تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 94

نام تاپيک: عجیب ترین ویروس ( تروجان یا ... ) جهان ( باور کنید )

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان

پس از حدود دو ساعت بررسي كامل و جامع تاپيك اين پست رو ميزنم

- بيشتر بحثهايي كه در تاپيك بود در جهت علمي حركت ميكرد ولي متاسفانه در صفحات آخر به بحثهاي انحرافي كشيده شده كه علت بسته شدن تاپيك همين ميتونه باشه

- متاسفانه همونطور كه آرش عزيز در پست 77 گفتن زننده تاپيك با پيوند شخصيت به عيب سيستم مبحث رو پيچيده ميكنه و اين باعث و باني انحراف تاپيك هست

- از حق نگذريم كه برخي از پستهاي دوستان ميتونست بهتر باشه و بحث رو به حاشيه نكشونه كه البته در قياس با پستهاي زننده تاپيك قابل اغماض هست

- متاسفانه زننده تاپيك خودشون رو درباره اين مشكل عقل كل ميدونن و تنها و تنها برا اين نظر استوار هستن كه ايراد نرم افزاري هست و بس ؛ و با استناد به دو تا كوكي همه چي رو ميخوان پيش ببرن كه اين از علتهاي عدم پيشرفت و انحراف تاپيك هست

- نوع حرف زدن زننده تاپيك در بسياري از پستها عجولانه و خارج از آرامش هست و اين خود دليلي مضاعفي ميشه بر انحراف مباحث تاپيك

در كل مباحثي كه انجام شده توهين واضح و آشكار خاصي توش مشاهده نميشه كه قابليت اخطار داشته باشه و اين جور بحثها و صحبتها در اغلب تاپيكها و بين اكثر كاربراني كه كمي روي اعصاب خودشون تسلط كافي ندارن مشاهده ميشه

پيشنهادم اينه كه اگه كسي ميخوادبه اين دوستمون كمك كنه مرحله به مرحله پيش بره تا تناقض گوييهايي كه در اين تاپيك پيش اومده ديگه پيش نياد

كسي كه مشكلي داره از راه حلهاي ارائه شده توسط دوستان استفاده ميكنه و گزارش ميده كه فلان كارو كردم و فلان اتفاق افتاد بر خلاف رويه اين تاپيك كه ايشون فقط با صحنه سازي از سيستم خودش قصد داره القا كنه كه مشكل بسيار عجيب هست و لاينحل (هرچند ممكنه واقعا اينطور باشه) و بدون توجه به حرفهاي دوستان ديگه فقط و فقط اين صحنه سازي رو به شيوه هاي مختلف ادامه ميده

در آخر دوستان اگه صلاح ميدونن و پاسخ و راه حلي مد نظر دارن سريعتر اقدام كنن تا بنده باتوجه به توهينهايي كه ايشون در پيغام خصوصي به بنده كردن و همچنين بخاطر درج مسائل بي ربط و بيهوده در امضا و مشخصات شون از خجالتشون در بيام

+
    خواهش ميكنم دوستان در اين مورد و موارد مشابه ديگه آرامش خودشون در لحن كلام و نوع برخوردهاي مجازي حفظ كنن

موفق باشين

2. 10 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

با توجه به تعویض ویندوز و هارد دیسک، 100% مطمئن باشید که ویروس ندارید چون ویروس جای خاصی جز هارد و رم نداره و مثلا نمیره تو آی سی مادر بورد قایم بشه که اگه حتی اونجا هم قایم شده باشه شما که مادر بوردتون رو عوض کردید!! و همچنین هیچ ویروسی 4 سال پیش در جهان ساخته نشده که امروز آنتی ویروسها نتونن بگیرنش. پس خیالت رو راحت میکنم که داستانهای هزار و یک شب از ویروس برای خودتان و دیگران نگویید. توصیه میکنم در سخت افزارهای دیگرتان دنبال مشکل باشید.

4. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به تعویض ویندوز و هارد دیسک، 100% مطمئن باشید که ویروس ندارید چون ویروس جای خاصی جز هارد و رم نداره و مثلا نمیره تو آی سی مادر بورد قایم بشه که اگه حتی اونجا هم قایم شده باشه شما که مادر بوردتون رو عوض کردید!! و همچنین هیچ ویروسی 4 سال پیش در جهان ساخته نشده که امروز آنتی ویروسها نتونن بگیرنش. پس خیالت رو راحت میکنم که داستانهای هزار و یک شب از ویروس برای خودتان و دیگران نگویید. توصیه میکنم در سخت افزارهای دیگرتان دنبال مشکل باشید.

میشه بفرمائید این بنده خدا کدوم سخت افزار رو عوض کنه؟
    موس(امتحانی)، پاور، هارد و مادربرد عوض شده
    ضمنا بنظرم واژه داستان هزار و یک شب عبارت درستی نباشه
    خیلی از دوستان وقتشون رو صرف کمک به این بنده خدا کردن و اگر فرض بگیریم اینها داشتان بوده خب توهین به این عزیزان حساب میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من شنیدم بعضی قسمت های هارد اصولا قابل دسترس برای آنتی ویورس ها نیست!
    آیا این درسته؟
    ممکنه مشکل این بنده خدا مربوط به این مساله باشه؟

7. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *Dongfang Bubai*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

شاید این ویروس از اون دسته ویروسایی که خودشو انکریپت میکنه تا شناسایی نشه ؟

9. این کاربر از *Dongfang Bubai* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *Dongfang Bubai*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام
    من شنیدم بعضی قسمت های هارد اصولا قابل دسترس برای آنتی ویورس ها نیست!
    آیا این درسته؟
    ممکنه مشکل این بنده خدا مربوط به این مساله باشه؟
    خوب اگه راهکاری دارید بگید شاید مشکل ایشون حل بشه و ماهم استفاده کنیم
    Last edited by *Dongfang Bubai*; 13-03-2012 at 18:06.

11. این کاربر از *Dongfang Bubai* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگه راهکاری دارید بگید شاید مشکل ایشون حل بشه و ماهم استفاده کنیم

سلام به همه
    خوشحالم که بالاخره پستم تائید شد
    از کسی هم که پستم رو تائید کرد ممنونم

راستش راهکارها همه گفته شده و انجام هم شده ولی میدونید مشکل کجاست؟ گاهی وقتها انسان بخاطر بی دقتی وقتی یه کاری رو انجام میده همه شرایط لازم رو فراهم نمیکنه
    مثلا عرض میکنم تو مباحث شیمی خوندیم که فقط و فقط وقتی نتیجه یک آزمایش معتبره که در شرایط استاندارد ( آزمایشگاهی ) باشه و فقط و فقط یک عامل متغیر داشته باشیم. مثلا اگر تو یه آزمایش هم دما عوض شه هم مثلا چگالی یک ماده دیگه اون آزمایش معتبر نیست. در مورد این مشکل هم فکر میکنم چون هیچوقت بطور سیستمی مساله بررسی نشده و بیشتر بر حسب اتفاقات تغییرات صورت گرفته لذا نمیشه با اطمینان گفت که فلان تغییر بی نتیجه بوده
    بهرحال بنظر من تنها کسی که میتونه این مشکل رو حل کنه کسیه که پشت اون نشسته. حتی دکترها هم میگن تلفنی طبابت نمیکنیم. پس بنظرم یه مقدار سخته که موضوعی در این حد از پیچیدگی ظاهری را بدون کار کردن با خود سیستم حل کرد

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تمام صفحات رو نخوندم اما چند سال پیش فکر میکنم با چنین مشکلی برخورد کردم
    1-زننده تایپیک از dvd ها و cd های لرد یا پرند یا گردو یا mrt استفاده میکنند؟ پیشنهاد: کلا همشو بریز دور
    2- آیا اطلاع دارید که شبیه اون صدای موس عوض شدن صفحات فولدر یا پیج هم هست؟ و احتمالا اگر در پیشزمینه ویندوز خودتون از مسنجری مثل پلتاک یا بیلوکس یا حتی یاهو استفاده میکنید ارتباط ieرو با نت قطع کنید با فایروال یا با اینترنت اپشن کلا ------ سرور نامبر الکی بدید تا صفحات تبلیغاتی مسنجرها از کار بیفتن

14. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام صفحات رو نخوندم اما چند سال پیش فکر میکنم با چنین مشکلی برخورد کردم
    1-زننده تایپیک از dvd ها و cd های لرد یا پرند یا گردو یا mrt استفاده میکنند؟ پیشنهاد: کلا همشو بریز دور
    2- آیا اطلاع دارید که شبیه اون صدای موس عوض شدن صفحات فولدر یا پیج هم هست؟ و احتمالا اگر در پیشزمینه ویندوز خودتون از مسنجری مثل پلتاک یا بیلوکس یا حتی یاهو استفاده میکنید ارتباط ieرو با نت قطع کنید با فایروال یا با اینترنت اپشن کلا ------ سرور نامبر الکی بدید تا صفحات تبلیغاتی مسنجرها از کار بیفتن

سلام دوست عزیز
    مرسی بابت توجهتون
    از این سی دی ها که گفتید استفاده نمیکنم
    این جمله را نفهمیدم: "آیا اطلاع دارید که شبیه اون صدای موس عوض شدن صفحات فولدر یا پیج هم هست؟"
    از مسنجر استفاده نمیکنم
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض تاپیک عجیب

عجب تاپیک عجیبی .
    هارد عوض شد ، مادربورد عوض شد ، موس عوض شد ،رم عوض شد ، سی دی ویندوز بارها عوض شد ،همه آنتی ویروسهاو همه ورژن هاشون.... ، 4 سال گذشت و ویروس هنوز هست .
    آیا ما با نسل جدیدی از ویروسهای کامیپوتری مواجه هستیم؟
    آیا ویروسهایی هستند که از خلا بوجود می آیند و در خلا زنده می مانند؟
    آیا اصولا ما با یک ویروس طرف هستیم؟
    آیا ما سرکاریم؟
    آیا...

17. این کاربر از 0o1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •