اگه یکی پیدا بشه از این خنده های هم ساده
یدونه GIF متحرک درست کنه من یک دنیا ممنونش میشم
همینجوری که دستش رو میذاره رو شیکمش بالا پایین میره
وااااااای آخرشه!
اگه یکی پیدا بشه از این خنده های هم ساده
یدونه GIF متحرک درست کنه من یک دنیا ممنونش میشم
همینجوری که دستش رو میذاره رو شیکمش بالا پایین میره
وااااااای آخرشه!
بچه ها من الان اومدم تو تاپیک همش دارم غصه میخورم واقعا:(
خیلی ناراحتم که این برنامه هاشو ندیدم...:|
میگم حالا کدوم قسمت هاش از همه بهتر بود....تاریخ پخشش یا شماره قسمتـش رو بگین من بگردم دانلود کنم:(
سلام دوستان
من اومدم یه یاد اوری از یه نفر بکنم وبرم.
اگه اولین فیلم سینماییه کلاه قرمزی رو ببینین یا دیده باشین تو اون فیلم کلاه قرمزی یه خاله ای داشت فکر کنم خاله مژگان بود.که من اسم واقعیشو نمیگم.بچه تیزا خوب فهمیدن کیو میگم.واسه شادیه روحش یه فاتحه بخونین.واقعا حیف شد از دستش دادیم
سلام دوستان ...
خب يك بار ديگه هم به آخر يكي از پر طرفدارترين مجموعه هاي تلويزيوني در تاريخ تلويزيون ايران رسيديم ... مجموعه اي كه چندين و چند سال هستش كه افراد زيادي رو به خودش وابسته كرده ... از بچه هاي 4-5 ساله بگير كه تازه باهاش آشنا شدم تا بزرگتر هاي حتي 50-60 ساله كه سابقه ي زيادي در ديدن اين مجموعه و ديدن كارهاي اين تيم دارن.
كلاه قرمزي 91 هم به پايان رسيد ... اما همه ميدونيم كه امسال كار آقاي ايراج طهماسب و حميد جبلي و تيم اين 2 هنرمند به مراتب از سال هاي قبل سخت تر و پر زحمت تر بودش ... چون حالا ديگه كلاه قرمزي وسعت پيدا كرده و فقط محدود نميشه به همون كلاه قرمزي و پسر خاله كه 2 شخصيت ثابت اين مجموعه هستند. مردم انتظار هاشون به حق و به جا از اين مجموعه بالا بودش چون ميدونند كه ايرج طهماسب و حميد جبلي كارشون رو خيلي خوب بلد هستند و هيچ وقت نبايد منتظر يك مجموعه ي ضعيف و كليشه اي باشند. در نتيحه هر سال بايد طرحي نو و حركتي رو به جلو در كار اين تيم وجود دشته باشه.
لذا امسال هم اين تيم طرح ويژه اي براي بالتر بردن كيفيت و يا حداقل حفظ كيفيتي كه همه ي ما ازشون انتظار داريم داشتند. امسال خيلي كم از مهمون هاي هنرمند در برنامه استفاده شد و يه افزايش خيره كنندي اي رو در تعداد عروسك ها داشتيم كه اين مساله يه ريسك خيلي بزرگي هستش چون ايرج طهماسب 100 درصد مطمئن نبوده كه اين طرح با موفقيت انجام ميشه يا نه ...
اما اين كار انجام شد و چند شخصيت دوست داشتني اضافه شدن ... شخصيت هايي مثل " جيگر " كه اخلاق و رفتار منحصر به فرد خودش رو داره و كسي اصلا نيمتونه بگه كه خب اين شخصيتي تكراري و هجو هستش. واسه ي خودش يه شخصيت منحصر به فرد و متمايز از ديگران رو داشت.
و شخصيت اقاي هم ساده ! كه به نظرم اين " رل " و اين نحوه ي بيان و اين نوع بازي يك چيزي منحصر به فردي بود ... الانه كه فكر ميكنم شخصيتي مشابه رو توي طنز ايران نميبينم كه كاملا اينجوري باشه... يعني يه آدم خيلي ساده اي كه هر بلايي سرش مياد ميخنده و خوشحال هستش و در ضمن از چيزي هم گله نمي كنه و خودش بارها گفته كه " من به شانس اعتقادي ندارم " : دی
خب اما شخصيت هاي ديگه رو هم داشتيم مثل " دختر عمه زا " خواهر زاده زا و اون آقاي دلاك و شاگرد دارو فروش كه اين ها همه به تنهايي رل هاي خودشون رو خوب بازي كردن.
يه نكته ي مثبت ديگه اي كه بايد درباره ي مجموعه گفتش اينه كه خب اين مجموعه تماما حرفه اي هست ... مثلا عروسك گرداني كا ربه نحوي انجام ميشد كه طرف واقعا فكر نميكرد اين شخصيت ها عروسك باشن ... همه باور ميكردن كه اين ها هم واسه خودشون عالمي دارن و حتي شخصيت دارن و آدم هستند. كه اين باز نقش بالاي عروسك گرداني و دوبله ي بسيار حسي و عميق كار رو نشون ميده كه واقعا بايد سپاس گذار اين تيم بودش.
نكته ي ديگه در باره ي شخصيت هاي قديمي ... مثل كلاه قرمزي / پسر خاله / پسر عمه زا و ... جالب اينه كه هرچي جلوتر ميريم عوض اينكه اين شخصيت ها و حركات و حرفاشون كليشه اي بشه ... ميبينيم كه انگار يه دريچه ي نو و جديدي باز ميشه براي بيننده و هر از گاهي يه بعد جديد شخصيتي رو از اين افراد ميبينيم كه واقعا نشون ميده از همون اول و لحظه ي خلق اين شخصيت ها تا به همين الان تيم سازنده و نويسنده ها ايده هاي خيلي خوبي رو دارن براي افزايش هيجان و دادن نشاط به بيننده و اينكه بيننده حتي از شخصيت هاي قديمي هم انتظار نمايش هاي جديد و حركات و رفتار نو رو داشته باشه.
يه تشكر ويچه هم ميكنم از آقاي " حميد جبلي " كسي كه به حق هر سال داره روي يك شخصيت جديد حرف ميزنه و صحبت ميكنه ! اين نشون ميده صداي خيلي قابل انعطافي داره ... چيزي كه در كمتر كسي يه همچين خصوصيتي رو ديديم. و اين فقط و فقط حاكي از هنر بالاي اين مرد هنرمند و خلاق داره ... اميدوارم هميشه سالم و سلامت باشه كه الحق لحظه هاي فرح بخشي رو براي همه ما رقم زده. ايرج طهماسب هم قطعا در شكوفايي و كمك به ايشون نقش بسزايي رو داشته و نبايد از ايشون ياد نكرد ... اميدوارم همچنان اين 2 مرد دوست داشتني سينما و تلويزيون ما به كارشون در كنار هم ادامه بدند.
در آخر باز هم تشكر ميكنيم از آقاي طهماسب و جبلي و تمام زحمت كشان اين مجموعه كه به حق چند سالي هستش عنوان " بهترين مجموعه ي تلويزيوني در عيد " رو ميتونه به خودش اختصاص بده. اميدوارم سال هاي بعد هم باز شايده حضور اين عزيزان در تلويزيون با همين قدرت و با همين خلاقيت باشيم.
پ.ن : تماما حرفاي دل خودم
موفق باشيد
5ajad,A100000000000000A,aliani,Amirdb,Babak,C0OPeR,elahe_n12345,Ezel,ghfg,H a m e e d,hojjatinho,jeremy28,kortol,Kurosh,Lady Negar,Last Night,Manager_66,Masoud-Susa,Mehran,mf.designing,MILAD MGH,mo_ho,MoH_@_MaD,molaali,moraddad,Morteza4SN,Mr.Crow,OSEN,pcforlife,sepid12ir,Ssarshar,uni,YAHYA-PRO,yoosef_st,yusef,Zaghan_13,Хоссейн
خیلی مجموعه قشنگی بود واقعا دستشون درد نکنه...من باید تمام قسمتاشو دانلود کنم دوباره ببینم...
_اجرای اقای مجری که تک بود واقعا صبوریش مثال زدنی بود(قسمتی که ذره بین گرفته بود داشت به بچه ها توضیح میداد یه لحظه ذره بینو جلو دست خودش گرفت...فامیل دور تعجب کرد همینجوری مونده بود بس که کثیف بود
)
_کلاه قرمزی یه مقدار تو تعدد شخصیت ها ذوب شده بود درست میگم؟با این حال شخصیت اصلی بود(اون قسمتی که رفته بود مهمونی...توبالکن فک کنم مختلط بود که میترسید برای اقای مجری تعریف کنه)
_پسرخاله که نماد معرفت و تواضع(به تبعیت از پوریای ولی از شرکت تو فینال مسابقه مچ انصراف داد)
_پسر عمه زا مظهر یه پسر شیطون و ساده و یکمی هم کثیفیکسره درحال خاروندن خودش بود...خنده های بامزه ای هم داشت(امشب قاط زده بود میگفت سیزده بدر تموم شد بَریم دیگَه طبیعتَ مردم خوردن تموم شد بریم دیگَه.
...
یا پیشنهاد میداد:یَک جا هست اشغال میرزن بَریم اونجا اسباب بازی پَیدا کنیم......)
_فامیل دور ستاره پارسال....سیبیلاش منو گرفت...امسال زنش نبود ،دوره یادتون هست؟(من الان چه جوریم؟)
_بره خیلی بانمکه امسال یکم زبون باز کرده بود .پارسال اون قسمت اشپزیشو یادتون میاد؟(دو جا خیلی حال کردم باهاش .یکیش اونجای که با یه حالت باحالی گفت:خر واقعا خره!!!!!!!
یه جام امشب میگفت وانت بگیریم بریم بیرون گفتjolo of vanet منظورش بودجلوی وانت. یعنی پوکیدم از خنده)
_جیگر وقتی میگفت :گفتم یانگفتم نمیدونم چرا یاد اون اهنگ محسن چاوشی عزیز میفتادم که میخوند بگو گفتم یا نگفتم(امشب پیشنهاد میداد بریم باشگاه اسب دوانی...یه بارم که عروسکا جاهاشونو با هم عوض کرده بودن جیگر لباسای کیو پوشیده بود؟افرین اقای مجری. که دیگه اقای مجری سر و تشو زود هم اورد)
_همساده.ستاره بی چون و چرای 91...با اون خاطره های دیوانه وارش یعنی داغونُم کِرد.کلا سیستم گوارش نداشت.تصور کن...(بخشی از دیالوگاش: بحد مرگ کتکم زدن...فکُم از سه جا شکست...حداقل تو جمع درست صحبت کن...گر زه حکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری
...به شانس اعتقادی ندارم
!!!!!!!!!!!)
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
جناب شما اگه اون شعری که فامیل دور میخوند بذاری امضات دیگه همه چی تکمیله...
گرفتی کدومو میگم.تو این مایه ها بود:اگر در درمان پسندد.............نمیدونم درست گفتم؟
من با اینکه نتونستم کامل و مرتب همه قسمتا رو ببینم اما بسیار لذت بردم
اکثر تعریف و تمجیدها رو دوستان گفتن دیگه چیزی واسه من نمونده
فقط یه نکته خیلی مهم که تو ذهنم هست اینه که این گروه از پس سالها و نام و اعتباری که هر کدومشون برای خودشون دست و پا کردن، هنوز انسجام گذشتشونو دارن؛ مثلا عروسک گردانای قدیمیشون یعنی دنیا فنی زاده و مرضیه محبوب یا طراح صحنه شون مجید میر فخرایی که هنوز حاضره برای کودکان وقت بذاره یا محمدرضا علیقلی، آهنگساز اثر و... که همه از بزرگان حیطه خودشون در سینما و تلویزیون هستن و قطعا یکی از رموز موفقیت برنامشون این تیم تواناست؛ وقتی آدم به گذشته فکر میکنه میبینه چه نامهایی برای کودک فعالیت میکردن: بیژن بیرنگ، مرضیه برومند، بهروز بقایی،... الآن چی؟![]()
هر چقدر باقی برنامه ها مزخرف بودن ؛ این یکی باحال بود
هنوز تو کف اون آهنگیم که بع بعی خوند!!!!!
دست همشون درد نکنه
بیوگرافی ایرج طهماسب در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یاد کودکی های نه چندان دور
Last edited by NET DOCTOR; 02-04-2012 at 16:28.
Last edited by molaali; 02-04-2012 at 20:47.
بچه ها دقت کردین یکی از چشمهای کلاه قرمزی سبز هست و یکی آبی
اگه اشتباه نکنم پسر عمه زا هم همینطور
ولی نمیفهمم چرا ؟! : دی
این عکس نشون میده این طور نیست:بچه ها دقت کردین یکی از چشمهای کلاه قرمزی سبز هست و یکی آبی
اگه اشتباه نکنم پسر عمه زا هم همینطور
ولی نمیفهمم چرا ؟! : دی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)