بود. ری اکشن خوبی نداره. اما روی گل من خیلی مقصر نمیدونم. اون اشتباه رو هر دروازه بانی ممکنه بکنه.

اما منم مثل کوروش و بقیه به این تیم امیدوارم. اگر تماشاچی ها و اطرافیان مهلت بدن حتماً میدرخشه.

اینو نمیدونم تو ورزش 3 خوندید یا نه! خیلی خنده داره :

پرتاب نارنجک از سوي هواداران گهر لرستان موجب آسيب ديدگي کمک داور اول اين مسابقه شد. آنها در دقايقي از بازي شعار مي دادند "واي به حال داور اگر گهر ببازد". يکي ديگر از شعارهاي طرفداران گهر اين بود: "برنده و بازنده، آخر بازي جنگه!"

برخي از تماشاگران گهر شعار مي‌دادند "واي به حال تهران اگر گهر ببازه!"

2. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو نمیدونم تو ورزش 3 خوندید یا نه! خیلی خنده داره :

پرتاب نارنجک از سوي هواداران گهر لرستان موجب آسيب ديدگي کمک داور اول اين مسابقه شد. آنها در دقايقي از بازي شعار مي دادند "واي به حال داور اگر گهر ببازد". يکي ديگر از شعارهاي طرفداران گهر اين بود: "برنده و بازنده، آخر بازي جنگه!"

برخي از تماشاگران گهر شعار مي‌دادند "واي به حال تهران اگر گهر ببازه!"

اقا با این حرفا اگه من بودم ترجیح میدادم همه چیز رو به نفع گهر لرستان بگیرم تا از بازی سالم خارج شم - ولی خب یکی از فرقهای یه داور با یه ادم عادی همین هست -داور باید برای یه همچین موقع هایی امادگی ذهنی داشته باشه تا تحت تاثیر قرار نگیره و این هم بخشی از شغلشون هست - البته فقط داور هم نیست - در پشت صحنه مسئولان برگذاری بازی ها هم باید برای یه همچین مواقعی امادگی داشته باشن تا بتونن امنیت داور رو قبل و بعد از بازی تامین کنن - من به نظرم میاد که بد نیست که تیم گهر به خاطر پرخاشگری تماشاچی هاش هم جریمه نقدی بشه و هم حداقل یک بازیش بدونه تماشاچی برگذار بشه - به هر حال انگار این تیم تازه کار هست - به خصوص تماشاچی هاش که انگار برای اولین بار بود یه بازی رو از نزدیک میدیدن - و فکر میکردن اومدن دعوا - یا شاید باج گیری - ا

4. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کلا تیم دیروز خوب بود ... بر عکس نتیجه
    اکثر نفرات خوب کار کردن فقط تو نگه داشتن ریتم بازی و جریان بازی مثل بازی با فجر تیم ضعیف بود
    بیشتر حاشیه ها و داور نتیجه بازی تائین کردن چون اگه قرار بود نتیجه تو زمین تائین بشه قطعا برنده بازی ما بودیم

در رابطه با داوری هم صحبت نکنیم بهتره ... پنالتی مسلم و اخراج کاملا نادرست پولادی و چندین خطای بی مورد که همش به خاطر فشاری بود که تارتار به داور وارد میکرد
    گل گهر هم اگه بازی روند طبیعی خودش طی میکرد و اشتباهات داور نبود هیچ وقت شکل نمیگرفت یعنی بازی به اون سمت نمیرفت که الان بخوایم در رابطه با گل قشنگ ممد پروین صحبت کنیم

چقدر پرسپولیسی های سایق گهر خوب بازی کردن این تماشاگرا به جای اینکه اخر بازی تشویقشون کنن اول بازی تشویق میکنن جوگیر میشن

6. 5 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آقازمانی در پرسپولیس چه میکند؟
    آقازمانی در تمام مدتی که باید نقش یک هافبک دفاعی جنگنده را بازی کند تقریبا تمام جنگ های تک به تک را به بازیکنان حریف می بازد. پرسپولیس در میانه نیمه اول روبرتوسوسا را از دست می دهد و به جای این برزیلی سامان آقازمانی به بازی می آید که لب خط و زمان تعویض انگار از این نیمکت نشینی عصبانی بوده و حالا که یک مهره برای تعویضی اجباری است زیاد هم از حضور درمیدانی که هفتاد هزار تماشاگر و چند میلیون بیننده تلویزیونی دارد خوشحال نیست. به هر حال آقازمانی با خوش شانسی دوباره به ترکیب پرسپولیس برمی گردد آن هم درشرایطی که فیکس بازی کردنش کنار سوسا در بازی های قبلی مورد انتقاد بود و یکی از دلایل بازی بی طراوت پرسپولیس به حساب می آمد. سامان آمده که ریتم بازی در خط میانی را کنار پولادی حفظ کند اما انگار وظیفه اصلی اش را فراموش کرده است.آنقدر همه گفتند که او پاس رو به جلو و ریسکی بلد نیست که آقازمانی در بازی گهر فقط رو به جلو حرکت می کرد و پاس می داد- البته پاس هایی دو سه متری که کار شاقیهم نبود- اما جنگیدن و تکل زدن را فراموش کرده بود تا در دقایق زیادی از نیمه دوم گردش توپ بین هافبک های گهر بهتر از پرسپولیس باشد. آقازمانی در تمام مدتی که باید نقش یک هافبک دفاعی جنگنده را بازی کند تقریبا تمام جنگ های تک به تک را به بازیکنان حریف می بازد و وقتی ناکام می ماند مجبور به خطا می شود.این بازیکن آنقدر خطا می کند و ایستگاهی به حریف می دهد تا بالاخره یکی از آنها با اشتباه گردان تبدیل به گل شود واین است عملکرد هافبک تدافعی پرسپولیس که معلوم نشد چطور در تیم امسال ماندنی شد. باید دید بعد از مصدومیت سوسا که بعید است جزئی باشد آیا مانوئل بازهم به آقازمانی دل خوش خواهد کرد یا در بازی بعد فکر دیگری می کند.هر چند سامان آنقدر خوش شانس هست که بعد از مصدومیت سوسا، پولادی هم اخراج شد و بازی صبا را از دست داد تا مانوئل برای این پست فقط یک هافبک تدافعی تخصصی داشته باشد که او بازیکنی است به نام آقازمانی!

8. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

من ديروز 50 دقيقه ابتداي بازي رو متاسفانه نديدم

در كل تيم خوب بازي ميكنه و تفكرات و سبك ژوزه رو ميپسندم

يعني دلم ميخواست بعد گل گردان رو خفه كنم ولي وقتي بعدش ديدم اونجوري نشسته رو زمين دلم براش سوخت. فكر كنم خودش همون موقع فهميد كه با اين اشتباهش خيلي احتمال داره دروازه بان اولي رو تو پرسپوليس از دست بده و از اون طرف از تيم ملي هم خط بخوره!
    از اون جايي كه نيلسون رو ژوزه خواسته بوده و ميگن تو تمرينات هم خيلي خوب كار ميكنه حدس ميزنم از بازي بعدي نيلسون فيكس باشه
    الآن فشار رو تيم و مخصوصا رو گردان زياده و اگه بازي بعدي هم فيكس باشه ممكنه با يه اشتباه ديگه كلا همه پل ها رو پشت سرش خراب كنه و بشه مثل معمار زاده.
    به نظرم اگه از بازي بعد نيلسون تو دروازه وايسه و پرسپوليس هم بتونه چندتا بازي نتايج خوبي بگيره، فشار رواني كم ميشه و اونوقت ميشه دوباره به گردان فرصت داد

تو اين 3 بازي كه انجام شده به نظر من حسيني و ماهيني بهترين هاي تيم بودن
    ماهيني كه هم تو دفاع عاليه و هم تو حمله
    حسيني هم خيلي توپ ميگيره و دفع ميكنه. رو هيچكدوم از گل ها هم تقصيري نداشته

به نظر من پرسپوليس 2 تا مشكل داره:
    1. خيلي موقعيت خراب ميكنه و اين باعث ميشه در يه غافلگيري تيم گل بخوره و همه زحمات بر باد بره
    2. از دقيقه 60 از نظر بدني كم ميارن. البته اميدوارم اين به خاطر دير شروع شدن تمرينات باشه و از 1-2 هفته ديگه شاهد اين مشكل نباشيم

خوشبختانه هوادارها پشت تيم هستن و ايشالا تيم روز به روز هم بهتر بازي كنه و هم بهتر نتيجه بگيره

10. 8 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

واقعا حیف شد
    من امروز با یکی دو تا از رفقام صحبت میکردم(استقلالی) و قبول نداشتن که پرسپولیس خوب بازی کرده نمیدونم از روی تعصب بود و یا ...
    گهر تیم خوبی بود و جنگنده ولی به غیر ایجاد موقعیت در ضربات ایستگاهی کار خاصی نکرد و موقعیتهای ایجاد شده انتهای بازی هم که به خاطر جلو کشیدن و 10 نفره شدن تیم بود
    جالب پرسپولیس در حال حمله و فشار اوردن بود ولی گزارشگر از گهر تعریف میکرد. دیگه از دی سوزا گفتنش و سوتی های دیگه اش بگذریم .
    منم به این تیم خیلی امیدوارم.این تیم نیاز به زمان داره تا بازیکنها همدگیر رو پیدا کنن.مقایسه بازی فشنگچی بازی با فجر و پاسهای اشتباه کجا و یک و دو کردن های این بازی کجا
    به نظرم یکی از علتها عقب کشیدن پرسپولیس خروج قاضی بود.تا وقتی توی زمین بود خیلی جنگنده بازی میکرد و نمیذاشت بازیسازی گهر خوب انجام بگیره ولی رضایی نتونست این کار رو انجام بده.البته ژوزه راهی جز بازی دادن و شناختن بازیکنهاش نداره
    از اشتباهات داوری که دیگه نمیشه حرف زد.پنالتی که برای پرسپولیس نگرفتن(بازیکن توپ رو با دست استپ کرد در حالی که توپ سرعتی نداشت و میتونست دستش رو بکشه) تا اخراج اشتباه پولادی ئ اخراج دیرهنگام تارتار که با اعتراضهاش تونست بازی رو به تساوی بکشه.تا حدودی میشه گفت اخراج پولادی بیشتر به خاطر اعتراضات تارتار بود و داور نتونست خوب تصمیم بگیره
    در مورد گل گهر هم باز مقصر اصلی تارتار بود که تمرکز داور رو برهم زده بود.البته صحبتهای نصیرزاده و تاثیر ارتفاع در تشخیص گل بودن و نبودن توپ از نظر داور و تماشاچی جالب و قابل تامل بود
    امیدوارم در بازی های بعدی این بدشانسی که گریبانگیر تیم ماست از بین ببره

12. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این تیم درست میشه من مطمئنم ولی زمان میبره ... فقط خیلی مهمه که هوادارا پشت تیم باشن ... دیشب که رفتارشون عالی بود مخصوصآ تشویق پولادی بعد از اخراج

روزهای خوب ما هم میاد

14. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه به تعویض دروازه بان بکشه به نظرتون عابدزاده میره تو ترکیب یا اون خارجیه؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اگه به تعویض دروازه بان بکشه به نظرتون عابدزاده میره تو ترکیب یا اون خارجیه؟
    تا اونجا كه ميدونم قرارداد رسمي با عابدزاده نبستن چون باشگاه قبليش پول ميخواست كه رضايتنامه بده ولي اگه مشكلي نداشته باشه و بتونه هم بازي كنه باز مسلما نيلسون ميره تو تركيب
    مطمئنا يه دروازه بان خارجي رو براي دروازه بان سومي نخريدن! مخصوصا با اين سابقه اي كه داره
    Last edited by MCSE MAN; 31-07-2012 at 21:12.

17. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

به نظر من مهمترین مشکل پرسپولیس که میتونه تو این فصل براش مشکل ساز بشه نبود هافبک میانی مطمئن هم از نوع دفاعیش هم هجومیه.با خارج شدن کریمی(با وجود اینکه کریمی هم دیگه اون کریمی که میشناخیتم نیست) تو نیمه دوم خط هافبکون عملا پاشنه آشیل تیم شد.فقط تو این بین پولادی بهتر بود که متاسفانه بدلیل یه خطای بی مورد مث همه خطاهای که اقازمانی و حتی کریمی(به نظرم دلیلش عدم آمادگی بدنیه )باعث شد اخراج شه.
    محمد نوری هنوز بازیکن 90 دقیقه ای نشده بغیر از نیم ساعت اول بازی نشون داد که خوزه بی دلیل اونو بیرون نمیذاره.علی عسگر بازیش خیلی زیاد نوسان داره دیروز به نظرم بدترین بازیکن پرسپولیس بود.با توجه به اینکه تو نیمه اول بازی فجر هم عالی بود ولی نیمه دوم کاملا تخلیه شده بازی میکرد.اقازمانی هم که نیاز به گفتن نداره .
    در مورد گردان هم کلا مخالف حضور گلر ایرانی مخصوصا تو این فصل بودم.به نظرم یکی از بزرگترین اشتباهات سردار تو این فصل خروج آسمیر از لیست پرسپولیس و فروش هوشیار بود.چون عملا هم یه سهمیه لیگ برتریمون سوخت هم باعث شد حداقل 2میلیارد بابت خرید دنیلسون و گردان و شاید عابدزاده پرداخت بشه.
    پیشنهادی که برای سردار دارم تو اولین فرصت یه توپ پخش کن در حد سرگی جباروف یا نشاط اکرم (با یه قرارداد سفت ومحکم)یا یه بازیکن دیگه و حداقل دو بازیکن میانی تو رده امید که بتونن خلاء خط میانی پوشش بدن بخره.چون مطمئنا تو این فصل پرسپولیس بیشتر از حالا با توجه به مصدومیت ها ومحرومیت که احتمالش هست ضربه خواهد خورد.

19. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •