درود.
اخه عزیز شما هم میخواید قوی باشه م سبک و هم رایگان؟!
من به شما کمودو پیشنهاد میکنم
یا فایروال کمودو با انتی ویروس فری اویرا.
فایروال رایگان کمودو با انتی ویروس رایگان اوست.
هرکدام را که دوست دارید میتوانید انتخاب کنید.
موفق و پیروز باشید.
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
درود.
اخه عزیز شما هم میخواید قوی باشه م سبک و هم رایگان؟!
من به شما کمودو پیشنهاد میکنم
یا فایروال کمودو با انتی ویروس فری اویرا.
فایروال رایگان کمودو با انتی ویروس رایگان اوست.
هرکدام را که دوست دارید میتوانید انتخاب کنید.
موفق و پیروز باشید.
واسه همین میگم به این لیستا مشکوکم دیگه ! الان شما نگاه کن مثلا اویرا و مکافی و نود و پاندا رو گذاشته 3٪ . بعد مثلا outpost security (که من اصلا تابحال ندیدمش و تو نظرسنجی اینجا هم نیست و مطمئنم شما هم تاحالا ندیدیدش) رو گذاشته سوم با 97٪. یعنی شما خودت اگه بخوای بین مثلا مکافی و اوتپست یکی رو انتخاب کنی اوتپست رو میریزی؟!
ممنون از شما
قبول دارم توقعم يك مقدار بالاستاما خب تمام اين چيزايي كه گفتم لازم دارم.
در مورد كمودو زياد شنيدم، سيستم سنگين نميكنه؟ اگه خودش به تنهايي مطمئنه فكر ميكنم يك چيز روي همچين سيستمي ريخته بشه بهتره تا اين كه بخوام آنتي ويروس يه چيزي بذارم و فايروال چيز ديگه.
حالا شما كدوم رو پيشنهاد ميكنين؟ ميشه لينك هم بذارين. ممنون ميشم
سلام.
من میگم کومودو.خوبه.
ولی سوالاتی ازشما بعد از نصب میپرسه که باید بهش درست جواب بدید.
نترسید عزیز فقط چندسوال شاید هم نپرسه.
برید تایپیک کومودو صفحه اخر و یکی مانده به اخری من لینک دانلود را گذاشتم
بستگی به نوع بیتی بودن ویندوز نرم افزار را دانلود کنید.
32یا64بیتی بودن.
بهتر است صفحه اول و دوم تایپیک کمودو راهم مطالعه کنیدتابه مشکلی برنخورید.
هرسوال یا مشکلی داشتید درتایپیک کمودو بگید
دوستان هستن یاری تان میکنند.
موفق و پیروز باشید.
با سلام
دوست عزیز اگر به تستی که من نشون داده بودم یک مقدار دقت می کردید متوجه میشدید که از 5 مخرب 4 مخرب توست Cloud Scanner شناسایی شدند.
حال اگر دقت کنید Cloud Scanner جزو Comodo AntiVirus است نه Comodo FireWall
در نتیجه می توان گفت ضد ویروس کومودو بسیار عالی عمل کرده (4 مورد از 5 مورد در صورتی که هیچ یک در Database کومودو نبودند)
صادقانه می خواهم بگم :
من روی کومورو تعصب ندارم درضمن اسم من هم محمد است نه ملیح اگر هم توصیه ای کردم چون قدرت کومودو برای من ثابت شده(دوست داشتم بقیه دوستان نیز در امنیت باشند).
در هیچ کجا نه من و نه اقا مهران نگفتیم که comodo anti virus امنیت زیادی برای شما می اورد.
طبق گفته ای اقا مهران Comodo Internet Security امنیت شما را تا 99.9% تضمین می کند نه 100% (cis نه cav)
حال شما تمام قابلیت های ضد ویروس کومودو را زیر پا گذاشتید و میگید چون ضد ویروس کومودو در هیچ تستی شرکت نکرده پس قابل اطمینان نیست. ok مشکلی نیست عزیز شما از کومودو استفاده نکن به هر حال این نظر شما است و من به نظر شما احترام می گذارم اما قدرت کومودو برای کسانی که باید ثابت بشه ثابت شده. امیدوارم روزی به شما نیز ثابت شود.
در مورد FireWall هم باید بگم :
من نمیدونم کومودو ار ابتدا به جز firewall ایا anti virus هم تولید میکرده یا نه اما این را می دانم که این شرکت هم ضد ویروس قوی تولید کرده و هم firewall قدرتمندی (حداقل نظر من این است)
پیروز باشید
با تشکر
با سلام
دوست عزیز تا جایی که من میدانم outpost security خیلی قویتر از مک افی عمل کرده(حد اقل نظر من است).
یک سر به تاپیک outpost بزنید.
درضمن به نظر من اینکه شما تا حالا outpost را ندیدید و یا نمیشناسید دلیل بر ضعف outpost نیست.
با تشکر
دوست عزیز اینترنت سکیوریتی کومودو سه بخش اساسی داره : فایروال - آنتی ویروس - دفاع پیشگیرانه ProActive Defense
هر کدام از بخش های فوق بطور مجزا و مستقل قابل دریافت هستند
وقتی فایل رو اسکن کردید و شناسایی نکرد یعنی هم از لحاظ دیتابیس و هم از لحاظ هوش مصنوعی آنتی ویروس فایل رو پاک اعلام کرده
اما وقتی فایل رو اجرا کردید و سیستم آلارت میده این بر اساس شناسایی آنتی ویروس نیست چون اصلا آنتی ویروس در مرحله اسکن شناسایی نکرده
(مگر اینکه تنظیمات اسکن آنتی ویروس ضعیف باشه ولی تنظیمات گاردش قوی)
بلکه بخش دفاع پیشگیرانه هستش که ترکیبی از سیستم Hips و Sandbox هستش
(حال بماند که همین بخش دفاع پیشگیرانه در تمام شرکت ها خودش نتایج مثبت کاذب زیادی داره که باید بررسی و اصلاح بشه)
من هم منظورم این بود که سایر بخش های کومودو در واقع ضعف های آنتی ویروس رو پوشش میدند
یعنی بعنوان یک آنتی ویروس خالی کومودو عملکردش ثابت نکرده
وگرنه من که خودم از طرفداران برنامه های کومودو هستم و خیلی خوشحال میشم سرانجام این شرکت پک امنیتی خودش رو به کمال برسونه
چه جالب! تاپیکم داره؟!
... اما بازم این اعداد جای تعجب داره! اوتپست 97٪ . مکافی و نود و اویرا و پاندا 3٪ ! به هرحال من که این قدر اختلاف رو اصلا باور نمیکنم! به علاوه، در این لیست برای آنتی ویروسهای بالای جدول گزینه get it now هم گذاشته شده و این خودش گواهیست بر تبلیغاتی بودن این لیست. من به شخصه به اکثر این لیستها مشکوکم! اما برای همینطوری سرگرمی دوس دارم!
Last edited by Nocturne; 30-12-2010 at 01:18.
آنتی ویروس کسپرسکی و آویرا رو ترجیح میدم
از لحاظ آنتی ویروس آویرا اندکی سرتره ولی از لحاظ اینترنت سکیوریتی آویرا در حد کسپرسکی نیست
در حال حاضر اینترنت سکیوریتی کسپرسکی نیاز های منو جواب داده و مدت هاست باهاش کار میکنم
آویرا از لحاظ شناسایی مخرب ها بالاتر از کسپرسکی هستش اما بخاطر کاهش سرعت وب و تنظیمات خشکش اندکی محبوبیتش رو کم میکنه
نمیدونم در ورژن جدید این مشکل رو حل کرده و یا نه باز هم باید تنظیماتش دست کاری کرد ... من خودم نسخه رایگانش رو استفاده میکردم
و بجای ویگاردش از مرورگر فایرفاکس بهمراه افزونه No Script در کنار برنامه هوشمند sandboxie می تونستم وبگاردم رو تشکیل بدم
بهرحال انتی ویروس سلیقه ای هم هست
Matousec سایت مورد تائید تمام شرکت های امنیتی هستش و خودشون به شخصه محصولاتشون رو برای تست در اختیار سایت میذارند
حتی تنظیمات محصولاتشون رو انجام داده و وارد تست میکنند ... اصلا جنبه تبلیغاتی نیست
فقط برای محصولات برتر بنابه قاعده عنوان شده لینک برنامه هم در کنار جدول گذاشته میشه
اما چرا کومودو 100% ولی آویرا و مک آفی 3% ... خب این بخاطر ماهیت تست ها هستش
در واقع این تست ها بیشتر در زمینه خاصیت Proactive Defense هستش
بهمین خاطر محصولاتی که از سیستم HIPS و همچنین فضای مجازی استفاده میکنند نتایج خوبی میگیرند ولی فایروالهای معمولی نتایج بد
نه اینکه فایروال خیلی ضعیف باشه بلکه از لحاظ خاصیت ذکر شده ، کار آمد نیستند
فایروالهایی که در این تست های نتایج عالی میگرند در واقع فراتر از یک فایروال معمولی کار میکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)