تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 20 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 192

نام تاپيک: رویای صادقه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ولی دوستان به نظر من گاهی اوقات روح انسان در بعد زمان سفر میکنه - این سفر به اینده نیز میتونه باشه - گاهی روح ما به قسمتی از اینده میره و در نتیجه اون رویای صادقه به وجود میاد و به ما اجازه میده بخشی ازآینده رو ببینیم - و بعدا - میبینیم که همه چیز عین اون چیزی هست که ما ددر خواب دیدیم -

این امر برای من مسئله ای کاملا حل شده و اثبات شده هست - نه از نظر تئوری بلکه عملا به من اثبات شده -
    این حرف که قرمز کردم یکی از مغلطه‌های بزرگ و کاملا غلط هست. چون زمان و بعد دو مفهوم شناخته شده‌ی فیزیکی هستنند. وقتی شما ازین مفاهیم فیزیکی استفاده می‌کنید باید مشمول بعد فیزیکی باشند. باید بشه اندازه‌گیری کرد و آزمایشش کرد. د حالی که چنین چیزی وجود نداره. پس اگر روح رو یک مفهوم مادی با خصوصیات مادی مثل حرکت و مکان بگیرید که کاملا رد هست به این موضوع.
    ولی اگر روح رو در معنای معنوی اون دارید بحث می‌کنید ربطی به مفاهیمی مادی مثل بعد زمان و سفر به آینده نداره....

در ضمن همین بحث جبر در ارتباط با رویای صادقه بسیار مهمه که دوستان معتقد جوابی به این مسئله نداده‌اند.

2. 5 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی فرقه ها هستند که باور دارند دنیای بیداری توهمی از وجود خود هست و دنیای خواب دریچه ای به درون خود ؛ پس منطقی است که فکر کنیم این دو می تونند به هم متصل باشند و شاید حتی دنیای خواب از دنیای واقعی هم واقعی تر باشد!

+

من یک سوال دارم از دوستانی که به رویای صادقه معتقد هستند، من فکر می کنم اعتقاد به رویای صادقه = اعتقاد به جبر و نبودن انتخاب در دنیا ، نه اینکه من با این قضیه مشکلی دارم ولی مفهوم رویای صادقه از فریمورکی گرفته شده که به اختیار باور داره. دوستان اگه میشه توضیح بدید رویای صادقه چطور می تونه با قدرت انتخاب انسان هماهنگ و هم سو باشه؟
    دوست عزیز . هیچ جبری در رویای صادقه وجود نداره. شما چیزی رو میبینی و یا از چیزی باخبر میشه که خودت با اختیار خودت انجام دادی .

شما از دیده اینده به این موضوع نگاه کن

خواهش میکنم دقت کنید. مثلا شما الان همین لحظه به کار هایی که دیروز انجام دادی فکرکن ایا کارهای دیروزت رو به اختیار خودت انجام دادی یا نه? مسلما اکثر کارهای که دیروز انجام دادی همه به اختیار خودت بوده? اما ایا این برای شمایی که داری همین الان کار هایی رو که دیروز انجام دادی در ذهنت دوره میکنی ایا به این معنی هست که کارهای دیروزت جبری بوده.?

سفر روح در بعد زمان و رویای صادقه هم همینه انسان به فردا ( اینده) اتفاقاتی که با اختیار خودش انجام داده و براش افتاده میره . درست عین الان که نشستی تو خونت و به کار های دیروزت که از روی جبر هم نبوده نگاه میکنی

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
    Last edited by sajjad1973; 07-08-2013 at 11:34.

4. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببینید روشن بحث کنیم:

وقتی رویای صادقه‌ی شما خبر از وقوع یک رخداد رو در آینده رو میده این به این معنی هست که شما در نهایت ازون نقطه در زندگی‌تون عبور خواهید کرد و این جبره دیگه.

دوست عزیز . هیچ جبری در رویای صادقه وجود نداره. شما چیزی رو میبینی و یا از چیزی باخبر میشه که خودت با اختیار خودت انجام دادی .

شما از دیده اینده به این موضوع نگاه کن

خواهش میکنم دقت کنید. مثلا شما الان همین لحظه به کار هایی که دیروز انجام دادی فکرکن ایا کارهای دیروزت رو به اختیار خودت انجام دادی یا نه? مسلما اکثر کارهای که دیروز انجام دادی همه به اختیار خودت بوده? اما ایا این برای شمایی که داری همین الان کار هایی رو که دیروز انجام دادی در ذهنت دوره میکنی ایا به این معنی هست که کارهای دیروزت جبری بوده.?
    شما دارید مسئله رو وارونه می‌کنید تا در توجیه اختیار+رویای صادقه بگنجه. خیلی روشنه اگر شما خوابی دیده‌اید که رویای صادقه است و قرار هست در نقطه‌ای در آینده‌ی شما رخ بده این همون جبر هست. خیلی روشن هست. من قبلا هم گفته بودم:

ضمنا توجه داشته باشید که باور به رویای صادقه به تعبیری که برخی از دوستان مطرح می‌کنند به معنی باور به جبر در مقابل اختیار هست. و دور زدن این مسئله نیاز به
    توجیهات محیرالعقول
    داره به نظر من. به قول استیون هاوکینگ حتی کسانی که به سرنوشت از پیش تعیین شده (جبر) معتقدند هنگام عبوراز خیابان به دو طرف نگاه می‌کنند!!!
    چیزی که شما می‌گید اینه که من بیام از آینده نگاه کنم،‌ بعد بگم خوب حالا این اتفاق افتاده ولی مسیری که طی کردم همش اختیار بوده! خب ایراد کجاست؟

۱. شما با وارونه کردن مسئله به این مشکل پاسخ نداده‌اید که اعتقاد به صادقه بودن یک خواب به معنی وقوع حتمی اون در زندگی شما هست. این کار شما که میرید از آینده (عوض حال)‌ قضاوت می‌کنید که جواب این مشکل (رویای صادقه+اختیار) نیست. درست مثل قاضی‌ای هست که بخواهد از الان بر مبنای نقطه‌ای از آینده قضاوت کنه!!!

۲. اینکه شما میرید و در آینده قضاوت می‌کنید و اون نقطه‌ی مشکل‌ساز رو حذف می‌کنید و به گذشته نگاه می‌:کنید که ظاهرا اختیار بوده مشکل رو حل نمی‌کنه. اول اینکه شما دو نقطه‌ی قطعی با دیدن رویای صادقه در مسیر زندگی‌تون دارید: اول نقطه‌ی حال هست و دوم نقطه‌ای نامعلوم در آینده که مطمئن هستید زمانی از آن عبور می‌کنید. پس تااینجا جبر برقرار هست. اما شما دارید این نقطه رو حذف می‌کنید و می‌گید در بین مسیر اختیار هست پس کلا اختیار هست! ببینید، وقتی شما بتوانید حتی یک نقطه در آینده رو قطعی کنید این مسئله به تعدی شامل همه‌ی نقاط آینده میشه فقط شما رویای صادقه‌ای در باره‌ی آنها ندیده‌اید. درست مثل تئوری‌ای هست که وقتی یک مثال نقض پیدا میکنه کل تئوری فرو می‌پاشه
    Last edited by MasterGeek; 07-08-2013 at 11:47.

6. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید روشن بحث کنیم:

وقتی رویای صادقه‌ی شما خبر از وقوع یک رخداد رو در آینده رو میده این به این معنی هست که شما در نهایت ازون نقطه در زندگی‌تون عبور خواهید کرد و این جبره دیگه.

شما دارید مسئله رو وارونه می‌کنید تا در توجیه اختیار+رویای صادقه بگنجه. خیلی روشنه اگر شما خوابی دیده‌اید که رویای صادقه است و قرار هست در نقطه‌ای در آینده‌ی شما رخ بده این همون جبر هست. خیلی روشن هست. من قبلا هم گفته بودم:

نگرفتی مطلب منه دوست خوب و عزیز -

فرض میکنیم شما دیروز رفتی سینما یه فیلم دیدی ( کاملا به اختیار خودت) - حالا اامروز در ذهنت هست که دیروز رفتی فیلم دیدی - بله سینما رفتن و فیلم دیدن برات قطعا اتفاق افتاده - اما و اما و اما و اما - همش به اختیار خودت بوده - این خودت بودی که با پای خودترفتی سینما و فیلم دیدی - جبری که نبوده ؟ بوده؟

در رویای صادقا روح انسان به فردای نیامده اش میرود - وچیزی را میبیند که خود با اختیار خود انجام داده - هیچ جبری در این مسئله نیست - -

درست عین فیلمی که شما از دیروز خودت گرفتی و امروز برا خودت پخش میکنی - کارهای تو فیلم رو که مال دیروزت بوده و الان داری میبینی - همه رو خودت انجام دادی - انجام ندادی؟ بله اون فیلم رو دیگه نمیشه تغییر داد -چون ثبت شده و وقایع اون فیلم ثبت شده که تغییری توش نمیتونی بدی به اختیار خودت اتفاق افتاده

شما لطفا سوال من رو جواب بده: امروز که به کارهای دیروزت نگاه میکنی ایا جبری در انجام انها میبینی؟
    Last edited by sajjad1973; 07-08-2013 at 12:14.

8. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نگرفتی مطلب منه دوست خوب و عزیز -

فرض میکنیم شما دیروز رفتی سینما یه فیلم دیدی ( کاملا به اختیار خودت) - حالا اامروز در ذهنت هست که دیروز رفتی فیلم دیدی - بله سینما رفتن و فیلم دیدن برات قطعا اتفاق افتاده - اما و اما و اما و اما - همش به اختیار خودت بوده - این خودت بودی که با پای خودترفتی سینما و فیلم دیدی - جبری که نبوده ؟ بوده؟

در رویای صادقا روح انسان به فردای نیامده اش میرود - وچیزی را میبیند که خود با اختیار خود انجام داده - هیچ جبری در این مسئله نیست - -

درست عین فیلمی که شما از دیروز خودت گرفتی و امروز برا خودت پخش میکنی - کارهای تو فیلم رو که مال دیروزت بوده و الان داری میبینی - همه رو خودت انجام دادی - انجام ندادی؟ بله اون فیلم رو دیگه نمیشه تغییر داد -چون ثبت شده و وقایع اون فیلم ثبت شده که تغییری توش نمیتونی بدی به اختیار خودت اتفاق افتاده
    ببخشید ولی من چند سوال برام پیش اومده

فرض محال که این نظر سفر روح به اینده درست باشه
    ولی بحث اولا اینه با چه مکانیزمی این اتفاق میفته؟و اصلا چرا باید همچین حالت پیش بیاد
    یعنی روح ایا به اختیار ما سفر میکنه به اینده یا بدون اختیار ما؟

دوم اینکه شما میگید با دیدن اینده مسئله اختیار زیر سوال نمیره
    ولی سوال من اینجاست وقتی شما از اینده قبل از وقوع اون اطلاع دارید اگر ما اختیار داریم چرا نمیتونید این اتفاقات رو تغییر بدید؟
    مثلا کسی رویایی صادقه میبینه که میفته و پاش میشکنه(99درصد رویاهای صادقه معمولا بهمین اتفاقات ربط داره) حالا وقتی ما از قبل از این اتفاق خبر داریم و اختیار هم داریم چرا نمیتونیم جلوی این اتفاق رو بگیریم؟

سوم اینکه اگر ما اختیار داشته باشم و جلوی این اتفاق رو بگیریم پس اون اتفاقی که ما در رویا دیدیم اتفاق نخواهد افتاد و دیگه رویایی صادقه ای اصولا وجود نخواهد داشت

10. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطعا به اختیار ما نیست و به خواست خداست

چرا نمیتونیم تغییر بدیم - در مواردی اصلا به این دلیل این خواب رو میبینیم که جلوش رو بگیریم- در حقیقت یک نوع اخطار هست که ما اصلا جلوش رو بگیریم و تغییرش بدیم -( گاهی شاید چون زمانش رو نمیدونیم بازم برامون قافلگیر کننده هست و نمیتونیم کاریش کنیم) - که البته هرکسی هم این اخطار ها رو دریافت نمیکنه - بنده خودم خواب دیدم و تغییرشم دادم - و جلوش رو گرفتم - و باچشم خودم حادثا ای که قرار بود اتفاق بیفته و به دلیل - امادگی که من از قبل داشتم - اتفاق نیافتاد به چشم خودم دیدم ( این موضوع برا من کاملا حل شده هست - با این حرفها فقط نگران شما میشم)

