تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 308 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

به نظرم بازیکن خوبی هست و میتونه تقریبا یه جورایی جانشین یحیی توره باشه که فوق العاده بازیکن خوبی بود..

البته دو تا اشکال:

1 مبلغ فوق العاده برای بازیکنی در این سطح زیاد هست و انصافا انقد نمی ارزه...

2 احتمالا نیمکت نشین خواهد بود با وجود سلطان ژاوی و آندرس و سسک!!!!!

2. 3 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سایت گل- برخی ها معتقدند که لیونل مسی، برترین بازیکن حاضر دنیای فوتبال است و برخی دیگر، کریستیانو رونالدو را به ستاره آرژآنتینی ترجیح می دهند؛ این طور به نظر می رسد که این بحثی کاملا سلیقگی است.

درهر صورت جامها و عناوین قهرمانی و موفقیت های فردی و تیمی این دو بازیکن، شاید قابل شمارش نباشد. اما این بار یک مجله هلندی با تحقیقات علمی، سعی کرده با استدلال و استتناج، بازیکن برتر را برگزیند و انتخاب او: ستاره آرژانتینی بارساست که ممکن است در ماه ژانویه سال 2012 برای چهارمین سال متوالی توپ طلا را مال خود کند. این مجله هلندی مسی را برتر از ستاره پرتغالی رئال مادرید دانسته . و فاکتوراصلی ایی که برای این انتخاب مورد بررسی قرار گرفته، رویارویی های این دو ستاره است

رویارویی های مسی ورونالدو

تا چند روز دیگر این دوبازیکن در روزهای 23و 29آگوست درسوپرکاپ اسپانیا مقابل هم قرار خواهند گرفت. از زمان حضور رونالدو در برنابئو، این دو ستاره در 11 ال کلاسیکو رو در روی هم قرار گرفتند که اینها را می توان دوئل های رو درروی و مبنای مطالعات مجله هلندی «فوتبال اینترنشنال» داسنت تا از نظر علمی بزرگترین بازیکن دنیای فوتبال را مشخص کند. نتیجه این بررسی جایی برای شک و شبهه نگذاشته:« مسی، رونالدو را در بازیهای الم کلاسیکو تحقیر کرده.»

اطلاعات تکنیکی با جزئیات تمام

در این مقایسه علمی، فقط تعداد گلها و پاس گلها در این 11 ال کلاسیکو مورد بررسی قرار نگرفته؛ بلکه 9 فاکتور دیگر هم مورد ارزیابی بوده: تعداد پاسها، تعداد پاسهای عمقی، عملکرد فردی، مشارکت ها، شوت های به سمت دروازه،توپ گیری، خطاهای مرتکب شده، خطاهایی که روی او انجام شده و آفسایدهای این دو بازیکن در طول 11 مصاف رو در رو نیز بررسی شده است.

این مجله هلندی با بررسی قابلیت های تکنیکی مسی ورونالدو نتیجه نهایی را گرفته و بعد از جمع بندی ها و بررسی تمام فاکتورها، نمره نهایی را اعلام کرده. هر یک از این دو بازیکن از کمک رسانی هایش در خط دفاعی تیم هایشان، در ساخت جریان بازی و خط حمله تیمشان نمره گرفته اند و در نهایت ، نتیجه نمودارهای گرافیکی، به برتری مسی رای می داد.مسی در تک تک هر یک از این یازده بازی و در مجموع کلی، ازستاره پرتغالی برتر بود و در جمع بندی منتشره در این مجله هلندی می خوانیم:« لئو نه تنها مشارکت بیشتری دارد، بلکه به علاوه بهتر هم این کار راانجام می دهد.»

+

سایت گل – به نقل از FCBarcelona.ir - بارسا تا شش روز مانده به شروع فصل 13/2012، هشت بازیکن خارجی در لیست خود دارد. تعداد بازیکنان خارجی تیم بعد از فصل 1996 هیچ گاه از این مقدار کم نبوده است. آلوس، الکسیس، مسی، ماسچرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس هشت بازیکن غیر اسپانیایی تیم از میان 25 بازیکن کل تیم می باشند.
    تعهد باشگاه به سیستم جوانانش و سیاست امضای قرار داد با بازیکنانی که چگونگی سبک و سیستم بازی تیم را درک می کنند، دچار تغییر شده بود و این امر بخصوص در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 - هنگامی که بارسا 15 بازیکن خارجی در لیست خود داشت - آشکار گشت. تعداد بازیکنان خارجی تیم در طی سالها بمرور کاهش یافت و در نهایت در این فصل به عدد 8 رسید. شمار بازیکنان خارجی تیم پس از فصل 96/1995 - که باشگاه تنها 5 بازیکن خارجی داشت - هیچگاه به این مقدار کاهش نیافته بود.

در فصل 96/1995 بارسا پوپسکیو، پراسینکی، هاگی، کدرو و فیگو را در اختیار داشت و این فصل بارسا آلوس، الکسیس، مسی، ماسچرانو، آفلای، آدریانو، آبیدال و دوس سانتوس را به عنوان بازیکنان غیر اسپانیایی تیم از میان 25 نفر کل لیست در اختیار خواهد داشت.

والدس، پیکه، پویول، سسک، ژاوی، آلبا، اینیستا، تیاگو، کوئنکا، مونتویا، فونتاس، بارترا، سرخیو و مونیسا همگی از طریق سیستم جوانان به تیم اول راه یافتند؛ علاوه بر این بازیکنان، مسی آرژانتینی و دوس سانتوس مکزیکی را نیز باید به این لیست اضافه کرد. این بدین معنیست که %68 بازیکنان تیم اول از میان بازیکنان خانگی باشگاه می باشند. وجود بازیکنان فوق و بازیکنانی چون ویا، آلوز، ماسکرانو، الکسیس، پینتو، آفلای،آدریانو و آبیدال همگی نشانه تعهد بارسا به فلسفه خود می باشد؛ فلسفه ای که باشگاه را به بالاترین سطح در طول تاریخ خود رسانده است.

هنگامی که قانون گردش آزاد بازیکنان در میان ملتهای اروپایی در سال 1995 تدوین شد، شمار بازیکنان خارجی اروپایی و غیر اروپایی در میان باشگاههای مطرح افزایش یافت و بارسا نیز از این داستان مستثنی نبود، هنگامی که شمار بازیکنان خارجی بارسا در فصلهای 99/1998 و 07/2006 و 08/2007 به 15 نفر رسید؛ که بسیار بیشتر از تعداد بازیکنان غیر اسپانیایی و کاتالان بارسا در حال حاضر است.

تعداد بازیکنان خارجی بارسا در طول سالها:

فصل 96/1995 : 5
    فصل 97/1997 : 10
    فصل98/1997 : 13
    فصل 99/1998 : 15
    فصل 00/1999 : 13
    فصل 01/2000: 10
    فصل 02/2001: 14
    فصل03/2202 : 13
    فصل 04/2003 : 13
    فصل 05/2004 : 13
    فصل06/2005 : 14
    فصل 07/2006 : 15
    فصل 08/2007 : 15
    فصل 09/2008 : 13
    فصل 10/2009 : 11
    فصل 11/2010 : 9
    فصل12/2011 : 9
    فصل 013/2012 :8
    Last edited by MMM52; 16-08-2012 at 22:05.

4. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب بر خلاف نظر دوستان در این تاپیک سونگ توسط بارسلونا جذب شد.

پ.ن:کسی از بازی سونگ نقدی داره؟؟؟؟
    من خودم بازی هاش رو ندیدم.چطور بازیکنی هست؟؟؟؟
    به نظرم بازیکن خوبی هست و میتونه تقریبا یه جورایی جانشین یحیی توره باشه که فوق العاده بازیکن خوبی بود..

البته دو تا اشکال:

1 مبلغ فوق العاده برای بازیکنی در این سطح زیاد هست و انصافا انقد نمی ارزه...

2 احتمالا نیمکت نشین خواهد بود با وجود سلطان ژاوی و آندرس و سسک!!!!!
    بازیکن خوبیه و 15 میلیون پوند هم برای بازیکنی در این سطح و با این سن و سال قیمت بدی نیست، مسلما به درد تیم می خوره به عنوان جانشین کیتا (بازیکن همه فن حریف هافبک) و همینطور گزینه دیگه ای در خط دفاع.

به همچین بازیکنی شدیدا نیاز داریم و گزینه ها کمه. خرید خوبی خواهد بود.

6. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

تو این یکسال اصلا پنالتی خوب نزده یاد اون بازی با چلسی که اگه پنالتی رو گل کرده بود از قهرمانیمون دفاع میکردیم ولی اشکال نداره مسی برای این تیم خیلی زحمت کشیده و قابل چشمپوشی هست...

8. 4 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آمادگی بارسا برای شروع لالیگا؛ بازگشت کاپیتان پویول

بارسلونا فردا و در اولین دیدار از رقابتهای فصل جدید لالیگا مقابل سوسیداد به میدان خواهد رفت.

سایت گل- تیم فوتبال بارسلونا، صبح امروز (شنبه)، جلسه تمرینی ماقبل پایانی خود را پیش از دیدار نخست خود در لالیگا مقابل رئال سوسیداد در زمین شماره یک شهرک ورزشی خوان گامپر برگزار کرد.

محتوای مخفی: ادامه 
    در این تمرین، تیتو ویلانووا سرمربی آبی‌اناری‌ها، تمامی بازیکنان خود را به غیر از تیاگو آلکانتارا را در اختیار داشت. تیاگو که در پایان فصل گذشته دچار مصدومیت شده بود هنوز قادر به شرکت در تمرینات گروهی نیست و جدا از سایر بازیکنان تمرینات ریکاوری خود را پیگیری می‌کند و احتمالا دیدارهای ابتدایی بارسا در فصل جدید را از دست خواهد داد.

اما خبر خوب برای کاتالونیایی ها این که کارلس پویول و جاناتان دوس سانتوس که هر دو مصدومیتی جزئی داشتند، مثل پنجشنبه و جمعه با سایر بازیکنان تمرین کردند و به نظر می‌رسد که مشکلی برای دیدار با سوسیداد نداشته باشند.

در این جلسه تمرینی، کریستین تئیوو و سرخی روبرتو از بارسای بی نیز حاضر بودند و در کنار تیم اصلی تمرین کردند. آخرین تمرین بارسا پیش از دیدار مقابل تیم دوم باسک، فردا ساعت 12 به وقت محلی و در استادیوم نوکمپ برگزار خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجید چیت‌ساز

2012/8/18

دانی آلوس: تیمی که شکست دادنش سخت است بارساست، نه رئال؛ اگر مورینیو آقای بی نظیر باشد، پپ «آنتی بی نظیر» است

ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا بار دیگر صحبتهایی جنجالی را بر زبان آورده است

سایت گل- زمانی که دانی آلوس پشت میکروفن ها قرار می گیرد، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. روز گذشته او در کنفرانسی خبری در مورد رئال صحبت کرد. این برزیلی بزرگ شکی ندارد: بارسا بهترین تیم دنیاست

محتوای مخفی: ادامه 
    متن صحبتهای کامل دانی آلوس را در اینجا مطالعه کنید:

تیم شما برای بازپس گیری سلطه در لالیگا از رئال انگیزه ویژه ای دارد؟ آیا رئال حریف شکست ناپذیری است و می تواند قهرمان این فصل شود؟

تیم شکست ناپذیر، رئال مادرید نیست و همچنان این بارساست که شکست ناپذیر است. چون ما بهترین تیم دنیا هستیم و تا زمانی که آرم قهرمان دنیا را روی سینه هایمان داریم، همین طور خواهد بود. در رقابتهای لالیگا می خواهیم جام قهرمانی را پس بگیریم و می دانیم که توانایی اش را هم داریم

بارسا فصل جدید لالیگا را چطور شروع خواهد کرد؟

ما برای رقابت کردن آماده ایم. باید کارمان را به خوبی شروع کنیم؛ چون با یک شروع خوب، همیشه اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنی. به علاوه باید کارها را به درستی انجام دهیم تا بتوانیم از تمام تیمهای دیگر پیشی بگیریم

روزی گفته بودی که بارسلونا بدون گواردیولا غرق خواهد شد. الان که پپ نیست و تیتو عنان کار را در دست دارد، اوضاع را چطور می بینی؟

من این حرف را به عنوان یک استراتژی گفتم تا پپ بماند ولی این استراتژی چندان جواب نداد. اگر کسی بتواند روش و راه گواردیولا را در بارسا ادامه دهد، آن فرد تیتو است. امتداد این راه، توسط تیتو انجام خواهد شد. پپ می داند که در اینجا یک انسان بزرگ است ولی فکر می کنم که او ما را در دستان فرد مطمئنی سپرده. پروژه ای که ما اینجا داریم، نوسازی شده و انگیزه های زیادی برای دستیابی به موفقیتها داریم.

از اینکه عامل تحریک رئالی ها هستی، احساس راحتی می کنی؟ فکر می کنی که چرا مادریدی ها از تو خوششان نمی آید؟

من خودم را عامل تحریک نمی دانم. من خودم را یک مدافع در میان هم تیمی هایم و یکی از نمایندگان تیمی که در آن بازی می کنم، می دانم. فکر می کنم که اگر من را به این دید می بینند، به این خاطر است که زمانی که رئال برای جذب من دست به کار شده بود، به این تیم نرفتم ولی این مشکل من نیست. وقتی که شرایط بازی کردن در بارسا برایم فراهم شد، دیدگاه متفاوتی درمورد من وجود داشت. ولی وقتی به اینجا ، به بهترین تیم دنیا آمدم، همه چیز تغییر کرد.

نظرت درمورد جوردی آلبا چیست؟

..او خیلی کوتاه تر از من است ( می خندد). آلبا بازیکن بزرگی است . این رادر والنسیا و تیم ملی اسپانیا ثابت کرده و الان در کنار هم و در بارسلونا از فوتبال لذت می بریم.

الان 29 سال سن داری. از نظر فیزیکی شرایطتت چطور است؟

به خاطر شرایط فیزیکی خوبی که دارم از خدا متشکرم. چون به من اجازه خواهد داد تا چندین سال دیگر در دنیای فوتبال بمانم. من تقریبا 30 سال دارم و از یک پسر بچه مبدل به یک مرد بزرگ شدم و الان تدریجا پا به سن می گذارم ولی می توانم برای چندین سال دیگر در دنیای فوتبال بمانم.

مورینیو در صحبتهایی گفت که باید او را آقای «بی نظیر» بنامیم. به نظرت پس باید به پپ گواردیولا چه گفت؟

قطعا بهتر از این. اگر مورینیو «آقای بی نظیر» است، پپ «آنتی بی نظیر» است. نه؟ چطور بگویم؟ قبل از بی نظیر چیست؟ می توانیم این دو را برابر با هم قرار دهیم ولی هیچ وقت پپ پائین تر از مورینیو نیست

فکر می کنی که فصل قبل به خاطر داوری های جنجالی، در قهرمانی ناکام ماندید؟

نه. می خواهیم جام قهرمانی را پس بگیریم. آن چیزی که در فصل قبل اتفاق افتاد این بود که توان و قدرت ما کافی نبود.

By Ghazal Ziari

2012/8/18

10. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

الکس سانگ به بارسا پیوست!

12. این کاربر از Capcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر میومد ارتباطش با بارسا اتفاقی نباشه. میتونه نقش تخریب و همینطور بازی سازی رو ایفا کنه. اینجا هم که ممکنه عقب تر به کار گرفته بشه و دقیقا چیزی بشه که می خوایم.

Alex Song
    Age 24
    Height 1.83

Central Midfielder Or Defensive Midfielder
    Arsenal 2011-12 1 Goals 14 Assists

Transfer Fee: 19 Million Euros
    Contract: 5 Seasons With Release Clause 80 Million

Barcelona 2012-13

Valdes
    Pinto

Alves - Puyol - Pique - Alba
    Mascherano , Song , Adriano , Montoya
    Abidal , Fontas , Muniesa , Bartra

Xavi - Sergio - Iniesta
    Fabregas , Thiago
    Jonathan

Alexis - Messi - Villa
    Pedro , Afellay , Cuenca

15. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

ضمن تبریک به مناسبت به خدمت گرفتن الکس سونگ به همه بارسائی های عزیز کسی نمیدونه تکلیف مدافع مرکزی چی شد ؟ دنیل اگر چی شد؟مدافع نمیخوان بگیرن؟اینجوری که مهلت نقل و انتقالات داره تموم میشه که!!
    بودجه 100 میلیونی چی شد؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ضمن تبریک به مناسبت به خدمت گرفتن الکس سونگ به همه بارسائی های عزیز کسی نمیدونه تکلیف مدافع مرکزی چی شد ؟ دنیل اگر چی شد؟مدافع نمیخوان بگیرن؟اینجوری که مهلت نقل و انتقالات داره تموم میشه که!!
    بودجه 100 میلیونی چی شد؟
    Song به عنوان همین بکآپ مدافع و هافبک خریده شد، بعیده مدافع دیگه ای به تیم اضافه بشه، دنیل اگر هم منتفی است. بودجه هم 40 میلیون بود نه 100 میلیون.

18. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •