این رو هم من اضافه کنم همین امروز 30-40 تومن (حداقل) رفت روی گوشی ها....
این رو هم من اضافه کنم همین امروز 30-40 تومن (حداقل) رفت روی گوشی ها....
آقا من یه i8910 دارم از سه سال پیش خریدم دارم استفاده میکنم اگه روزی بفروشم چند خوبه ؟
ای بابا
این سونی هم مارو گرفته ها .
من بعد از مدتی قصد خرید Xperia S داشتم با اومدن Acro S دیدم انگار مشکلات برطرف شده ( نمونش درگاه کارت حافظه )
دوباره منصرف شدم اما قیمت Acro هم بالاست.
تا دوباره قیمتش بیاد پایین میایم بخریم میبینیم GX رو عرضه کرددوباره منصرف میشیم میریم تو فکر GX
بعد تا بیایم دوباره برنامه ریزی خرید بکنیم برای GX میبینیم Ion رو عرضه میکنهو دوباره منصرف میشیم
آخه سونی گذاشته گوشی ها رو به ترتیب کامل میکنه میده تو بازار.
بازم صبر میکنیم اما اینبار دیگه همین Acro رو میخرم.
دیگه بخوای صبر کنی هیچ وقت گیرت نمیاد.
ولی آکرو واقعا خوشکله.
دقیقا منم مثل شما قصد خرید xperia s داشتم همون موقعها بود که اکرو اس رو معرفی کرد و باتوجه به یه سری کمبودهای سونی اس گفتم منتظر اکرو اس میمونم و تا بیاد میگیرمش
در همون حین هم آوازه جی ایکس به گوشم خورد پیش خودم گفتم ول کن بابا همین اکرو اسومیگیریم ولی انقدر این دیر اومد که من کلی ویدیو و اطلاعات از جی ایکس بدست اوردم طراحی ،پردازنده ،دوربین رابط کاربری بهتر،صفحه نمایش بزرگتر و اینکه خلاصه نسخه جهانیش قویتر هم هست دیگه یه جورایی قید اکرو اسو زدم
و ناخداگاه سطح توقع و انتظارم بالا رفته ولی به قول معروف این توبمیری دیگه از اون تو بمیری ها نیست
الان سه ماه بیشتره با یه گوشی زاقارت سر میکنم ولی انصافا جی ایکس یا همون TX ارزش صبر کردن بیشترو داره چهارشنبه همین هفته معرفی جهانی میشه تا عرضه جهانی هم گمونم 20 تا 30 روز طول بکشه البته امیدوارم سریعتر بدش تو بازار به نفع خود سونی هم هست تابیاد ایران و قیمتش هم یه مقدار آروم بگیره حداقل روهم رفته یه ماهی زمان میبره اونوقته که اپل وارد می شود ولی به خاطر قیمتهای فضایی اپل در ایران و محدودیتهایی که داره عمرا طرفش برم با وجوده اینکه یکی از برترین های بی چون چراست ،کلا با سامسونگ و اچ تی سی هم حال نمیکنم
ولی من به شخصه این گوشیرو خیلی دوست دارم و خیلی دارم خودمو کنترل میکنم تا اینو نگیرم اگه تنها فقط پردازندش اس 4 بود خریده بودمش
یه سوال آقای حامد 1297 چرا صبر کنه دیگه گیرش نمیاد؟؟؟
ببخشید یکم بد گفتم منظور رو.یه سوال آقای حامد 1297 چرا صبر کنه دیگه گیرش نمیاد؟؟؟
خواستم بگم آدم اگه بخواد مرتب صبر کنه که مدل جدید گوشی که معرفی میشه رو بگیره،خوب هیچ وقت اون چیزی که میخواد رو نمیتونه بگیره.هر مدل جدید بیاد میگه دیگه اینو میگیرم![]()
تک موبایل آیا؟
فروشگاه زبرجد آیا؟
چی؟کد شده حرف میزنی؟تک موبایل آیا؟
فروشگاه زبرجد آیا؟
قیمت اینجاها رو میخوای؟
یادش بخیر چند سال پیش سر قضیه گوشی های سامسونگ چه دورانی با هم تو پی تی داشتیم
یکی میگفت اهههههههههههههههههههه امنیا اومده اونم HD دوربینش و هممه چیزش تکه
تو میگفتی فقط سونی اریکسون
عجب روز روزگاری چه پاییز و چه بهاری داشتیم
الان مدل گوشیت چیه؟![]()
دوست عزیز اینا رو تو پروفایل بدین خیلی بهتره نه؟!
Last edited by MMM52; 26-08-2012 at 16:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)