ب
آقا برو الان همونو بخر که دم عید (منظور عید شب یلداست) 300 اقلا باید بالاش بدی
![]()
ب
آقا برو الان همونو بخر که دم عید (منظور عید شب یلداست) 300 اقلا باید بالاش بدی
![]()
به خدا به دين به مذهب آقا هارد اصلا نبايد اينقدر گرون بشه آقا ارز 3 برابر شد...قبول... ارز مرجع كه بهشون مي دن حالا اونم فرض كنيم نمي دن و مرجع نيست همون ارز آزاد.خوب پس را هارد از 4 برابر هم بيشتر شده داره مي رسه به 5 برابر؟؟؟!!!
اون كارخونه هاي سيل زده هم كه ديگه درست شدن و تازه توليد كننده هاي ديگه هم كه توليدشون زيادتر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واي خدايا توبه![]()
من رفتم يه جا دارم 2تن سيستم ميخرم كيلويي 2500 تومنالبته سيستماش درب داقون هستن ولي خوب توشون پر هارد و رم و قطعات هستن.
بد بختايي كه ميان پيش ما مي پرسن سيستم چند ما ميگيم حداقل و آشغالي ترينش 1ميليون و 500هزار تومن فكر مي كنن ما چه مفت خور هايي هستيم.
مانيتور 500000تومن هارد 220000تومن!!!!!!!!!!!!
یعنی هیچ امیدی نیست قیمتا بیان پایینتر؟
صبر کنیم یا نه؟!
دوست عزیز مطمئن باش قیمت ها میاد پایین. و مطمئن باش تا دی ماه دلار میاد زیر 2 تومن
سلام.دوستان یه سوال یکی ازاشنا ها میخواد بره دبی حالا من میخواستم بدونم ایا میشه من بهش پول بدم برام از اونجا یه هاردی که مثلا قیمتش 100 دلاره(مثلا این هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برام
بگیره ایا قیمتش از 150 تومن بیشتر میشه با توجه به قیمت درهم امارات اصلا شدنیه همچین چیزی اگه میشه یکم برام توضیح بدین
با سلام
العجب از کاهش مداوم قیمت در 1 ماهه اخیر چشم شیطون گوش و چشاش از کاسه در آد ایششششششششششششششالا فعلا که یخورده با ثبات شده اما ارزون نشده آنچنان
ولی یه مطلب جالب و عجیبی که در 1 ساله اخیر بی سابقه بوده و نمی دونم چرا اما الان اتفاق افتاده این بوده که دیدم هارددیسکهای زیر 500 گیگ 320 گیگ 250 گیگ 160 و حتی 80 و 40 هم عرضه و قیمت گذاری شده
العجب:اینم لینکش
http://kimiaonline.com/UI/PriceList.aspx?MP=107&SP=&PN=&PC=&PF=&PT=&ST=all
اگر کسی آمار بهتری داشت اینجا به اطلاع عموم برسونید...
حالا یه سوال تخصصی از اهلش می پرسم ببینم کسی هست جواب بده؟
علت وجود نداشتن هارد زیر 500 گیگ در بازار در 1 و 2 سال اخیر چی بوده؟در صورتی که خیلی ادارات و بانکها و کافی نتها و گیمنتها اصلا هارد بالای 250 به کارش نمیاد و واقعا مشتریش زیاده!!بله؟!!
سلام
وضعیت هارد الان چطوره؟ بخریم یا یکی 2 ماه صبر کنیم قیمت کمتر میشه؟
یه هارد اکسترنال 2 - 3 یا یه ssd میخواستم بگیرم.
اگه قیمتی هم دارید بگید ممنون میشم
والا به ما که گفتن میاد پایین .چون با راه افتادن بازار ارز دیدید که قیمتها از طرفی اومده پایین.از طرف دیگه اونایی که کالاهای نایاب رو احتکار کرده بودند از ترس ضرر ریختن تو بازار کالا ارزه کنن.البته انتخابات ریاست جمهوری هم نزدیکه و خودش هم کلی تو بازار تاثیر گذار میشه.الان کیمیا آنلاین هارددیسکای کمتر از 500 گیگ هم دیدم میفروشه.تو بازار ببین چه خبره دور بر ولی عصر و بازار رضا چندتا جا قیمت بگیر.ببین با این قیمتهای تو سایت اگه زیاد تفاوت داشت از همین سایت آدرس بگیر برو ببین می فروشن به این قیمتها یا نه...
البته خیلی خوب میشد مسئول این سایت هم اینجا کمی صحبت میکرد با ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایته خیلی هم ارزون نمیده. بازار که نرفتم هنوز ولی قیمت اینترنتی چنتا سایت رو دیدم SSD رو از این سایت ارزونتر می دادن
برای خرید عجله ندارم،میتونم صبر کنم فقط میترسم قیمتش یهو بره بالاتر....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)