یعنی کسی به بازی روم علاقه نداره؟ چه تاپیک آرومی !!!
یعنی کسی به بازی روم علاقه نداره؟ چه تاپیک آرومی !!!
علاقه داریم ولی مشکل اینه که روم جدید بدون داستانه و این خیلی خسته کنندس .
من خودم با پارت کل اسیا و خاور میانه رو گرفتم ولی همون اول بازی فکشن های قدرتمند اون زمان خیلی زود از بین میرن و این مزه بازی رو میبره :| .
اره منم موافقم , باید یه جوری بازی رو برنامه ریزی میکردن که به همین راحتی نشه جنگ کرد .
منم الان دارم با نژاد جولیا بازی میکنم و هر وقت اراده کنم راحت میکنم خیلی از شهر ها رو بگیریم اینم کسل کننده کرده !
مشکل افت فریم Rome II چطور برطرف میشه ؟
بازی تازه اومده و ایرامی ها کلن علاقه ای به استراتژی و برنامه ریزی ندارن چه در بازی چه در زندگی روزمره.
من که هر وقت تو زندگیم استراتژی و برنامه ریزی کردم عوامل گوناگون مختلف داخلی و خارجی زندگیم رو به هم ریخت.
کلن مملکتمون هردمبیله خودمون هم هردمبیل شدیم.
دوستنای که میگن بازیش آسونه بهتره روی سخت تر بازی کنند.
دانلود پچ سوم :
حجم 261 مگابایت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس: _ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _
نسخه فارسی "روم 2 : توتال وار " بعنوان یکی از عناوین فارسی دارینوس برای فصل جاری انتخاب شد. سری بازیهای "توتال وار" که تا کنون پنج عنوان آن توسط دارینوس به فارسی برگردانده شده اند، جایگاهی دست نیافتی در سبک استراتژیک را به خود اختصاص داده اند.
بازیهای بسیار پرطرفدار و محبوب "توتال وار" در سبک "استراتژیک دوره ایی" به واسطه ساختار و پیچیدگی های ذاتی، به منظور افزایش جذابیت و همچنین درک بیشتر محتوا عناوین مناسبی جهت تهیه نسخه فارسی محسوب می شوند.
نسخه دوم "روم توتال وار" با افزایش قابل توجه قابلیت های بازیهای این سری یکی از برترین عناوین سال جاری محسوب می شود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نسخه فارسیش اومده؟
ارزش داره بگیریم خوب ترجمه کردن؟
هنوز نیومده
تایید شده که می خوان تهیه اش کنن ...
من هم بالاخره نصبش کردم بازی خوبیه از شوگان بهتره اشکانیان هم یونیت هایش بدک نبود از نسخه اول یونیت های بهتری دارد.
یادش بخیر نسخه اول رو صبح تا شب و شب تا صبح بازی میکردم ولی این یکی رو مشکلات زندگی فرصت نمیده زیاد.
راستی کسی مولتی پلیرش را تست کرده است؟
دوست عزیز من الان این آپدیت شما رو نصب کردم ولی بازی دیگر اجرا نمیشود.نوشته شده توسط The monster raptor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Artam01; 12-10-2013 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)