تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 37 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی من هنوزم به قهرمانی امید دارم. واقعا دلیلش رو خودمم نمیدونم.
    فقط امیدوارم فردا لیور رو ببریم اگه نه خیلی شرایط سخت میشه واسمون.

بدجور به ژیرو امید دارم. تو بازی قبلی خیلی باهوش میزد. کازورلا هم که خوب خودشو نشون داده. پولدی هم که نیاز به گفتن نداره کیفیتش.
    ولی مشکل اصلی تو پست هافبک دفاعیه. نمیدونم میشه به دیابی اعتماد کرد یا نه. اصلا دوست ندارم آرتتا بره تو اون پست چون حس میکنم که کاراییش کم میشه.
    دیگه باید منتظر موند و دید که رئیس چی کار میکنه.

امسال لیورپول و آرسنال شرایط خیلی سختی دارن، نقل و انتقالات خیلی خوبی نداشتن و سه تیم قوی (یونایتد، سیتی، چلسی) هستن + تاتنهامی که یه مودریچ رو فروخت و n تا بازیکن گرفت فکر کنم چه لیورپول چه آرسنال اگه امسال بتونن سهمیه CL رو بگیرن باید خیلی خوشحال باشن.
    انصافا اگه بدون تعصب بخوام نیگا کنم واقعا شرایط سختی دارن این 2 تیم. با اینکه دوست دارم بازم اون BIG 4 همیشگی 4 تای اول باشن ولی عمرا نمیشه و یکی بین آرسنال و لیورپول و احتمالا تاتی سهمیه رو میگیرن.

2. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امسال لیورپول و آرسنال شرایط خیلی سختی دارن، نقل و انتقالات خیلی خوبی نداشتن و سه تیم قوی (یونایتد، سیتی، چلسی) هستن + تاتنهامی که یه مودریچ رو فروخت و n تا بازیکن گرفت فکر کنم چه لیورپول چه آرسنال اگه امسال بتونن سهمیه CL رو بگیرن باید خیلی خوشحال باشن.
    چلسی که عمرا به جایی برسه ، اینو دیشب خیلی خوب نشون داد : )))
    منچستر یونایتد هم شک ندارم ول معطله وضعیت خط دفاعیشون به شدت ضعیف هست
    تاتنهام که نشون داده با ویلاس بواش(خداوند بیامرزتش دمش گرم دل آدمو شاد میکنه) به هیچ جایی نخواهد رسید ، درسته n تا بازیکن گرفتن اما هسته اصلیشون رو از دست دادن و جانشین درست و حسابی براش نگرفتن!
    میمونه یه منچستر سیتی که به نظرم هم مربی خوبی داره و هم ابزار لازم رو برای تکرار قهرمانیش داره
    من شانس بیشتری برای لیورپول نسبت به تاتنهام و چلسی قائل هستم
    تنها چیزی که هست و احساس میکنم اینه که لیورپول هم مثل آرسنال روحیه جنگندگی لازم رو نداره تا حدودی
    حالا در مورد آرسنال
    نمیدونم چرا از واژه شرایط خیلی سخت استفاده کردین
    به نظرم اینطور نیست
    سونگ برای ما عملا هافبک دفاعی نبود و اصلا توی کارهای دفاعی شرکت نمیکرد
    مطمئنن اگه ونگر لازم به نگه داشتنش میدونست نگهش میداشت
    خیلی راحت میشه کازورلا که کیفیت خودشو واقعا اثبات کرده استفاده کرد
    حتی بعد از مدت ها چمپرلین میتونه جایی بازی کنه که برای بازی کردن در اون پست تربیت شده!
    پس با رفتن سونگ به نظرم چیزی رو از دست ندادیم
    فقط میمونه رفتن رابین که مطمئنم امسال نمیتونه فرم خوب پارسال خودش رو تکرار کنه
    توی 2 بازی گذشته اگه بازی های آرسنال رو دیده باشین طبق معمول آرسنال موقعیت توپ و زمین رو در دست داشت
    نکته ای که خیلی جالب بود مستحکم تر شدن خط دفاعی آرسنال بود که یکی از معضلات سال گذشته آرسنال بود
    فقط مشکل گل زنی داشتیم که اونم با هماهنگ شدن 3 نفر جلوی زمین و هماهنگ تر شدن تیم مطمئنن بر طرف خواهد شد!
    گل زدن به تیم هایی مثل ساندرلند و استوک از روی زمین به شدت سخته و به اصطلاح اتوبوس جلوی دروازشون پارک میکنن و این کارو برای بازیکنایی که زیاد با این سبک بازی کردن آشنایی ندارن و هماهنگی لازم رو ندارن 10 برابر سخت تر میکنه
    آرسنال فصل گذشته با اون ترکیب تازه و کلی کمبود و کاستی از رتبه 17 به 3 اومد
    پس امسال هم صد در صد مشکلی برای گرفتن سهمیه نداره
    ولی آیا میتونه یه فصل کامل برای قهرمانی با تیم هایی مثل منچستر سیتی و یوناید رقابت کنه؟!
    باید نشست و دید و هنوز نمیشه قضاوت کرد!

4. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر: باید قدرتمتد شروع کنیم
    ونگر می داند که تیمش شرایط صعود را دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرن ونگر اقرار کرد که از قرعه ی تیمش در لیگ قهرمانان اروپا راضی است اما می گوید که یک شروع قدرتمند لازمه ی کار تیمش است.

قرعه کشی انجام شده در روز پنجشنبه در موناکو تیم آرسنال را در گروه دوم رقابت ها به همراه تیم های شالکه ی آلمان، المپیاکوس یونان و تیم اسبق اولیویه ژیرو مونپولیه قرار داد.

اولین بازی آرسنال در روز 18 سمپتامبر در زمین تیم فرانسوی خواهد بود و ونگر معتقد است که تیمش باید با برد بازی ها را شروع کند.

" ما شانس بیشتری برای صعود خواهیم داشت به این دلیل که بیشترین تجربه را در گروه داریم."

" اما با همان تجربه ی خودمان این را هم می دانیم که لیگ قهرمانان، لیگ قهرمانان است. هر تیمی در شرایط ویژه ای قرار دارد، همیشه یک بازی قدرتمندانه خواهد بود و شما می خواهید که بازی ها را جدی بگیرید و شروع خوبی داشته باشید."

" ما در مونپولیه بازی ها را آغاز خواهیم کرد، جائی که به دلیل شور و هیجان بالایش مکان سختی برای ما خواهد شد. مشخصا برای این بازی ها جلسات روانشناسی زیادی برگذار خواهد شد و برای همین برای ما بسیار مهم است که در بازی با تمام تمرکز حضور داشته باشیم."

" خیلی ها از اشتیاق فراوان در جنوب فرانسه با خبر نیستند و همین موضوع آنها را متعجب می کند اما ما تجربه کافی را داریم."

" من هنوز با این موضوع با ژیرو صحبت نکرده ام. مشخصا اوضاع خاصی برای او خواهد بود اما چیزی که اهمیت دارد موفقیت کل تیم است. ما بر روی بازی تمرکز خواهیم کرد و همین کار را ژیرو هم انجام خواهد داد."

همینطور آرسن ونگر انتظار دارد بازی های طاقت فرسائی در مقابل شالکه و المپیاکوس یونان پیش روی تیمش باشد.

" شالکه همیشه تیم قدرتمندی است. آنها محبوبترین تیم با بیشترین تعداد تماشاچی هستند، تماشاچیانی بی نظیر. از نظر تاریخچه هم باشگاه بزرگی محسوب می شوند. آلمان کشور فوتبال است و شما بازی آسانی در آنجا نخواهید داشت."

" المپیاکوس پیش از این ما را در زمین خودش شکست داده بود و ما هم کمی در گذشته آنها را دست کم گرفتیم."

در امارات آنها شرایط سختی را برای ما ایجاد کردند. ما بازی فصل پیش را پیروز شدیم اما می دانیم که تیم قدرتمندی هستند. آنها همیشه در صدر جدول یونان قرار دارند و تجربه عظیمی هم در لیگ قهرمانان دارند."

6. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چلسی که عمرا به جایی برسه ، اینو دیشب خیلی خوب نشون داد : )))
    منچستر یونایتد هم شک ندارم ول معطله وضعیت خط دفاعیشون به شدت ضعیف هست
    تاتنهام که نشون داده با ویلاس بواش(خداوند بیامرزتش دمش گرم دل آدمو شاد میکنه) به هیچ جایی نخواهد رسید ، درسته n تا بازیکن گرفتن اما هسته اصلیشون رو از دست دادن و جانشین درست و حسابی براش نگرفتن!
    میمونه یه منچستر سیتی که به نظرم هم مربی خوبی داره و هم ابزار لازم رو برای تکرار قهرمانیش داره
    من شانس بیشتری برای لیورپول نسبت به تاتنهام و چلسی قائل هستم
    تنها چیزی که هست و احساس میکنم اینه که لیورپول هم مثل آرسنال روحیه جنگندگی لازم رو نداره تا حدودی
    حالا در مورد آرسنال
    نمیدونم چرا از واژه شرایط خیلی سخت استفاده کردین
    به نظرم اینطور نیست
    سونگ برای ما عملا هافبک دفاعی نبود و اصلا توی کارهای دفاعی شرکت نمیکرد
    مطمئنن اگه ونگر لازم به نگه داشتنش میدونست نگهش میداشت
    خیلی راحت میشه کازورلا که کیفیت خودشو واقعا اثبات کرده استفاده کرد
    حتی بعد از مدت ها چمپرلین میتونه جایی بازی کنه که برای بازی کردن در اون پست تربیت شده!
    پس با رفتن سونگ به نظرم چیزی رو از دست ندادیم
    فقط میمونه رفتن رابین که مطمئنم امسال نمیتونه فرم خوب پارسال خودش رو تکرار کنه
    توی 2 بازی گذشته اگه بازی های آرسنال رو دیده باشین طبق معمول آرسنال موقعیت توپ و زمین رو در دست داشت
    نکته ای که خیلی جالب بود مستحکم تر شدن خط دفاعی آرسنال بود که یکی از معضلات سال گذشته آرسنال بود
    فقط مشکل گل زنی داشتیم که اونم با هماهنگ شدن 3 نفر جلوی زمین و هماهنگ تر شدن تیم مطمئنن بر طرف خواهد شد!
    گل زدن به تیم هایی مثل ساندرلند و استوک از روی زمین به شدت سخته و به اصطلاح اتوبوس جلوی دروازشون پارک میکنن و این کارو برای بازیکنایی که زیاد با این سبک بازی کردن آشنایی ندارن و هماهنگی لازم رو ندارن 10 برابر سخت تر میکنه
    آرسنال فصل گذشته با اون ترکیب تازه و کلی کمبود و کاستی از رتبه 17 به 3 اومد
    پس امسال هم صد در صد مشکلی برای گرفتن سهمیه نداره
    ولی آیا میتونه یه فصل کامل برای قهرمانی با تیم هایی مثل منچستر سیتی و یوناید رقابت کنه؟!
    باید نشست و دید و هنوز نمیشه قضاوت کرد!
    منظورم از شرایط سخت بحث فنی نبود، شرایط سخت چون حریف های قوی وجود دارن و آرسنال و لیورپول هم الان در وضعیت خوبی به سر نمی برن، چلسی درسته دیشب باخت ولی توی لیگ برتر خیلی خوب بازی کرده و تیم کاملیه، یونایتد و سیتی هم همینطور و قطعا شرایطتشون از آرسنال و لیورپول به مراتب بهتره و کاندیدای اصلی برای سه سهمیه اول هستن. می مونه لیورپول و آرسنال و تاتنهام (و نیوکاسل) برای یک سهمیه باقیمونده و این میشه شرایط سخت!

همیشه میشه فرض کرد اگه همه چیز ایده آل پیش بره خیلی خوبه، ولی در فوتبال هیچ وقت همه چیز ایده آل نیست. در شرایط متوسط و عادی ای که می بینیم کار برای آرسنال و لیورپول بسیار دشواره. پیش بینی من اینه که آرسنال و لیورپول قطعا امسال شرایط خیلی سختی برای گرفتن سهمیه خواهند داشت.

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

شوخی با همسایه! :

10. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ترکیب تیم برای بازی امروز:

Arsenal: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Cazorla, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Podolski

ترکیب بدی نیست. امیدوارم مصدوم ها زودتر برگردن با برگشتنشون قویتر هم میشیم.
    فقط باید ببریم. در صورت نبردن و مخصوصا گل نزدن فشار روی پولدی و ژیرو خیلی خیلی بیشتر میشه و این اصلا خوب نیست.

12. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: به بازنشستگي فکر نمي کنم

آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، تاکيد کرد که يک تابستان دشوار ديگر در اين باشگاه موجب نشد تا او به بازنشستگي فکر کند و در مقابل، دورنماي ساختن يک تيم بزرگ ديگر به او انرژي داده است.

سرمربي فرانسوي توپچي ها در تابستان تلاش زيادي کرد تا مانع از جدايي رابين فن پرسي شود و تاييد کرد که ديدن گلزني اين ستاره هلندي با پيراهن منچستريونايتد مقابل فولام حس عجيبي به او داده است.

الکس سونگ هم ديگر بازيکني بود که در اين تابستان آرسنال را ترک کرد و به اين ترتيب ونگر کار دشواري براي بازگرداندن تيمش به روزهاي درخشان گذشته دارد اما او تاکيد کرد که به بازنشستگي فکر نمي کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز راه زيادي تا بازنشستگي باقي مانده است. به نظر من زندگي مانند يک ماموريت است و من اصلا به پايان کار فکر نمي کنم. بايد تا جايي که توان داري، کار کني."

آرسنال در تابستان بازيکناني مانند لوکاس پودولسکي، اليويه ژيرو و سانتي کاسورلا را به خدمت گرفت اما در دو ديدار ابتدايي اش مقابل ساندرلند و استوک نتيجه اي بهتر از تساوي بدون گل کسب نکرد.

با اين وجود ونگر به ساختن يک تيم جديد و پايان دادن به ناکامي 7 ساله در کسب جام فکر مي کند.

" بله، من بايد تيم را بازسازي کنم و اين کار هيجان انگيز است. البته من ترجيح مي دادم فن پرسي را حفظ کنم. در دنيا بازيکنان زيادي نيستند که مي توانند در ليگ بتر 30 گل به ثمر برسانند.

او مقابل فولام گل فوق العاده به ثمر رساند. گل او از کيفيت بالايي برخوردار بود اما احساس عجيبي به من داد. او با پيراهن اشتباهي گلزني کرد!!"

14. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

بازی تموم شد و 2-0 بردیم. گل اول رو پولدی (رو پاس کازورلا) و گل دوم رو هم کازورلا (رو پاس پولدی) زدن.
    دیابی هم عالی بازی کرد.

16. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

برد رو تبریک میگم واقعا چسبید
    مانونه مثل همیشه قدرت رهبری خوبی داشت. داد میزنه حتی سر ورمایلن
    خط دفاعی خوب بود به جز مرته. که البته اونم بخاطر سرعت پایینش هست که قابل چشم پوشیه
    جنک و گیبز عالی بودن. جنک تو دفاع و گیبز تو فاز حمله
    دیابی ایز مای لاو
    آرتتا خوب دفاع میکرد. تکلهای خوبی هم میزد.
    هیچ چیزی در مورد سانتی نمیشه گفت. اون هم ایز مای لاو
    همکاری سانتی با پولدی خیلی خوب بود. روی گل دوم حرکت سریع و چرخشی سانتی رو ببینید که چه دور دفاع رو دور میزنه
    روی گل اول هر سه خریدمون خوب کار کردن.سانتی خوب حرکت کرد و پاس خوبی داد. جیرود حرکت بدون توپ داشت و پولدی دقیق زد که اونم شد مای لاو
    جیرود بدشانس. دو موقعیت خوب گلزنی داشت
    در آخر...
    دقیقه آخر یه صحنه دیدم که میخاستم طرفدار لیورپول شم
    در ضمن سه تا کلین شیت پشت سرهم
    هوادارا شعار رابین رو برای پولدی میگفتن. he scores when he wants
    Last edited by Highbury; 02-09-2012 at 18:25.

18. 5 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t
    Last edited by Highbury; 02-09-2012 at 20:32.

20. 4 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •