داداش از منوها اولی رو انتخاب کن بعد کلید هارو تنظیم کن بعد سیو کن درست میشه![]()
داداش از منوها اولی رو انتخاب کن بعد کلید هارو تنظیم کن بعد سیو کن درست میشه![]()
من همه ی کارارو انجام دادم ولی این فایل msvcr100 رو ک کپی می کنم اصن وارد بازی نمیشه ! کلن با این فایل مشکل داره ....! Withcer , darksidersii رو امتحان کردم نشد ...!
پس از فایل xinput1_3 سه تا کپی بگیر و اسماشونو به:
xinput1_1
xinput1_2
xinput9_1_0
تغییر بده اگه نشد شرمنده باید نسخه ی جدیدشو بگیری![]()
بدون تغییر اسم درس شد ...
فقط میشه یه شات از منو بگیرید ؟ نمیتونم شک سمت راست رو تنظیم کنم ...
سلام
من یه دسته ی فرمون بازی فراسو مدل FGW-810 گرفتم ولی توی بازی Need For Speed - The Run توی قسمت تنظیمات گیم پلی ، دسته رو می شناسه (یعنی صدایی که علامت شناسایی هست رو هم میده ) ولی توی بازی کلید هاش کار نمی کنه یعنی نه اینکه کلید ها خراب باشه بلکه توی بازی کار نمی کنه و فقط کلید 4 جهتی سمت چپ دسته هست که کار می کنه و بعبارتی شناسایی شده
نکته : توی قسمت Gamepad که توسط درایور خود دسته نصب میشه ، اونجا همه ی کلیدها رو تست کردم و سالم بودن
من راهی رو که توی ناپیک بود رفتم ولی بازم جواب نداد یعنی توی بازی و توی تنظیمات دسته ، این دسته ی فرمون رو به نام wheel Controller می شناسه ولی توی تنظیماتی از دسته نشون میده ، اصلا چیز عجیب غریبی هست مثلا نوشته Gear UP و جلوش نوشته X
حالا می خواستم منو راهنمایی کنید آخه شدید گیر کردم
راستی اینم تصویرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nikaan; 25-09-2012 at 23:33.
کسی نیست جواب بده
تو رو خدا یکی جواب بده ...آخه دسته رو گرفتم ولی نمی تونم باهاش بازی کنم![]()
راستش من که تا حالا با بیشتر بازی ها تونستم دسته رو تست کنم و جواب داده ولی این بازی المپیک 2012 رو هر کاری میکنم اصلا نمیشناسه.
تو منوی تنظیمات دسته اوکی هستش و تمام دکمه ها هم به درستی کار میکنه اما تو بازی هیچ دکمه ایی کار نمیکنه.
حتی اون صدای دینگ که موقع اجرای بازی باید بده رو هم نمیده .
شما دوستان چحوری تنظیم کردید ؟
خیلی ممنون واقعا عالی بود
متاسفانه تو فیفا 13 جواب نمیده...
اگه راهی پیدا کردین لطفا بگین....
شما دسته رو به اینصورت تنظیم کن جواب میده فقط تو بازی حالت دسته رو بذار رو altrnate
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)