مهدوی کیا هم بازیکن خوب و با اخلاقیه ولی معیار شما برای سرتر بودن چیه ؟!
همین مهدی هم توی بازی ایران بحرین از کوره بد جور در رفت و اگه بازی تموم نمی شد ، 10 نفره می شدیم .
مهدوی کیا هم بازیکن خوب و با اخلاقیه ولی معیار شما برای سرتر بودن چیه ؟!
همین مهدی هم توی بازی ایران بحرین از کوره بد جور در رفت و اگه بازی تموم نمی شد ، 10 نفره می شدیم .
رسیدیم به هفته دوم....هفته دومی که هر دوره که قهرمان شدیم در این هفته پیروز نشدیم
سایپا تیم خوبی بسته و مخصوصا در دروازه و خط دفاعی مهره های خوبی گرفته.مارسیو خوزه و کاظم برجلو،برجلو همیشه جلوی استقلال انگیزه زیادی داشته
سایپای تقوی روی زمین کار میکنه و هدفشون اینه با پاسکاری توپو به دروازه استقلال برسونند.اما خیلی راحت میشه دستشونو خوند و راهشونو بست
تقوی بیشتر حواسش به توپهای هوایی هستش و روی این مورد 100% برنامه خواهند داشت و به طور حتم دو دفاع کناریمونو میبندن و دفاع راست و چپمون امشب کارشون خیلی سخت میشه
انگیزه منوچهری و صالح هم میتونه خیلی به نفعمون باشه
باید روی شوتهای از راه دور هم برنامه داشته باشیم.شوتهای زندی و جانواریو و میداودی همیشه بوی گل میده.....من به شدت منتظر شوتهای زندی هستم
امیدوارم ای تی سی جواد برسه و بتونه بازی کنه......خط خوردن منتظری یعنی تقریبا مطمئن هستن که ای تی سی جواد میرسه.....
ترکیب پیشنهادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن
انتظار برای دیدن نکونام با لباس استقلال تموم شد
ITC نکونام رسید
به گزارش سایترسمی باشگاه استقلال، با تلاشهای مسئولان باشگاه استقلال ظهر امروز ITC جواد نکونام به باشگاه استقلال رسید و این بازیکن میتواند در صورت صلاحدید کادرفنی در ترکیب استقلال مقابل سایپا به میدان برود.
Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-07-2012 at 14:10.
ترکیب خوبی چیدی ولی به نظرم به جای بائو میشه از اکبرپور یا برهانی استفاده کرد
جانواریو رو به راست آورد و اکبرپور یا برهانی رو چپ گذاشت
فک نکنم منوچهریو بازی بده !! همون آرش و میلاد خوبه !! فقط امیوارم بائو هر چه زودتر بره رو نیمکت !!
امشب یه بازی هجومی - با برنامه و با دقت باید انجام بدیم. بدور از احساس و با صبر.
نسبت به بازی اول به نظر من نباید آرش برهانی و بائو و ساموئل رو بذاره . زیاد آماده نبودن.مثل سابق اشتباهاتشون زیاد بود و بخیال خوشون بازم فیکس هستن چون رقیب ندارن رو نیمکت.
میتونیم منوچهری و نکونام و جانواریو رو فیکس بذاریم تا یه نکته خیلی مهم واسه همه بازیکن ها جا بیفته:
وقتی تو ترکیب ثابت هستن تمام دقت و تلاش خودشونو بکنن ، اگه بازیکنی اومد رو نیمکت ، فرصت درخشش و فیکس شدن رو به بازیکن هم پستی خودش میده.
امشب میتونیم با یه برد خوب ، تاج سر لیگ بشیم
سلام
امروز استقلالیهای بانک حال کردیم....
دیشب هم که تیم رقیب باخته بود (کلا بازار کری خونی داغه) و امروز هم که خبر اسپانسری بانک بین همکاران پیچید..... امروز روز استقلالیهای بانک بود.![]()
پیشنهادی بود که داده شده بودو مدیران بانک OK دادند، اینجا باید از آقای ایمانی (مدیرعامل) و آقای حبیب پور (رئیس اداره روابط عمومی) تشکر کنم. مرســـی
به امید قهرمانی استقلال.
رحمتی : چندان خوب نبود ! هر چند میشه گفت رو گلا مقصر نبود
صادقی : خوب بود انصافا !
عمران زاده : یه زمانی حنیفی بود برا خودش !!
بیک زاده : .... !!!! ..... !!!!
خسرو : تو کار دفاعی خوب بود ولی سانتراش غیر از یک یا دو مورد خوب نبود
نکونام : سرگردان و ناهماهنگ !!
جانواریو : اصلا در حد خودش نبود !
زندی : نظری ندارم !
اکبرپور : خوب بود ، خداییش غیرتی بازی می کنه
منوچهری : بی تجربس یواش یواش راه میفته
میلاد : چرا تعویض شد ؟
آرش : پرتلاش مث همیشه
توزی : امیدوارم بازی بعدی فیکس باشه !
در کل همیشه هفته دوم مشکل داشتیم ، باید ببینیم چی پیش میاد !!
سلام ...
خب بنا به شرايطي كه بودش چند ماهي اينجا من هيچ حرفي نزدم. اما الان حق خودم ميدونم كه چند نكته رو بگم تا كساني كه احيانا در مورد تيم محبوب من و خودشون استقلال شايد چيز هايي رو نميدونن ... متوجه باشن.
1_ دليل خريد آقاي نكونام رو من اصلا و ابدا متوجه نميشم !! چه لزومي به خريد يه بازيكني هستش كه مشخصه شديدا افت كرده و فكر ميكنم ديگه حتي پاس معمولي هم نميتونه بده ! 4 و نيم ميليارد تومان؟!! با يك دهم و 10 % اين مبلغ ميشد چه بازيكن هاي خوبي رو خريد ... مثل شماره ي 9 تيم مقاومت سپاسي يعني رضا حقيقي ... يا آقاي بدرلو بازيكن شماره ي 6 صباي قم. تكت تين مبلغ براي يه بازيكن كاملا ناآماده ! حيف و ميل كردن بيت المال هستش و بايد مسئول فني تيم !!! جوابگوي بندگان خدا باشه.
مورد ديگه در مورد همين آقاي نكونام اينه كه مجتبي جباري رو ميگن با تيم تمرين نكرده ... ايشون تو ليست 18 نفره هم نيست ... بعد آقاي نكونام چطور يهو بعد از 2 روز ثبت مياد بازي ميكنه و ثابت هم هستش؟!!
2_ فرهاد مجيدي & ناصر خان حجازي
بله ... فرهاد مجيدي ... فرزند استقلال بنا به دسيسه و بازي هاي مشخص مسئول فني تيم !! از تيمش بايد جدا بمونه ... حرفاي خيلي بي سر و تهي مي زنه اين آقاي مسئول فني ! كه يكي مثل نكونام بايد كاپيتان باشه ! همه شاهد برنامه هاي ايشون براي خراب كردن نام بزرگ فرهاد محيدي بودن ... كه از اونجايي كه " عزت نزد خداست " ديديد كه چطور 50 هزار نفر يك صدا نام زيباي فرهاد مجيدي رو بر لب آوردن. بعد يه سري ها خواستن بگن نه مسئول فني !! محبوبيت داره و فكر كنم 5 درصد ورزشگاه اسم اين آقا رو بردن !
بعد جالبه اين آقا !! برگشته ميگه استقلال ارث پدري من نيستش !!! اگه ارث پدري شما نيست چرا رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري تو اين تيم نقشي ندارن؟ يعد گير دادن به يه سري آدم شبيه خودش !! " ستار همداني "!!!! كسي كه 7-8 سال قبل بازي استقلال و پاس ... بازيكن پاس بودش. تا پرسپوليسي هاي استاديوم صداش كردن آقاي خود فروخته و خود شيرين رفت سمت پرسپوليسي ها انگار نه انكار استقلالي ها هم آدمن !!! كلا استقلال شده جاي پول پرستا !
خلاصه ايشون فكر نكنه خيلي زرنگه و مردم خيلي ببخشيد نفهم تشريف دارن و برنامه هاي اين آقا رو متوجه نيستن. نه آقاي مجيدي رو همه دوست دارن. حتي با اينكه فصل قبل رفت از استقلال اما من خيلي دوسش دارم ... ايشون شاگرد اسطوره و تنها سرمربي عزيز استقلال در كنار آقاي پورحيدري يعني ناصر خان حجازي هستن.
3_ در مورد نحوه ي بازي تيم هم فكر ميكنم كلا نحوه اي ! و شيوه اي !! نبود كه بشه ازش حرف زد ... همش بزن زيرش بود ! آقاي بيك زاده من نميدونم به چه دليل داره بازي مي كنه. بعد ميثم بائو رو خريدن كه بشينه رو نيمكت؟!
موفق باشن دوستان ... بازم ميگم اين حق منه كه تو تاپيك تيم محبوبم نظرم رو بگم ... كسايي هم كه ناراحتن ناراحت بمونن !
ناصر خان حجازي
تو خورشيدي ولي غروب نداري ... آهاي فرهاد مجيدي
متاسفانه این بازی را شکست خوردیم
دلیلش به نظر من نا هماهنگی بازیکنان بود
تجربه ای شد برای بازی های آینده![]()
خب به سلامتی انقدر این مردک مزدک رو مخ!!! ( میرزایی ) با اون لحن کش دار و اعصاب خورد کن گفت امشب استقلال میبازه که باخت
نکونام جز یه اسم هیچی نیست . هیچی.
...
استقلال هر وقت مهره اسمی زیاد داشت نتیجه نگرفت . امسال هم از اون سالهاست ...
حیف جانواریو و سیاوش که به اندازه بقیه دویدن تو این بازی
برای فوروارد هم باید فکری کرد . بازی کردن های با استرس برای برهانی و منوچهری و توزی و میداوودی که الان این میاد اون میره و تعویض و ... بیشتر از فایده ضرر داره
مجیدی مجیدی کردن هم برای تیم فوروارد نمیسازه ! ! !
فعلا همینه که هست ( وجدانا بد هم نیس )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)