دوستان فکر نمی کنم وقتی بیاد ایران قیمتش ارزون باشه ! شما بین 700 یا 800 حساب کنید. بهترین روش اینه که اگر آشنایی توی خارج از کشور دارید بگید براتون بیاره، اینجوری نه گمرک هست و نه سود فروشنده !
دوستان فکر نمی کنم وقتی بیاد ایران قیمتش ارزون باشه ! شما بین 700 یا 800 حساب کنید. بهترین روش اینه که اگر آشنایی توی خارج از کشور دارید بگید براتون بیاره، اینجوری نه گمرک هست و نه سود فروشنده !
مگه asus تو ایران نمایندگی نداره که با یک قیمت مثلا 460 برای مدل 8GB بشه خرید؟
Last edited by javadlf; 07-08-2012 at 15:09.
داره. ولی وارد نکرده و بکنه هم گرون میده
آور کلاکش ببین چیکار میکنه
As many of you know, the ASUS Nexus 7 is powered by the Tegra 3 chipset and its four main cores are clocked at 1.3GHz. Naturally, the guys over at XDA wanted to squeeze every last drop of performance out of the processor and have managed to make it run at the blazing 1.64GHz.
When put through its paces in the Quadrant benchmark test, the overclocked Nexus 7 scored over 7100 points. The secret ingredient is the Trinity kernel developed by XDA’s “Morfic”.
Thanks to it, the Nexus 7 is able to achieve the tremendous clock speed, and according to user reports still maintains great battery life. You can check out the kernel’s XDA thread in the source link below
دوستان قیمت تو استرالیا 50 دلار بیشتر هست !
Google Nexus 7 8GB ~> 249$
Google Nexus 7 16GB ~> 299$
امروز يكي از فروشگاه هاي معروف كشور آوردش ١٦ --٨٠٠
٨--٧٠٠
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان این ویدیو Unboxing هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نامردن :(... 700 800 خیلی زیاده که..
گوگل گفته سودش از فروش این تبلت 0 هست.. اونوقت بقیه از این آب زلال کوسه شکار میکنن
خیلی دیگه قیمتش رو بردن بالا اگه قیمتش 600 بود باز ارزش داشت 700 دیگه واقعا زور داره
ای خدا به مردم کشورم رحم کن که معلوم نیست چی میخواد به سرشون بیاد
دوستان پیشنهاد می کنم اگر می تونید از خارج کشور بیارین، فقط اینو می تونم بهتون بگم که فوق العاده هست این تبلت. از نظر من بهترین گزینه میان تبلت های اندروید هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)