Crysis 3 - Summer Accolades Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crysis 3 is going to blow your mind.
Crysis 3 - Summer Accolades Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crysis 3 is going to blow your mind.
سلام دوست عزیز این که فیلتره !! لطفا لینک سالمشو بذارین.
بازم مشکل افت سرعت تو گرافیگ های ATI وجود داره ؟ نسخه های قبل که ATI واقعا فریم پایینی داشتن
برو بچ به نظرتون رو گرافیکم میکشه ؟ امضام
به احتمال زیاد میاد
@jaffar : والا با سری 7000 رادئون و آخرین درایورهاش خیلی روون راحت رو 1080 حتی با AA میشه بازی کرد ...
حالا باس بیاد و ببینیم احتمال زیاد باید بهینه تر هم شده باشه وگر نه یه شکست بزرگه...
من 2 شو تازه دیروز تموم کردم از بس گرفتاری کاری هست که اعصاب هم ندارم
خیلی خوب بود کلا بازیهای EA همگی خوبند
ولی من شماره 2 این بازی رو روی 1366در 768 و اون سه حالت دیتیل که یادم نمیاد اسمشون چی بود اون پایین تر رو انتخاب میکردم یعنی روی ادونس که میزاشتم گیر میکرد ... GT540 و 2630 i7 دارم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه آلفای بازی اومده ( برای تست ) که واسه دانلود میشه 2.5 گیگ
به نظرتون دانلود کنیم .. ؟؟
اینم لینکش :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)