بهتره تورس همون 10 دقیقه ی اخر بیاد تو بازی!
بهتره تورس همون 10 دقیقه ی اخر بیاد تو بازی!
تورس از نظر جسمی و بدنی الان بهترین شرایط دوران فوتبالش رو داره. فکر کن بیشتر از 18 ماهه اصلا یک بار هم مصدوم نشده در حالی همون جام جهانی رو دقیقا بعد از عمل زانو برگشته بود و با تزریق مسکن میومد توی زمین اگه اشتباه نکنم.
این اواخر فصل تورس با چلسی خیلی خوب بوده، یک بار هدتریک هم کرد و در این بازیهای آخر هم بسیار موثر بود. اینکه آمار گلزنی اش هم پایین بود به خاطر این بود که بیشتر وینگر و عقب تر بازی می کرد ولی آمادگیش برگشته. تحرکش رو داره، فیزیکش برگشته و الان آماده است و همه می دونیم تورس وقتی مطمئن بازی کنه چه بازیکنیه. تنها چیزی که الان نیازه اعتماد به نفسه.
تیم به مهاجم نیاز داره. گزینه های دیگه کیا هستن؟ یورنته و نگردو. یورنته که بازیکن بازی مستقیم و هواییه و یکی از کند ترین مهاجم های دنیاست و حتی از بوسکتس و ژابی آلونسو هم کند تره و در بازی زمینی هم حسابی گل نزنه. نگردو هم مهاجمیه که بازیکن کناری لازم داره و هیچ وقت مهاجم تک در تیمی نبوده. تنها بازیکنی که می تونه اینطوری با اسپانیا بازی کنه تورسه. بعد وقتی چند هفته همه مطبوعات خبر میدن که قراره تورس فیکس باشه، همه کارشناس ها میگن کلید تیم ملی اسپانیا آمادگی تورسه و تا صبح بازی هم قراره بازیکن فیکس باشه، یکدفعه موقع بازی تیم میاد و یه هافبک رو به جاش در خط حمله قرار می ده خیلی طبیعیه بازیکن اعتماد به نفسشو از دست می ده به خصوص یکی مثل تورس که زیر انتقاد ها هم بوده. تازه مقابل ایتالیا تورس تو همون 20 دقیقه که بازی کرد دو تا موقعیت خراب کرد ولی نقش مهاجمش رو خوب بازی کرد، تحرک عالی داشت، از آفساید ها عالی فرار کرد، دفاع رو جلو کشید و کلا نقششو درست انجام داد. گومز هم تو بازی اول چند تا موقعیت خراب کرد تا بعدش گل زد... مهاجم ها موقعیت خراب می کنن ولی حالا اگه یکی دو تا رو تو 20 دقیقه بازی کردن خراب کرد بگیم این باید بشینه بیرون.. اینطوری نمیشه.
به نظر من حالا که ویا نیست کلید موفقیت اسپانیا در دستان تورسه. مسئله این نیست که آیا تورس می تونه وزنه ای بشه یا نه.. مسئله اینه که تیم به یه مهاجم گلزن نیاز داره و الان تنها گزینه همین تورسه. اگه تورس بتونه (که به نظر من می تونه، فقط لازمه پاش به گلزنی باز بشه) اون موقع اسپانیا تبدیل به همون تیم قدیمی میشه. توی جام جهانی اصلا مهم نبود چون ویا رو داشتیم ولی الان ویا رو نداریم، 10 تا هافبک آماده هم داشته باشیم تیم به مهاجم نیاز داره. همه چیز مهاجم فقط اون ضربه آخرش به توپ نیست.
ظاهرا تورس فیکس شده...!
کاسیاس، آربلوا، پیکه، راموس، یوردی آلبا، ژاوی، بوسکتس، آلونسو، سیلوا، تورس، اینیستا
تورس بد بازی نکرد
ولی بازم خیلی اماده نیست
امیدوارم نیمه دوم یورنته را هم به بازی بیاره
تا اول نیمه دوم که سیلوا اعصاب منو خرد کرده!همش توپ از دست میده پاس میده به حریف و ... .
تورس هم بهتر شده اگرچه هنوز جا داره.
تبریک میگم برد زیبامونو.تیم عالی بود.تورس که نشون داد خودشو.سیلوا هم نیمه دومی کمی بهتر شد.تنها کسی که دلم به حالش سوخت کاسیاس بود چون موقعیت کمی رو دروازه به وجود اومد تا خودشو نشون بده افسرده شد : دی
اسپانیا با برد پر گل و قاطعی که مقابل ایرلند کسب کرد برای بقیه مدعیان قهرمانی در این جام خط و نشون کشیدفرناندو تورس هم با 2گل زیبایی که به ثمر رسوند تونست یک بار دیگه شایستگیهای خودش به همه ثابت کنه
خوب بازی با درخشش تورس به پایان رسید و فکر میکنم بهترین بازیکن زمین هم تورس انتخاب شد![]()
بازیکنان واقعا عالی بودند و این شیوه بازی کردن ترکیبی بود از تیکی تاکای بارسا و کارهای ترکیب که در رئال انجام میشه + خلاقیت های فردی بازیکنان.....
به نظر من بهترین بازیکنان زمین که حسابی درخشیدند اینیستا مثل بازی قبل / آربلوا که واقعا نفوذ هاش و شرکت در کارهای هجومیش فوق العاده بود / فرناندو تورس که دوتا گل زد و فرق بازیکردن یک مهاجم کلاسیک با یک هافبک هجومی و تاثیرش رو در معرض نمایش گذاشت.
سایر بازیکن ها هم مثل ژاوی / سیلوا / آلبا مثل بازی قبل خوب بودند.
خوب منم این برد شیرین رو به همه تبریک میگم .
خوب بازی کردیم و زنگ خطر واسه بقیه تیم ها به صدا دراومد .
قهرمانی ما داریم میایم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)