چپتر دوم بازی جمعه ی همین هفته ریلیس میشه !
+
بازیش حرف نداره !
چپتر دوم بازی جمعه ی همین هفته ریلیس میشه !
+
بازیش حرف نداره !
The Walking Dead – Episode 2 XBL tomorrow, PC and PS3 June 29
اپیزود دوم فردا رو شبکه لایو
نسخه ی PC و PS3 هم 29 ژوئن
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در E3 توضیحات داستان Episode 2 و چند تا ScreenShot ازش اومد:“Picking up three months after the events of the first game, Lee’s group has grown by one but his problems have grown exponentially. It’s winter, the group is nearly out of food, and people are turning on each other
3 ماه پس از وقایع قسمت اول،یک نفر دیگر هم به گروه لی افزوده شده ولی مشکلات هم افزایش پیدا کردن.زمستان رسیده و گروه تقریبا غذاشون تموم شده و دارن از هم روی بر میگردانند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داستان کل این Episode هم موجود هست ولی برای اسپویل نمیگم.خودمم نخوندم.
فردا ساعت 5 بلند میشم میرم تو کار دانلود بعدا تعریف می کنم
راستی بچه ها میشه از طریق اپیزوم اول شماره دوم را هم دانلود کرد یا نه؟؟؟؟
Last edited by 2lombe; 28-06-2012 at 12:44.
میگم من ایپزود اول رو واسه PC دانلود کردم حالا فردا ایپزود 2 که بیاد چطور باید بریزمش روی فایلهای مربوط به ایپزود 1 ؟!
گیم اسپات که به ایپزود 1 امتیاز 8 رو داده بود به اپیزود 2 امتیاز خیلی عالی 8.5 رو داد
از انتخاب ها و کلا داستان بازی هم خیلی تعریف کرده و در آخر هم اشاره کرده این یه ماجرایی عالیه که همه طرفداران سبک horror باید حتما اونو تجربه کنن
همین طور IGN هم از بازی خیلی راضی بوده:
امتیاز یوزرهای سایت های مختلف رو هم می دیدم فوق العاده بالا بودن!
ظاهرا بازی حتی از قبل هم عالیتره
یکی لطفا لینک دانلود اپیزود 2 نسخه PC رو بذاره.مرسی
چطوری باید قسمت دوم را دانلود کنم یکی بگه
هنوز لينکی برای دانلود نيومده ، يکم صبور باشيد ، به محض اينکه لينک دانلود بياد دوستان همينجا ميزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)