دقيقا حرفي كه من ميخواستم بگم رو زدي
تو اين تاپيك يه تعريف هاي جديدي از سليقه و تعصب ارائه شده كه به اين صورته:
از نظر اين دوستان انتخاب خودشون و كسايي كه باهاشون موافقن ميشه سليقه ولي انتخاب كسايي كه نظرشون مخالف اون هاست ميشه تعصب
![]()
دقيقا حرفي كه من ميخواستم بگم رو زدي
تو اين تاپيك يه تعريف هاي جديدي از سليقه و تعصب ارائه شده كه به اين صورته:
از نظر اين دوستان انتخاب خودشون و كسايي كه باهاشون موافقن ميشه سليقه ولي انتخاب كسايي كه نظرشون مخالف اون هاست ميشه تعصب
![]()
از نظر اين دوستان انتخاب خودشون و كسايي كه باهاشون موافقن ميشه سليقه ولي انتخاب كسايي كه نظرشون مخالف اون هاست ميشه تعصب+مال برخی تعصبیه چون به خاطرش ارزش های انسانی رو زیر پا میذارن
به هم توهین می کنن
والا من تو این تاپیک ندیدم کسی قبول نداشته باشه که پرچم سفید بهترین آلبومه و بقیه ببندنش به بار توهین !سلیقه ایه
ولی نباید وقت یکی میگه من فلان آلبوم رو قبول ندارم ببندینش به بار توهین.سلیقش اینه
مال برخی تعصبیه چون به خاطرش ارزش های انسانی رو زیر پا میذارن
شما اگه سراغ داری بگو ...
ولی بر عکسشو دیدم، هر کی میرسه از راه میگه تعصبی رای دادی که پرچم سفید شده بهترین آلبوم !
من نگفتم خوب نیس !حالا شما گفتید کولاک و تصمیم خوب نیست.نظرتون اینه.منم نباید به شما توهین کنم .من برای نظر دیگران ارزش و احترام قائلم.به نظرشون توهین نمیکنم چون حقم نیست.سلیقتون اینو میگه.خوبه من و طرفدارای این آلبوما با 6 تا پست یا بیشتر بیایم به شما توهین کنیم و نظرتون رو مسخره کنیم؟نه.
هیچکی نمیتونه سلیقشو تحمیل کنه به دیگران
هر کدوم برای خودشون آلبومای خوبین ولی بهترین آلبوم سال نیستن.
توی آلبوم تصمیم چی بود جز همکاری شادمهر که اونم تنظیمای تکراری کارای شادمهر بود !
چی بود جز تقلید بسیار تابلو علی لهراسبی که میخواست عین شادمهر بخونه ولی واقعا هیچ وقت نمیتونه حس شادمهر رو روی آهنگاش پیاده کنه.
کولاک به نظر من آلبوم بدی نبود. تا قبل از اینکه آلبوم شلیک و پرچم سفید بیاد حرف های زیادی برای گفتن داشت.
اما این دو تا از کولاک سبقت گرفتن.
کلا این بحث به خاطر پست شما که گفتی فک کنم x جوابتونو داد شروع شد بعد میای میگی توهین نکردی![]()
راستی آواتار جدیدت مبارک خیلی گشنگه
منم نظر اینم که صدای محسن یگانه خیلی مزخرفه و به درد جیغ زدن میخوره.منم سلیقم اینه که صدای چاوشی بی احساسه و به درد دوبله ی فیلمهای ترسناک میخوره
هیچکی حق نداره به من توهین کنه چون نظرم اینه
هرکی نظری داره.همه که طرفدار چاوشی متولد نشدن
هیچکی حق نداره به من توهین کنه چون نظرم اینه.
هرکی نظری داره.همه که طرفدار یگانه متولد نشدن![]()
ما که توهینی نکردیم اما توهین شد بهمون
نمونش :
جالب اینجاس مدیریت میاد پست های اون طرفی ها رو لایک میزنه
بنازم به این بی طرفی
محتوای مخفی: ...
+
من خودم چند ماه با آلبوم کولاک علی اصحابی و حس قشنگش و
تنظیمای زیبای کوشان حداد تو این آلبوم زندگی کردم
و بهش رای هم دادم ...
همین طور فریدون آسرایی - خاطرات گمشده و
رضا یزدانی - ساعت فراموشی و
شهرام شکوهی - مدارا ...
هر کس چند تا رای میتونسته بده ...
شما که میگید تعصب ...
چرا سایرا آرامون رو نمی بینید؟ چرا فقط چاوشی رو میبینید؟![]()
Last edited by Alireza_SA; 18-03-2012 at 16:19.
دقيقا
پس دوستان نيان بگن چرا آلبومي كه ما دوست نداريم اين همه راي آورده
احترام بذاريد به آرا
قرار نيست به نظرات ديگران كار داشته باشيم كه كي به كدوم آلبوم راي ميده
تو هيچكدوم از پستام هم نگفتم چرا كسي به يزداني و لهراسبي و اصحابي و ... راي ميده
خيلي از دوستان به چاوشي راي ندادن و نظراتشون رو گفتن و خيلي هم براي محترم بوده ولي خيلي از دوستاني كه نظر ميدن فقط قصد كوبيدن چاوشي رو دارن. اصلا چه دليلي داره درباره محسن حرف بزنن. مثلا من از فرزاد فرزين خوشم نمياد ولي تو هيچكدوم از پست هام اينو نگفتم چون دليلي نداره كه بگم
فقط شعار احترام به سليقه داده ميشه.بريد ببينيد چقدر تو اين پست ها عليه چاوشي حرف زدن و كسي جواب نداد ولي طاقت هم حدي داره
هي ميگن چرا بايد اين آلبوم ضعيف انقدر راي بياره! بعد توقع دارن جوابي نشنون. حتما دوست داشتن كه راي دادن ديگه. كسي كه مجبورشون نكرده
يا بدون مدرك ميگن اهل فن گفتن پرچم سفيد ضعيف بوده.
اولا كدوم اهل فن؟؟
دوما نسبت به اين آلبوما گفتن ضعيف بوده؟؟ يعني گفتن بقيه اين آلبوم ها بهتر بوده؟؟
سوما اصلا گفته باشن، خوب بچه ها خوششون اومده و راي دادن به بقيه چه ارتباطي داره؟!
شرمنده پرحرفي كردم. اميدوارم كسي ناراحت نشده باشه از حرفام
![]()
ایشون هم گفته دوست ندارم این البوموسوما اصلا گفته باشن، خوب بچه ها خوششون اومده و راي دادن به بقيه چه ارتباطي داره؟!
چرا بقیه که بهشون ارتباط نداره(به قول خودتون)باید بیان اینجوری نقل قول بگیرن و جواب بدن؟![]()
اگه عطسه کنه یا خمیازه بکشه بازم من بش رای میدمبه چاوشی رای میدیم حتی اگه سیدی خام بده و توش سرفه کنه فقط چه برسه به شاهکاری مثه پرچم سفید و ...![]()
نخير ايشون بدون مدرك گفتن كه اهل فن گفتن كه آلبوم ضعيفيه و همه كسايي كه به پرچم سفيد راي دادن رو متهم به تعصب كردن، بچه ها هم جواب اون قسمت رو دادن. هيچكس نگفت كه چرا ايشون خوششون نيومده
ايشون به نظرات ما توهين كردن كه گفتن از روي تعصب بوده. پس نبايد انتظار داشت جوابي نگيرن
اگه اينجوري باشه منم ميگم هركي به چاوشي راي نداده هيچي حاليش نيست(اين فقط براي مثال بود وگرنه نظر من اين نيست). شما هم حق نداريد اعتراض كنيد چون اين نظر من بوده و بايد بهش احترام بذاريد
بعدشم اينجا قراره هر كسي نظر بده از چه آلبومي خوشش اومده نه اينكه بقيه آلبوما رو بكوبه
خيلي از دوستان گفته بودن كه ما خوشمون نيومده و كسي هم جوابي نداده بود. نمونش خيلي زياده تو اين تاپيك. صفحات رو بخونيد ميبينيد
بهتره اين بحث هم تموم شه ديگه. حرفا به اندازه كافي زده شده
موفق باشيد
Last edited by MCSE MAN; 18-03-2012 at 18:02.
اینا دوس دارن بگن ما متعصبیم باشه ...
واسه دلخوشی اینا هم که شده میگم اصلا سلطان فوت هم بکنه ضبط کنه بده بیرون ما بهش رای میدیم خوب شد؟؟؟
واقعا بحث تموم شه![]()
امسال زیاد البوم های جالبی نیومد ولی اکثرا هوادار های خودشون رو راضی نگه داشتن
از بین این کار ها 3 کار البوم پرچم سفید خیلی خوب بود با اینکه زیاد از سبک کارهای چاوشی خوشم نمیومد پس واسه همین فقط به پرچم سفید رای دادم
بقیه هم 1-2 کارشون خوب بود ولی واسه یه البوم باید اکثر کارها در یه سطح بالایی باشند که متاسفانه نبود
جای بابک جهانبخش هم تو این لیست خالیه ولی خب اونم خوب بود نه خیلی خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)