تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 42 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 420

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی ال جی Cinema 3D LW57000

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

11

کسی نبود جواب بده

دوستان كيفيت تصوير روي شبكه هاي ايران افتضاحه يعني نوشته هاي زير نويس شبكه خبر يا هر نوشته اي كاملا شطرنجيه ،آيا تنظيمات خاصي داره ؟

واسه منم همین طوره چه کار کنیم

سلام علیکم
    شما تصاویر دیجیتال رو به این بی کیفیتی دارید؟
    مگه زمانی که نصاب برا نصب اومد تصویرو ندیدید؟
    در کل بعضی برنامه ها چون سورسشون بی کیفیته طبیعیه اما در کل و همیشگی نباید باشه
    احتمالا یا تصاویر آنالوگه که بازم به این حالت در نمیاد
    یا آنتنتون و کابلش ایراد داره که اونم تو دیجیتال معلومه پرش تصویر داره یا در منو کانال یابی کیفیتشو به درصد میگه

در کل تصاویر با کیفیت SD ورزولیشن 576i فرستاد میشن و بعد تلویزیون تصاویر رو اسکیل میکنه ، افت کیفیت وجود داره اما نه تا این حد
    به هر حال باید بررسی بشه ، بهتره یه تصویر قرار برید

دوستان اين مدل الان چنده و ايا در كل راضي هستيد؟
    شبكه هاي ايران رو هم واقعا بد نشون ميشده يكي يه عكس بزاره ديگه چه جور تاپيكيه آخه...

سلام علیکم
    قیمتش حدود 1650 برای 42 بود،
    گویا از ابتدای سال جدید افزایش قیمت داشته ; با بررسی از سایت چاره

42=1,799,000
    47=2,496,000
    قیمت ها تومان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1 ماهه خیلی افزایش داشته نسبتا

جالبتر نوشته
    حمل و نقل: هزینه حمل کالا به عهده مشتری می باشد.
    قبلا برعکس بود!
    استعلام قیمت از تهران کالا
    47=2,395,000تومان

همینطور که مشهوده هزینه ، هزینه کمی نیست
    از لحاظ تصویر باید افراد اهل فن نظر تخصصی بدن
    اما شبکه های ایران بدلیل کیفیت پایین ارسالی ، بعضی اوقات نامطلوبه و این در مورد تمام تلویزیون های اچ دی صدق میکنه
    که دوستان با تنظیمات تصاویر تا حدودی بهبود میدن این کاستی رو

اگه صرف 3 بعدی بودنش بررسی کنیم ، چون پسیوه خوبه اما شاید عمق تصاویرنئو پلاسماهای پاناسونیک رو نداشته باشه
    تو این رنج محصولات سونی و سام و شارپ هم هستن که باید با بررسی مشاهدات عینی ببینید کدوم بهتره
    امکانات نرم افزاریه خوبی داره نسبت به سایر رقبا
    امکان نصب بازی و برنامه داره
    اتصال راحت به اینترنت
    و راحتی عینک های پسیو

البته شاید 3 بعدی آنچنان هم لذت بخش و حذاب نسبت به تبلیغاتی که میشه نباشه
    و میتونید 1 تی وی معمولی خوب تهیه کنید
    در کل شما باید با توجه به نیازهاتون + بودجه یه خرید مناسب انجام بدید
    Last edited by AMIRHJ; 26-04-2012 at 03:43.

2. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز AMIRHJ:
    قبلا لينكي براي ورود به منوهاي مخفي اين تلوريون داده بودين كه لينكش كار نميكرد اگه لينكه ديگه اي ازش دارين كه كار ميكنه به همراه اطلاعات مربوط به هر قشمت ممنون ميشم ما رو مثل هميشه راهنمايي كنيد
    يا علي- اديب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام
    من یه ویدئو دارم که وقتی با LED از روی هارد play می کنم میگه "صدا پشتیبانی نشده است " فرمت صداش رو چک کردم ، DTS است. میشه رو LED نرم افزاری ریخت که بتونه این فرمت رو بخونه ؟

با تشکر

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام
    من یه ویدئو دارم که وقتی با LED از روی هارد play می کنم میگه "صدا پشتیبانی نشده است " فرمت صداش رو چک کردم ، DTS است. میشه رو LED نرم افزاری ریخت که بتونه این فرمت رو بخونه ؟

با تشکر
    نه امکان این کار نیست. بهترین کار اینه که با برنامه هایی مثل XMedia Recode بگید فقط ترک صوتی رو به فرمت AAC یا MP3 یا AC3 تغییر بده و به قسمت تصویری فایل دست نزنه تا سریع ترک صورتی کانورت بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوستان عزیزم برای ورود به منو مخفی هیچ نیازی به کنترل مخصوص نیست.
    به جز کنترل برای ورود به منو مخفی چند راه وجود داره که من راحت ترینشو خدمت دوستان گلم عرض می کنم.
    هر کس بخواد می تونه به راحتی با نصب برنامه python روی کامپیوتر و یا لپ تاپش و وصل اون به TV به راحتی وارد منو مخفی بشه.
    ما lw57000 داریم که من با لپ تاپم وارد منو مخفیش یا به اصطلاح بهتر سرویس مودش شدم و هاب usb رو براش فعال کردم.
    ولی توصیه اکید میکنم که در service mode تنظیماتی رو که نمی دونین مربوط به چیه تغییر ندین.
    آقا رامتین میشه بیشتر توضیح بدین؟ لپ تاپ رو باید چجوری وصل کنیم به تلوزیون؟ هاب usb چیکار می کنه؟

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

تا اینکه نرم افزار ArcSoft TotalMedia Theatre رو یافتم
    نرم افزار معرکه ایه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iha ndown load.com/2011/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%D9%86%D8%B1%D 9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1-ArcSoft-TotalMedia-Theatre-5.0.1.114-Final.php
    لینک از میهن دانلود
    خلاصه با یه سری تنظیمات فیلم بصورت اتو 3 دی پلی شد با این نرم فزار و تمام
    پس برای دیدن فیلم های بلوری به بلوری پلیر معمولی هم نیازی نیست ، چه برسه به بلوری پلیر 3D
    آقا امیر چطوری باید ایمیج بگیریم؟ مگه برای ایمیج گرفتن نباید اصل دی.وی.دی فیلم رو داشته باشیم با یک دی.وی.دی رام که بلوری پخش کنه؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

[/COLOR]

آقا امیر چطوری باید ایمیج بگیریم؟ مگه برای ایمیج گرفتن نباید اصل دی.وی.دی فیلم رو داشته باشیم با یک دی.وی.دی رام که بلوری پخش کنه؟
    سلام علیکم
    منظور اینه که شما میتونید ایمیج یه فیلم رو از طریق هارد از کسی یا دانلود کنید
    و بعد با استفاده از ایمیج آن را تماشا کنید
    مثلا همین فیلم Avatar 3D رو یکی از دوستانم با فرمت iso دانلود کرده بود ( حجم 50 گیگ) و من با استفاده از هارد اکسترنال این فایل رو با نرم افزار های درایو مجازی مثل virtul cd پلی کردم

8. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام دوست عزيز AMIRHJ:
    قبلا لينكي براي ورود به منوهاي مخفي اين تلوريون داده بودين كه لينكش كار نميكرد اگه لينكه ديگه اي ازش دارين كه كار ميكنه به همراه اطلاعات مربوط به هر قشمت ممنون ميشم ما رو مثل هميشه راهنمايي كنيد
    يا علي- اديب

سلام جناب ادیب گرامی

اون لینک مربوط میشد به لینک صحبت جناب رامین که من قرار دادم
    نوشته شده با استفاده از نرم افزار python
    تا اونجا که میدونم python یه زبان برنامه نویسی هست

من به جناب رامین یه پیام خصوصی دادم که ، اگه براشون ممکنه بیان کم و کیف ورودد به منو مخفی رو در این مدل تشریح کنند

چون این مدل ها دیگه با کنترل مخصوص قابلیت دسترسی به منو مخفی رو نداره
    Last edited by AMIRHJ; 08-05-2012 at 10:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ممنون امیر جان ، فهمیدم چی شد.

فقط کافیه که کارت گرافیک ما یا مادربردمون یا لپ تاپ مون خروجی HDMI داشته باشه. در اینصورت ما ایمیج رو با لپ تاپ یا کامپیوتر پخش می کنیم درحالیکه خروجی HDMI اون به TV وصل شده. تمام

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

12

ممنون امیر جان ، فهمیدم چی شد.

فقط کافیه که کارت گرافیک ما یا مادربردمون یا لپ تاپ مون خروجی HDMI داشته باشه. در اینصورت ما ایمیج رو با لپ تاپ یا کامپیوتر پخش می کنیم درحالیکه خروجی HDMI اون به TV وصل شده. تمام
    سلام مرتضی جان ،
    خواهش میکنم

بله تقریبا در این حالت میتونید اکثر ویدئو ها رو چه در حالت کپی عادی چه ایمیج و کلا هر فرمتی که قابل پخش در این وسایل باشه ببنید

منتها برای بلوری ها و بالاخص بلوری فیلم های 3 بعدی یه کم شرایط باید اختصاصی تر بشه
    چون به هر حال این فیلم ها هر فرمش چندین مگ شاید باشه و همچنین رزولیشن فول اچ دی تصاویر شون

باید پورت HDMI خروجی از وسایل توانایی پخش تصاویر با کیفیت 1080p رو داشته باشه
    از کابل HDMI خوب ، معتبر و نسخه بالا استفاده بشه ، حدالمقدور ورژن 1.4

12. 2 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و با عرض معذرت از تاخیر در پاسخ
    متاسفانه من زیاد وقت نکردم به سایت سر بزنم و در خدمت دوستان باشم به خاطر همین از همگی به خاطر دیر پاسخ دادنم معذرت می خوام ولی امروز موقع چک کردن میلم دیدم که جناب AMIRHJ برام پیغام خصوصی زدند
    برای همین لازمه خدمت دوستان بگم که ورود به سرویس مد اسمارت تی وی های ال جی کاره راحتیه.
    ولی آموزشی برای انجام این کار روی نت وجود نداره.به خاطر همین من تصمیم گرفتم که یک فایل آموزشی یا به صورت پی دی اف ویا اگر وقت کنم به صورت فیلم آموزشی درست کنم و از مراحل کار فیلم بگیرم و در اختیار دوستان قرار بدم.
    در ضمن تمام فایل های مورد نیاز رو به همراه آموزش براتون آپلود میکنم.
    سعی میکنم تا یکی دو روز آینده حتما فایل آموزشی رو درست کنم وبه همراه تمامی فایل ها آپلود کنم.
    در ضمن یکی از دوستان راجع به هاب usb پرسیده بودن که جناب amirhj لینکشو برام فرستاده بودن باید خدمت دوست عزیزم عرض کنم که چون تعداد پورت usb کنار تلویزیون فقط 2 عدد هستش و یکیشم همیشه توسط گیرنده کنترل magic motion اشغال هست به خاطر همین در سرویس مود امکانی وجود داره که میشه هاب رو فعال کرد.
    حتما دوستان اطلاع دارن که هاب دارای چندین پورت usb هستش که یه سرش با سیم به پورت usb تی وی وصل میشه که می شه از بیرون تهیه کرد و هر تعداد وسیله usb رو بخوایم می تونیم به تلویزیون وصل کنیم.
    بازم شرمنده از بابت دیر پاسخ دادن ولی حتما تا یکی دو روز فایلارو براتون آپلود می کنم.

14. 2 کاربر از ramintn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •