سلام
با این عکسا چیزی مشخص نیست گرافیک بازی خوب شده اما اصل کار گیم پلی بازی هستش امیدوارم بازی قشنگی ببینیم
در مئرد چهره فیفا باید عملکرد بهتری نسبت به قبل نشون بده
سلام
با این عکسا چیزی مشخص نیست گرافیک بازی خوب شده اما اصل کار گیم پلی بازی هستش امیدوارم بازی قشنگی ببینیم
در مئرد چهره فیفا باید عملکرد بهتری نسبت به قبل نشون بده
Last edited by Abas1100; 30-05-2012 at 17:19.
یعنی چی این که مال فیفا 11 هستشاین عکس از طرف من
سلام
من اینو به عنوان فیفا 13 پیدا کردم
ممنون از اینکه تذکر دادی
خوب گویا چند روز پیش یک playtest بوده و از سایت ها رفتن Guildford و بازی کردن و من پیش نمایش ها رو که می خوندم و اصلا حرفه ای بررسی نکرده بودن
مثه همیشه تعریف و یک چیز کلی
+
حالا قراره سایت fifasoccerblog روز جمعه به Guildford برن و یک روز کامل ( نه چند ساعت ) رو صرف این بازی کنن
مطمئنا مثه همیشه بی طرفانه قضاوت میکنن .. من خودم منتظر پیش نمایششون هستم که ببینم واقعا چکار کردن با بازی
خوشبختانه چمنش فابریک سبز پر رنگه این چمن فیفا 12 که به زردی میزد خیلی منو ازار می داد هرچند تو تنظیمات میشد تا یه حدی تغییر داد ولی خوب دمش یا پوستش همونجوری بود وبا عوض کردن تنظیمات یکم بهتر میشد اما مثل فیفا 11 سبز نمی شد
+
تو اون عکس یه دونه مونده به اخر قیافه ی انخل دیمیرا رو ظا هرا شبیه خودش در اوردند تا قبل از این خیلی قیافشو افتضاح درست کرده بودند اصلا شبیهش نبود + قیافه ی سرخیو راموس که اون هم خوب درست نکرده بودند
Last edited by Karistias; 30-05-2012 at 23:29.
نکات جالب و تازه
- اضافه شدن ورزشگاه تاتنهام
- وقتی خطایی صورت می گیره، در فیفا 12 ، تنها در صورتی میشه بازی رو سریع آغاز کرد که توپ به محل خطا نزدیک باشه. ولی در فیفا 13 ، حتی اگه توپ از محل خطا هم دور باشه، بازیکنان خودی توپ رو به محل واقع شدن خطا برمی گردونند تا بازی سریع آغاز بشه.
- استفاده ی زیاد David Rutter از عبارت "غیر قابل پیش بینی"
- انیمیشن های افتادن بازیکنان روی زمین واقعی تر شده.
Last edited by Yi Yi; 31-05-2012 at 15:55.
کلا FIFA 12 از نظر من فاجعه بود !
من FIFA 10 رو 1000 بار ترجیه میدم به 12
من هر چه قدر با خودم کلنجار میرم نمی تونم یه سری از مواردو قبول کنم
دروازه بان ها توی FIFA 12 که دست کمی از سوپر من ندارن ! چنان عکس العمل های استثنائی موقع تک به تک ها از خودشون نشون میدن که دیگه جایی برای صحبت کردن نمی مونه ! حالا برام جالبه توی بعضی از صحنه ها پیش میاد که توپ به پای مدافع من می خوره و با سرعت کمی داره از نزدیک دروازه به بیرون میره و این سوپر منی که توی دروازه ی منه داره صحنه رو با دقت تماشا می کنه که توپ بره به کرنر و حتی به خودش زحمت حرکت به سمت توپ رو هم نمی ده !
بازیکنا هم به نظر میاد کلا پیشگو و آینده نگر هستن.جالبه توی فوتبال بازی خونی هست ولی نه تا این حد.من می خوام از دروازه بان توپ رو به طور کوتاه پاس بدم به آخرین مدافع سمت چپم همین که دستم طرف دکمه ی A میره بازیکن حریف حرکت به سمت همون مدافع رو آغاز می کنه.اما در کل توی اینم موندم که EA کی می خواد این حالت مسخره رو از FIFA حذف کنه ؟! واقعا شروع کردن مجدد بازی با پاس کوتاه برای ما شده رویا ! در حالی که توی بازی پیش پا افتاده ای مثل PES هم وقتی شما می خواید بازی رو شروع کنید می تونید با خیال راحت از دروازه بان به مدافع پاس بدید !
کیفیت چمن بدون اغراق افتضاحه !
انیمیشن های بعد گل اصلا جالب نیست و هیلی تکراریه!
بعضا بعد از به هدر رفتن توپ یا بیرون رفتن توپ که دوربین از نمای نزدیک بازیکنا رو نشون میده فقط میشه خندید.حرکت بازیکنا اکثرا خیلی بی ربط و خیلی خیلی بی روحه !
و فاجعه ی آخر هم دفاع Tactical هست که واقعا جا داره به EA به خاطر این نوآوری بزرگ تبریک گفت که کلا گند میکشه به سر تا پای گیم پلی بازی ! حالا قسمت جالبش اینجاست توی بخش Head to Head آنلاین هم باید بالاجبار از این سیستم استفاده کنیم
سیستم مسخره ی دفاعی که کل بازی رو تحت الشعاع قرار میده و بازی رو به طور کامل از حقیقت دور می کنه
متاسفانه تمام این مشکلات از اونجایی شروع میشه که که این بازی رقیب نداره !
مثلا رقیب این بازی شده یه بازی مضحک تر از خودش به نام PES ! مطمئنا اگه PES خوب عمل می کرد یا قطب سومی توی شبیه سازی فوتبال بود EA نمی تونست با خیال راحت گند بزنه به بازی
اگه یادتون باشه برتری PES تو یه برهه ی زمانی بود که باعث شد FIFA پیشرفت کنه و در یک کلام رقابت بود که باعث پیشرفت FIFA شد.نهایتش FIFA 10 بود که من از تک تک لحظه های اون لذت می بردم هر چند اونم اشکالاتی داشت ولی این قدر فوق العاده بود که می شد از اونا چشم پوشی کرد
فاجعه که نمیشه گفـــ.. ولی رو سانترها و دفاع کردن اون سانتر خیلی سوتیا نمایان میشه!: دیکلا FIFA 12 از نظر من فاجعه بود !
Last edited by mrbahram; 03-06-2012 at 12:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)