تو چتد تا از سایتا خوندم که تو بازی امروز اندی کارول به جای چمبرلین بازی می کنه و کنار ولبک که ترکیب تیم هجومی تر باشه و احتمالا اگه کارول بد بازی کنه چمبرلین به جاش میاد
تو چتد تا از سایتا خوندم که تو بازی امروز اندی کارول به جای چمبرلین بازی می کنه و کنار ولبک که ترکیب تیم هجومی تر باشه و احتمالا اگه کارول بد بازی کنه چمبرلین به جاش میاد
Last edited by shayan3001; 15-06-2012 at 14:43.
Lineupرفتیم به سمت 442 و خبری از والکات هم نیست!
Joe Hart
Joleon Lescott
John Terry
Ashley Cole
Glen Johnson
Scott Parker
Steven Gerrard
Ashley Young
James Milner
Andrew Carroll
Danny Welbeck
Substitutes
Phil Jagielka
Robert Green
Jermain Defoe
Leighton Baines
Stewart Downing
Theo Walcott
Martin Kelly
Jordan Henderson
Phil Jones
Alex Oxlade-Chamberlain
Jack Butland
![]()
بازی محشر بود خیلی حال کردم ، گل ولبک که دیگه تهش بود، فقط جزیره!!!!
الان دیگه باید به قهرمانی فکر کنیم خیلی امیدوارکننده بود
عجب بازی ای بود. چه کرد این تئو ولکات. همچینی روح و روانم به پرواز در اومد سرعتشو دیدم.
واقعا تعویض به موقعی بود. دقیقا زمانی که سوئد یکم باز شده بود تئو اومد. تئو هم که اگه فضا داشته باشه با سرعتش هر تیمی رو میتونه اذیت کنه.
حرکتش روی گل سوم خیلی خوب بود و ضربه خوب و قشنگ ولبک هم حرف نداشت.
اصن اون موقعیت آخیر که جرارد زد، سرعت تئو رو دیدم عشق کردم.
اگه همچین بازی ای رو جل اکراین انجام بدن راحت میتونن صعود کنن.
یه شخصه انتظار زیادی از این تیم تو این جام ندارم. منتظر جام جهانی هستم ببینم این تیم اونجا چی کار میکنه.
با این بازیکنای جوون آینده خوبی داره.
چه عشق زلاتانی بود این گزارشگره. از اول بازی تا اون آخرش فقط گفت زلاتان.![]()
جاودانی و صدر حالشون اساسی گرفته شده همش داشتن انگلیسو می کوبیدن ،
بازی رو انگلیس برده دارن از سوئد تعریف می کنن، واقعا تاسف آوره!!
فکر کنم مشکلات ریشه ای با این انگلیس دارن این دو نفر.
یعنی یکی از جذابترین بازی های جام بود... کاملا هجومی و دو طرفه...
حقمون برد بود... نیمه اول که سوئد حرفی برای گفتن نداشت... 15 دقیقه ابتدای نیمه دوم و 5 دقیقه آخر بازی برای سوئد بود که رو هم 70 دقیقه تیم برتر زمین بودیم و باید یکی دو تا گل دیگه هم می زدیم.
چند سطر نکته بگم:
- کارول کاملا امیدوارم کرد... گل اولش حقیقتا زیبا بود... زوج ولبک و کارول واقعا جواب داد + فراموش نشه سوپر بک هیل ولبک (البته شانس هم چاشنیش بود)!
- عملکرد اشلی یانگ خصوصا در نیمه دوم و جنگندگیش در حین بازی بسیار دلچسب بود... البته چند باری توپ لو داد ولی به صورت تاثیر گذار در جهت منفی نبود.
- اسکات پارکر ستودنی بود، در صورتی که بازی جرارد سوای اون موقعیت آخر بازیش، اصلا توقعم رو برآورده نکرد.
- فکر کنم میلنر متوسط ترین بازی کن در یکی از کلیدی ترین نقاط بود که تعویضش با والکات باعث شد که بازی به نفع انگلیس تغییر کنه. گل و پاس گلش محشر بود.
- خط دفاعی در مجموع رضایت بخش بود، خصوصا کول.. البته امشب شب گل جانسن نبود.
- و خدایا شکر که جو هارت رو تو دربازه داریم... قشنگ تو بازی حال زلاتان رو گرفت با دفع شوت اواخر بازی زلاتان.
باید یه کاری کنیم که به عنوان تیم اول بریم بالا، فرانسه که تا بالای 95 درصد صعودش قطعیه... چون بعید که فرضا بیان سه چهار گل از سوئد بخورن و اون طرف ما و اوکراین مساوی کنیم + بدون شک همیطوری جلو اوکراین ظاهر بشیم، رفتیم بالا.
+
بازی های دور سوم چون همزمان هستند، خوشبختانه بازی انگلیس باید پخش زنده بشه.
مشخصه مرحله بعد به چه تیمی می خوریم در صورت اول یا دوم شدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)