قاطی نکنید مسائل رو - در بالا هم گفتم در بعضی موارد اخطار هست - یعنی داره به طرف اخطار میده که حواسش باشه - در بعضی موارد هم شما اینده خودت رو میبینی که تغییری هم توش نمیتونی بدی و البته همه اون اینده با اختیار خودت برات رقم خورده

سوال: دارید فیلم جشن تولد 15 سالگیتون رو امروز در 20 سالگی میبینید - ایا میتونید در اتفاقات فیلم تغییری ایجاد کنید؟ ایا اتفاقات فیلم در ان تاریخ به اختیار شما نبوده؟
    Last edited by sajjad1973; 07-08-2013 at 12:31.

12. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

{حذف شد}

در مورد مسائلی هم که مطرح کردید هیچ جوابی به سوالات من ندادید
    ولی فقط یکسری مسائل جدید دیگه مطرح کردین که با حرفای قبلیتون کاملا تناقض داره

دیدن اینده یعنی دقیقا همون فیلمی که میگید گرفته شده و قابل تغییر نیست ولی حالا میاد میگید نه میشه تغییرش داده
    حالا مشخص نیست با این تغییری که شما دادید پس چطور رفتید به اینده و اتفاقی که نیفتاده رو دیدید؟
    پس شما در اون رویایی صادقه چه چیزی رو دید وقتی اون اتفاق نیافتاده؟
    این خداوند شما بالاخره شما رو به اینده برده و حقیقتی(دقیقا معنی صادقه) که اتفاق افتاده رو بهتون نشون داده یا فقط یه فیلم انمیشن براتون ساخته از اینده که شما ببیند چی قرار اتفاق بیفته؟
    بالاخره این رویایی صادقه حقیقت در اینده هست یا فقط یه فیلم ساخته شده در اینده؟(عاقلان بخوانند توهم)

سوال: دارید فیلم جشن تولد 15 سالگیتون رو امروز در 20 سالگی میبینید - ایا میتونید در اتفاقات فیلم تغییری ایجاد کنید؟ ایا اتفاقات فیلم در ان تاریخ به اختیار شما نبوده؟
    جالبه این سوالات ماست که شما باید جواب بدید
    خیر نمیتوانیم بهیچ وجه در گذشته تغییری ایجاد کنیم.....حالا سوال ماست که ایا میتوان در رویای صادقه تغییر ایجاد کرد؟
    گذشته برخی مسائل با اختیار ما رخ داده و خیلی از مسائل بیرونی بدون اختیار ما......حالا سوال اینه که اینده در اختیار ماست یا مشیت الهی یا همان جبر؟

{حذف شد}
    Last edited by A M ! N; 08-08-2013 at 12:20. دليل: حذف حواشی

14. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز چرا بی احترامی - ای کاش واقعا از دل من خبر داشتید

شما اگه از نزدیک با من اشنا بودی متوجه میشدی که من دید بدی به هیچ کس ندارم - سعی در چند گروه کردن ادمها هم ندارم - همواره خودم رو کوچیک همه میدونم - همینجا هم میگم من کوچیک شمام ( نمیدونم شاید بازم فکر کنید حرفام چیز خاصی توش هست)

شما اگه با دقت میخوندی - من کاملا جواب دادم - خوابهارو کردم دو گروه 1- خوابهایی که به شما اخطار میدن ( قابل تغییر) 2- خوابهایی که اینده شما رو نشون میدن و اخطاری نیستن - و اون اینده هم با اختیار خودتون براتون رقم خورده

سوال شما: حالا مشخص نیست با این تغییری که شما دادید پس چطور رفتید به اینده و اتفاقی که نیفتاده رو دیدید؟ جواب : این مربوط به بخش خوابهای اخطاری هست - بله اون حادثه میتونست اتفاق بیفته و قطعا هم اتفاق میفتاد همونطور که در خواب دیده شده- اما به فرد اخطار داده میشه و فرد هم با تدابیری که می اندیشه جلوش رو میگیره - ( مثلا به شما داری راه میری - بهت میگن زیر پات یه قدم جلوتر چاه هست - شما میری از اون ورش میری - ولی اگه بهت اخطار نمیدادن قطعا میفتادی تو چاه) - اتفاقی که برا خودم افتاد رو میگم : در خواب دیدم که سوار بر ماشین سر یه چهارراه که دقیقا چها راه نزدیک خونمون هم هست ( ایران زمین - نمیدونم بشناسید یا نه) پشت چراغ قرمز ایستادم - یک دوو ریسر البالویی با مردی که موهای بلندی داشت و سیگار میکشید نیز کنار من سر چهار راه وایساده بود - چراغ سبز شد - و بنده بلافاصله گازش رو گرفتم که برم - اما ناگهان یه پاترول مشکی که از طرف مخالف چهراه پایین میامد ( از سمت سعادت آباد) گویا ترمزش بریده بو یا حالا نتونست کنترل کنه چراغ قرمز رو رد کرد و با ماشین بنده برخورد کرد و - بنده از ماشین پرت شدم پایین و تدستم از بدنم جدا شد و یه اوضاع وحشتناکی ( همه اینها رو ر خواب دیدم) - دقیقا دوروز بعد از این خواب سر همان چهار راه پشت چراغ قرمز بودم که ناگهان - همان دوو ریسر البالویی با مردی که موهای بلندی داشت و سیگار میکشید کنار من استاد - با دیدن او به لا فاصله یاد خوابم افتادم و وقتی چراغ سبز شد گاز ندادم و تازه شروع کردم با راننده دووریسره صحبت هم کردم که اونم راه نیفته - همان پاترول مشکی که کنترل خود را از دست داده بود از جلوی ما رد شد و با تیر چراغ راهنمایی برخورد کرد

سوال شما :این خداوند شما بالاخره شما رو به اینده برده و حقیقتی(دقیقا معنی صادقه) که اتفاق افتاده رو بهتون نشون داده یا فقط یه فیلم انمیشن براتون ساخته از اینده که شما ببیند چی قرار اتفاق بیفته: جواب . از حقیقتی که دربالا گفتم - خداوند من رو به اینده برد - و بهم اخطار داد - وحادثا ای هم که اگه بهم اخطار نمیداد حتما اتفاق میفتاد بهم نشون داد

سوال شما دیدن اینده یعنی دقیقا همون فیلمی که میگید گرفته شده و قابل تغییر نیست ولی حالا میاد میگید نه میشه تغییرش داده؟ خب اتفاقاتی که در اون فیلم افتاده به اختیار شما بوده یا خیر؟ و نگفتم همیشه میشود تغییر داد - گفتم در نوعی از خواب که صرفا برای اخطار به طرف داده میشه - ودر نوع دیگر شما حادثه یا اتفاقی را میبینید که برای شما اتفاق افتاده - اما قرار نیست که این خوابی اخطاری باشه فقط دار میگه که این اتفاق میفته - و اون هم در نتیجه اختیار خودتون هست -

دقت کنید لطفا مثلا : شما در خواب میبینی مریض شدی و توی بیمارستانی - و حال بدی داری - خب - از هیچ موضوع دیگه ای خبر نداری -فقط همین تو بیمارستانی و حال بدی داری - یک ماه بعد یهو مثلا شما میری بیرون غذا میخوری - ( اختیار خودت هست یانه - دلت خواسته بری رستورن غذا بخوری) - بعد یهو حالت بهم میخوره میبرنت بیمارستان - میگی ای وای نگا - دقیقا همون صحنه ای هست که یک ماه پیش تو خواب دیدم ها - در حقیقت شما روحت در اون زمان - یک ماه پیش سفر کرده بود به اینجا و همین صحنه رو یک ماه زود تر دیدی -غذا خوردنت هم که به اختیار خودت بود - این خواب جزو خوابهای اخطاری نیست - و همون رویای صادقه هست که خبر از آینده شما که با اختیار خودتون رقم خورده میده - نوع دوم خواب هست یعنی

از مجموع همه اینها هم که جواب سوال اخرتون داده میشه - نکته اون سوال من که شما نگرفتی این بود که همه اتفاقات اون جشن تولد به اختیار شما انجام شده - ایا جبری در کار بوده

anyway sir the biggest truth of the world is freedom of thought
    Last edited by sajjad1973; 07-08-2013 at 13:45.

16. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اولا شما رفتین فقط روی مبحث جبر و اختیار و بحث اصلی رو ول کردین که درسته این 2مورد به هم ربط دارن ولی کاملا جدا از هم هستن ولی شما فقط و فقط دارین روی جبر و اختیار بحث میکنین
    در حالی که این "رفتی بیرون غذا خوردی پس اختیار داری" رو هم میشه نقد کرد توی بحث جبر و اختیار و به این راحتی نیست بگین رفتی بیرون غذا خوردی پس اختیار داشتی
    مثلا میشه گفت همین هوس غذا کردن رو خداوند در سر من انداخته که برم غذا بخورم مصموم بشم بعد برم بیمارستان وگرنه من اختیاری ندارم بدون دستور خالق هوس غذایی داشته باشم
    پس لطفا اینطور وارد بحث جبر و اختیار نشید که اون خودش یه مباحثه و تاپیک جداگانه احتیاج داره

با دیدن او به لا فاصله یاد خوابم افتادم و وقتی چراغ سبز شد گاز ندادم و تازه شروع کردم با راننده دووریسره صحبت هم کردم که اونم راه نیفته - همان پاترول مشکی که کنترل خود را از دست داده بود از جلوی ما رد شد و با تیر چراغ راهنمایی برخورد کرد
    شما همون دو روز قبل که از خواب بیدار شدین خوابتون رو کاملا یادتون بود یا وقتی اون مرد مو بلند سیگاری!(دقت کنید که مظهر شیطان رو میخواید جا بندازید) رو دیدین یهو یادتون افتاد اینو من قبلا خواب دیدم؟
    که حالت دوم اگه باشه علم پزشکی کاملا بهش جواب داده این اتفاق چرا میفته و چیزی جز توهم نیست

شما اول بحثتون هیچ حرفی از 2نوع خواب نزدید ولی حالا یهو رو اوردین به 2نوع خواب که خب میگذریم و اینم باز روش بحث میکینم

شما چطور تفکیک قائل شدین بین این 2نوع خواب؟یعنی از کجا فهمیدین 2نوع خواب وجود داره و یکی نیستن؟
    مثلا من خواب میبینم میفتم دستم میشکنه از کجا بدونم این خواب صادقه هست و بیخیال کاری بشم منتظر باشم تا بیفتم دستم بشکنه یا اینکه بدونم این اخطاری هست و باید جلوی شکستن دستم رو بگیرم؟
    حتما بعدا که اتفاق افتاد این تفکیک رو قائل میشید بله؟یعنی اگه دستم شکست میگم صادقه بوده ولی اگه نشکست میدم اخطاری بوده من با اختیار جلوشو گرفتم نزاشتم بشکنه؟
    (البته یه مثل هست میگه معما چو حل گشت اسان شود)

از مجموع همه اینها هم که جواب سوال اخرتون داده میشه - نکته اون سوال من که شما نگرفتی این بود که همه اتفاقات اون جشن تولد به اختیار شما انجام شده - ایا جبری در کار بوده
    بحث جبر و اختیار در این جا جا نداره و لطفا به بحث اصلی تاپیک بپردازید ویا تاپیک جدا بزنید که روش بحث بشه
    ولی من تفکر خودم رو گفتم در جواب شما که اعمال درونی من اختیار من هست مسائل بیرونی جبر بر من هست حالا درست و غلط رو اینجا جای بحثش نیست
    ولی صحبتهای خوده شما به این سوال کاملا درش تناقض هست و هم اختیار و نفی میکنه و جبر رو

{حذف شد}
    Last edited by A M ! N; 08-08-2013 at 12:24. دليل: حذف حواشی

18. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت handel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببخشید دوستان چند وقت پیش خواب دیدم ژاپن تو جام جهانی شگفتی ساز شده و به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کرده من هم داشتم با دهن باز بازیش رو نگاه میکردم حالا اگه این خواب واقعیت پیدا کنه رویای صادقه حساب میشه؟
    Last edited by handel; 07-08-2013 at 17:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •