تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام موتور بهتر است از همه لحاظ

راي دهنده
194. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • XU7

32 16.49%
  • XUM

13 6.70%
  • TU5

87 44.85%
  • EF7

62 31.96%
صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 104

نام تاپيک: مقایسه و مباحث مربوط به انواع موتورهای XU7-XUM-TU5-EF7

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

تا جایی که می دونم برنامه تولید این موتور (یعنی توربو) منتفی شده
    علتش چی بوده باز هم نمی دونم
    غیر رسمی شکست این پروژه را اعلام کردن و خوب مشخص هست که رسمی اعلام نخواهد شد
    میشه حدس زد که شرکت به دنبال سود بیشتر هست و در شرایط سخت اقتصادی حال حاضر به هیچ عنوان حاضر به ریسک کردن نیست که خبر خوبی نیست
    اما در مورد موتور XUM :
    من دقیق اطلاعی ندارم که آیا سر سیلندر مربوط به XU7 هست یا مجدد طراحی و بهسازی شده؟
    اگر یرسیلندر مربوط به XU7 باشه پس به راحتی میشه سر سیلندر TU5 را هم روش سوار کرد
    جدی میگی?!!!

در مورد xum, تاحدودی اطلاع دارم که پوسته موتور xu9 هست که قطر پیستون در واقع مثل هم خانواده هاش ( xu5 تا xu9 )
    83mm هست و سر سیلندر هم همون سر سیلندر xu7 هست. حالا این قیمت واسه پارس xum غیر معقول نیست??!

تکنولوژی همونه، فقط بحث تعویض پالونه !

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تا جایی که می دونم برنامه تولید این موتور (یعنی توربو) منتفی شده
    علتش چی بوده باز هم نمی دونم
    غیر رسمی شکست این پروژه را اعلام کردن و خوب مشخص هست که رسمی اعلام نخواهد شد
    میشه حدس زد که شرکت به دنبال سود بیشتر هست و در شرایط سخت اقتصادی حال حاضر به هیچ عنوان حاضر به ریسک کردن نیست که خبر خوبی نیست
    اما در مورد موتور XUM :
    من دقیق اطلاعی ندارم که آیا سر سیلندر مربوط به XU7 هست یا مجدد طراحی و بهسازی شده؟
    اگر یرسیلندر مربوط به XU7 باشه پس به راحتی میشه سر سیلندر TU5 را هم روش سوار کرد
    موتور XUM همون موتور XU7 هست که بهینه شده من توی نمایشگاه اصفهان هفته پیش از نزدیک دیدم ، حجم موتور به علت افزایش قطر پیستون بیشتر شده و 1900 و خرده ایی شده ، صدای موتور دقیقا XU7 هست و ظاهرش هم همونیه که تو پارس وجود داره منتها با یه قالپاق با عکس سمند و زیرنویس IKCO روش گذاشتن اما تابلو بود .
    بقل های ماشین عدد 2.0 به نشانه 2لیتری بودن موتوره و طبق گفته نماینده ایرانخودرو در نمایشگاه 127 اسب قدرت و شتاب 8.2 ثانیه ایی رو به همراه داره ، در کل ماشین سبکتر هم شده ( 90 کیلو ) که در شتاب تاثیر بیشتری داره .
    در نمایشگاه سورن ELX توربو هم وجود داشت که قطعه ایی نسبتا کوچک ( به اندازه دوتا کف دست ) به شکل حلزونی ساخت زیمنس آلمان در پهلوی راست موتور دیده شد که گفته میشه با این توربو موتور 150 اسب قدرتش هست و میتونه کمتر از 8 ثانیه به 100 کیلومتر برسه .
    سورن توربو 43 ملیون و پارس 2000 جدید 38 ملیون قیمت داشتند .
    Last edited by Pourya-pc; 06-08-2014 at 08:56.

3. 5 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

موتور XUM همون موتور XU7 L4 هست که بهینه شده ( 1800 زانتیایی ) من توی نمایشگاه اصفهان هفته پیش از نزدیک دیدم ، حجم موتور به علت افزایش قطر پیستون بیشتر شده و 1900 و خرده ایی شده ، صدای موتور دقیقا XU7 هست و ظاهرش هم همونیه که تو پارس ELX وجود داره منتها با یه قالپاق با عکس سمند و زیرنویس IKCO روش گذاشتن اما تابلو بود .
    بقل های ماشین عدد 2.0 به نشانه 2لیتری بودن موتوره و طبق گفته نماینده ایرانخودرو در نمایشگاه 127 اسب قدرت و شتاب 8.2 ثانیه ایی رو به همراه داره ، در کل ماشین سبکتر هم شده ( 90 کیلو ) که در شتاب تاثیر بیشتری داره .
    در نمایشگاه سورن ELX توربو هم وجود داشت که قطعه ایی نسبتا کوچک ( به اندازه دوتا کف دست ) به شکل حلزونی ساخت زیمنس آلمان در پهلوی راست موتور دیده شد که گفته میشه با این توربو موتور 150 اسب قدرتش هست و میتونه کمتر از 8 ثانیه به 100 کیلومتر برسه .
    سورن توربو 43 ملیون و پارس 2000 جدید 38 ملیون قیمت داشتند .

سپاس از شما

اما بعضی اطلاعات نماینده ایران خودرو ، با توجه به مستندات اصلا با واقعیت منطبق نیست!!!!

تغییرات xum نسبت به xu7 تو نت موجوده... مثلا قطر پیستون 83 mm هست که با xu7 , xu9 ,... دقیقا یکیه !!!! ( اما کورس پیستون از81.4 به 88 م م تغییر کرده. این یعنی شاتون بلند تر شده. پس افزایش حجم موتور به خاطر کورس پیستونه)

127 HP !! فکر نمیکنم راست گفته باشه... تو فایل تغییرات نوشته 78 kw یعنی 104.5 hp
    البته شتاب اولیه با توجه به شاتون بلند تر، 100% بیشر شده... اما نه دیگه اینقد !!!!!!!

شکل ظاهری هم اینجوری که من تو فایل تغییراتش دیدم ، خیلی با L4 فرق مییکنه ( ورودی هوای موتور-دریچه گاز- سرسیلندر و.... )

تا تیر ماه صبر می کنیم ببینیم چطور میشه. والله من که دیگه گیج شدم
    Last edited by GTB 599; 25-02-2014 at 22:10.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

127 اسب که قطعا حرف مسخره ای باید باشه
    این موتور در بهترین حالت چیزی بین 100 تا 110 اسب تولید خواهد کرد و حدس من بیشتر همون 107 اسب هست که نمایندگی گردش کرده روی 127
    شتابش هم باید چیزی حدود 10 باشه با توجه به گیربکس شاهکار خانواده سمند عدد زیر 10 یکم بیش از حد خوشبینانه هست

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

بچه ها سرسیلندر با xu7 فرق داره!!! 8 سوپاپه ولی شکل محفظه احتراق فرق میکنه. هر چی گشتم تو نت نتونستم نمونه شو پیدا کنم.کسی اطلاعی نداره؟؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

همونطور که قبلا هم در همین تاپیک گفتم شکست پروژه موتور ملی با توربوشارژ کلید خورده بود البته غیر رسمی.
    از قرار معلوم در خودرو دنا فقط دو نوع موتور عرضه خواهد شد یکی موتور EF7 با تنفس عادی به قدرت 117 اسب و موتور دیگه XUM خواهد بود به حجم 2 لیتر و توان 105 اسب بخار در 5500 RPM و گشتاور 154 نیوتن متر در 3750 RPM
    شتاب این خودرو با موتور ٍEF7 حدود 12 ثانیه و با موتور XUM بنا به گفته تولید کننده حدود 11.5 خواهد بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

همونطور که قبلا هم در همین تاپیک گفتم شکست پروژه موتور ملی با توربوشارژ کلید خورده بود البته غیر رسمی.
    از قرار معلوم در خودرو دنا فقط دو نوع موتور عرضه خواهد شد یکی موتور EF7 با تنفس عادی به قدرت 117 اسب و موتور دیگه XUM خواهد بود به حجم 2 لیتر و توان 105 اسب بخار در 5500 RPM و گشتاور 154 نیوتن متر در 3750 RPM
    شتاب این خودرو با موتور ٍEF7 حدود 12 ثانیه و با موتور XUM بنا به گفته تولید کننده حدود 11.5 خواهد بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از یکی از کارمندای جاده مخصوص یه چیزی شنیدم، بس عجیب !!!

میگفت موتور توربو احتمالا سال آینده میره تو برنامه تولید!!!! که اگه واقعیت داشته باشه، جای خوشحالی داره... میگفت سال آینده دنا با 7 ایربگ هم عرضه میشه.!!! اینم عجیب بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام به همه
    یه سوالی داشتم :
    از کجا میشه فهمید نوع موتور ماشین چی هست؟
    مثلا من میدونم موتور ماشینم xu7 هست ولی نمیدونم jpl3 هست یا jpl4 ؟
    میشه راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم بفهمم؟
    معمولا این اطلاعات کجا نوشته میشه؟ من خیلی داخل کاپوت و روی موتور را گشتم ولی چیزی پیدا نکردم!!!

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام به همه
    یه سوالی داشتم :
    از کجا میشه فهمید نوع موتور ماشین چی هست؟
    مثلا من میدونم موتور ماشینم xu7 هست ولی نمیدونم jpl3 هست یا jpl4 ؟
    میشه راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم بفهمم؟
    معمولا این اطلاعات کجا نوشته میشه؟ من خیلی داخل کاپوت و روی موتور را گشتم ولی چیزی پیدا نکردم!!!
    ماشین شما چی هست؟
    خوب از سرسیلندر کاملا مشخصه
    سرسیلندر l4 بزرگتر و منیفولد جلوش قرار داره و 16 سوپاپه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    با عرض معذرت جنتا نکته بگم بین علما اختلاف افتاده!!!
    1.اصلا در مورد حجم موتور نظر ندید چون پارامتر تاثیر گذار طراحی موتور خیلی زیاده!! یعنی چی الان میگم قدیما تکنولوژی رو این اساس بوده که فقط موتورو بزرگتر میساختن چون هنوز تکنولوژی نیومده بود که بشه نسبت تراکم موتورو بالاتر برد(نسبت تراکم میشه نسبت حجم سیلندر به حجم فضای احتراق مثلا ef7 4/5 به 1 مدل بنزینی) بعدش که فهمیدن میشه نسبت تراکم بالا بره(موتور کوچیک بشه) اومدن موتور کوچیکتر با نسبت تراکم بالاتر ساختن که باعث افزایش دمای احتراق و ایجاد NOx شد!!! بدترین الاینده موتور!! دیدن چاره نیست سرب اضافه کردن!!بعد سرب حذف شد چون خودش قوز بالای قوز بود!
    اومدن کاربراتو ورداشتن(چون خودش سد راه بالا بردن نسبت تراکم بود) چون ورودی هوا و سوخت خوب مخلوط نمیشد!! انژکتور اومد باز کمک کرد به نسبت تراکم بالاتر!! دیزل 1 به 24 بنزین 1به 9تا 11
    بعد دیدن موتور کوچیکتر مصرفش کمتره و میتونه توان خروجیه خوبی بده اما یه دلیلش چی بود؟؟؟؟ نکته همینجاست!!! سوپاپ بیشتر بجای یه سوپاپ بزرگتر!! چرا؟ چون مخلوط هوا و سوخت راحت تر داخل میشه(علمی ترش به خاطر ایجاد جریان گردابی داخل سیلندر که اونم باعٍث اختلاط بهتر میشه) و هم دود راحت تر بیرون میره!!! پس تا اینجا فهمیدیم تعداد سوپاپ بیشتر تو سر سیلندر باعث احتراق بهتر میشه در نتیجه توان خروجی بهتر و افت توان موقع خروج دود کمتر میشه
    پس یقیقا بهتره!!!!
    همون حجم موتورمون: یادتون باشه الان دنباله تکنولوژی هستن که حجم موتورو کوچیکتر کنن در عین حال بقیه پارامترا مثل نسبت تراکم الودگی و ... ثابت بمونه!!
    پس موتور بزرگترب هیچوقت به منزله قدرت بیشتر نیست و همچنین برعکسش!!! چون پارامتر تاثیر گذار زیاده تو طراحی!! یادتونم باشه موتور بزرگتر نسبت جابجایی بزرگتر(فاصله بین پایینترین نقطه حرکت پیستون تا بالاترین یعنی بین مرگ پایین تا بالا) باعث کاهش شتاب میشه واسه همینه که موتور F1 یه موتوره کوچیکه با تعداد سیلندر بالا!!!
    یه پارامتره مهم که دوست داشتم بگم فشاره انژکتوره که هرچی بالاتر میره مخلوط سوخت و هوا بهتر میشه و احتراق بهتر و نیروی بیشتر.
    متاسفانه تو کشور ما زیاد توجهی بهش نمیشه چون ساخت و اب بندیش سخته اما بنز به فشار 11 بار رسیده :(((
    موفق باشین بازم شرمنده فقط گفتم که یه کوچولو رفع ابهام شه در مورد موتورای داخلی!!

12. 2 کاربر از 0ok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •