تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 103 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد کولینگ ابن لپتاپ چیه؟سایت notebookcheck در ضمینه temperature نمره خوبی بهش ندادهاگه کسی خریده نظر بده.
    سلام
    ببخشبد دیر جواب دادم
    در رابطه با دمای این لپتاپ باید بگم، به اون صورت که سایت noteboockcheck نوشته نیست اما یکم نسبت به هم رده های خودش داغ تره.
    در هنگام وب گردی و کار های روزانه دماش بین 47 تا 53 متغبره (با شارژر و High Performance ) اما اگر بخوایم مصرف انرژیش رو روی battery saving بزاریم دماش پایین تر هم میاد
    اما هنگام بازی (SHIFT 2 ) دماش بعد از حدودن نیم ساعت به 67-70 درجه می رسه.
    همون طور که اول پست گفتم اونقدر که اون سایت نوشته نیست اما لپتاپ خنکی هم نیست و فک می کنم براش طبیعی باشه با این سخت افزار

2. 3 کاربر از maka2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

همون طور که اول پست گفتم اونقدر که اون سایت نوشته نیست اما لپتاپ خنکی هم نیست و فک می کنم براش طبیعی باشه با این سخت افزار
    گرمای این لپ تاپ (بقول بعضی جاها) استرس زا نیست که؟؟؟
    تویه یه کلیپی از این لپ تاپ دیدم که، یه فیلمی رو تویه لپ تاپ پخش میکردن و دمای نقاط مختلف رو اندازه گیری میکردن، که دمای نقاط مختلف بین 30 تا 45 درجه بود
    البته یه جا به 107 رسید (!!!!!!!) که فکر کنم دماش به فارنهایت بود- چنین دمایی معمولیه؟؟؟

4. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

تویه یه کلیپی از این لپ تاپ دیدم که، یه فیلمی رو تویه لپ تاپ پخش میکردن و دمای نقاط مختلف رو اندازه گیری میکردن، که دمای نقاط مختلف بین 30 تا 45 درجه بود
    البته یه جا به 107 رسید (!!!!!!!) که فکر کنم دماش به فارنهایت بود- چنین دمایی معمولیه؟؟؟
    ادامه ...

فرق بین N56 vm با N56 vz فقط تویه گرافیکشونه؟؟؟
    تویه Notebookcheck به N56 vm دمای خوبی داده (!) ولی چطوریاست که واسه vz اینقدر زیاد گرما تولید میکنه؟؟؟؟ فقط به خاطر نوع گرافیک؟؟ ( با توجه به تحقیقی هم که کردم دمایی که سایت مذکور به این لپ تاپ (N56vz) داده، درسته)
    من بین اینو (N56 vm) و مدل ( Acer V3 751 (Core i7 موندم، تویه یه سری موارد جزئی یا با هم مساوین یا N56 بیشتره (البته بعضی از این موارد جزئیش برام مهم نیست!!!!!!) ولی این صفحه نمایش فول اچ دی N56 منو دودل کرده و همچنین فکر کنم N56 vm بلوری هم داشته باشه! درسته؟؟؟
    خلاصه انتخاب یه لپ تاپ خوب که با سلیقه یه آدمی مثل من جور دربیاد، بد دردیه

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کلا مثل اینکه خودم باید برم بگیرمش و بعد بیام به سوالام جواب بدم ... !!!!!!! ولی حیف که این مدل رو سازگار تقریبا اواخر شهریور وارد بازار میکنه.!
    حداقل کسایی که خریدن بیان یه مشاوره بدن، میخواییم 2 میلیون پول بدیم خب، تویه این دوره زمونه 2 میلیون= 2 میلیارد ارزش پیدا کرده
    جنیفر لوپز دیگه اینقدر ناز نمیکنه که شما ناز میکنین
    لطفا کسایی که اهل فن هستن یه نگاهی به کلیپ زیر بندازن (از دقیقه 6 تا8 در مورد دما لپ تاپ صحبت میکنه) و به مایی که واسه اولین بار میخواییم چنین خریدی کنیم، راهنمایی بفرمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه hojjat_vahidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قیمت امروز N56VZ در دبی :

با تشکر

8. 4 کاربر از hojjat_vahidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بستگي به خودتون داره كه چه قدر حساسا باشيد رؤي اين قضيه، مثلن من حدودن يك ساعت بازي مي كنم و دما به ٧٠ -٨٠ درجه مي رسه اما زياد توجه نمي كنم بهش وبعد ٢-٣ دقيقه دماش بر مي گرده به حالت عادي
    در مورد n56vm هم بايد بگم كه قطعن اين اختلاف دما به خاطر گرافيك ضعيف تره

10. 2 کاربر از maka2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من حدودن يك ساعت بازي مي كنم و دما به ٧٠ -٨٠ درجه مي رسه اما زياد توجه نمي كنم بهش وبعد ٢-٣ دقيقه دماش بر مي گرده به حالت عادي
    تشکر که جواب دادین.
    بعد از 2-3 دقیقه دماش خود به خود بر میگرده به حالت عادی؟؟؟؟ دمای حالت عادیش چقدره؟؟؟؟
    من زیاد اهل بازی نیستم، شاید هفته ای 20 ساعت یا کمتر بازی کنم ( هرچند 4-5 ماهی هست بازی نمیکنم)
    من چون 3D max و برنامه متلب و فتوشاپ (اینترنت که دیگه جای خود) استفاده میکنم و در روز حدود7-9 ساعت با کامپیوتر کار میکنم، با این تفاصیر تویه کار کردن باهاش به مشکل گرما بر نمیخورم که؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی میدونه که این لپ تاپ رو سازگار کی وارد میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تشکر که جواب دادین.
    بعد از 2-3 دقیقه دماش خود به خود بر میگرده به حالت عادی؟؟؟؟ دمای حالت عادیش چقدره؟؟؟؟
    من زیاد اهل بازی نیستم، شاید هفته ای 20 ساعت یا کمتر بازی کنم ( هرچند 4-5 ماهی هست بازی نمیکنم)
    من چون 3D max و برنامه متلب و فتوشاپ (اینترنت که دیگه جای خود) استفاده میکنم و در روز حدود7-9 ساعت با کامپیوتر کار میکنم، با این تفاصیر تویه کار کردن باهاش به مشکل گرما بر نمیخورم که؟؟؟؟
    منظورم اينكه بعد از بازي دماش پس از دو سه دقيق كار كردن فن به حالت عادي يعني نزديك ٥٠ درجه بر مي گرده
    اين جور كه شما از دماي اين لپتاپ مي گفتي احساس كردم يه گيمر حرفه اي هستي اما با توجه به اينكه گفتي بيشتر كار گرافيكي مي كنين فك نكنم براتون مشكل خاصي ايجاد كنه چون من كه با فتوشاپ كاؤ مي كنم دماش به اندازه بازي كردن بالا نمي ره
    البته بازم مي گم كه به خودت هم برمي گرده كه چه قد نسبت به اين موضوع حساسي و چه دمايي برات مشكل سازه
    موفق باشي

14. این کاربر از maka2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کسی میدونه که این لپ تاپ رو سازگار کی وارد میکنه؟
    سازگار این مدل رو از ماه دیگه وارد بازار میکنه ... !
    منظورم اينكه بعد از بازي دماش پس از دو سه دقيق كار كردن فن به حالت عادي يعني نزديك ٥٠ درجه بر مي گرده
    اين جور كه شما از دماي اين لپتاپ مي گفتي احساس كردم يه گيمر حرفه اي هستي اما با توجه به اينكه گفتي بيشتر كار گرافيكي مي كنين فك نكنم براتون مشكل خاصي ايجاد كنه چون من كه با فتوشاپ كاؤ مي كنم دماش به اندازه بازي كردن بالا نمي ره
    البته بازم مي گم كه به خودت هم برمي گرده كه چه قد نسبت به اين موضوع حساسي و چه دمايي برات مشكل سازه
    موفق باشي
    ممنون رفیق که جواب دادی،
    من کلا رویه گرما و صدا حساسم، اگه مثل بقیه باشه (مثلا Acer 5755 یا Asus A53)، که دیگه مشکلی نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •