ممنون. راجع به امکاناتی که تلویزیونهای اسمارت نسبت به معمولی دارن هم میشه توضیح بدید؟
ممنون. راجع به امکاناتی که تلویزیونهای اسمارت نسبت به معمولی دارن هم میشه توضیح بدید؟
اسمارت ها قابلیت اتصال به اینترنت، باز کردن صفحات وب، نصب برنامه های کاربردی، قابلیت DLNA برای اشتراک گذاری فیلم از روی کامپیوتر برای تلویزیون و بعضاً وایرلس داخلی دارند.
نظرتون راجع به ES6950 چیه؟ اگه اوکی هست همینو بگیرم؟
عزیز من مثلا این مدل es8000 که تو اروپا هست وقتی که سفارش ایران میشه میشه es8880 یا 7000 میشه 7770 و همینطور بقیه مدل ها. علتشون هم این هست که تلویزیون های اروپا همه dvbs2 دارن (گیرنده دیجیتالی ماهواره) که مدل های سفارش ایران ندارن یعنی حذف شده این ماهواره.
تو عکس های گذاشته شده تو سایت های خارجی از پشت تلویزیون رو که ببینید متوجه میشین که 2 تا ورودی آنتن داره که مدل های ایرانی هیچکدوم اینطور نیستن.
مونتاژ سام الکترونیک رو بعید میدونم. تو کارخونه واسه استخدام رفته بودم فقط مونتاژ مانیتور های سامسونگ رو دیدم.
عزیز من مثلا این مدل es8000 که تو اروپا هست وقتی که سفارش ایران میشه میشه es8880 یا 7000 میشه 7770 و همینطور بقیه مدل ها. علتشون هم این هست که تلویزیون های اروپا همه dvbs2 دارن (گیرنده دیجیتالی ماهواره) که مدل های سفارش ایران ندارن یعنی حذف شده این ماهواره.
تو عکس های گذاشته شده تو سایت های خارجی از پشت تلویزیون رو که ببینید متوجه میشین که 2 تا ورودی آنتن داره که مدل های ایرانی هیچکدوم اینطور نیستن.
مونتاژ سام الکترونیک رو بعید میدونم. تو کارخونه واسه استخدام رفته بودم فقط مونتاژ مانیتور های سامسونگ رو دیدم.
قیمت 46es8880
4.840.000
مسلماً نسبت به 5550 سر تره. اگر مشکل بودجه ندارید 6950 توصیه میشه.
تلویزیون های مونتاژ ایران قطعاتش مانند اروپا نیست و مشابه مدل های مونتاژ مالزی هست در واقع سیستم فرم ویر و برد تلویزیون های آسیایی با اروپایی با آمریکایی متفاوته. من تو مدل های آسیایی ندیدم گیرنده ----S داشته باشند.
ممنون بابت راهنمایی![]()
امشب بازار بودم و بیشتر مدل EH5550 و کلا مدلهای EH بود که افتضاح بود! ضخامتشون فکر کنم 15 سانت بود!! و کیفیت ساخت پانل هم چشمی مشخص بود که داغونه!
بین دو مدل ES5960 و ES6950 مونده بودم که دیگه فکر کنم همین 6950 رو بگیرم که قیمتش تقریبا 2.9 بود. فقط فکر کنم پایینترین مدل 3D هست. این مشکلی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)