Samsung 40D6960
خودم چک کردم فقط mkv و AVHS سونی رو نمیخونه امروزه هم اکثر فیلمها mkv هستن
Samsung 40D6960
خودم چک کردم فقط mkv و AVHS سونی رو نمیخونه امروزه هم اکثر فیلمها mkv هستن
دوست عزیز
سامسونگ قابلیت تمام فرمتها مخصوصا mkv را دارد
کدک تصویری
کدک صوتی سرعت بیت)مگابیت در ثانیه( قالب نرخ فریم(ثانیه) رزولیشن کدک تصویر محفظه فایل گسترش AC3LPCMADPCM(IMA, MS)AACHE-AACWMADD+MPEG(MP3) 30 6~30 1920x1080(WMV v7,v8,MSMPEG4v3:1280x720 Divx 3.11 / 4 / 5 / 6 AVIMKV
ASFMP43GPMOVFLVVROTSSVAF *.av*.mkv
*.asf*.wmv*.mp4*.3gp*.vro*.mpg*.mpeg*.ts*.tp*.trp*.mov*.flv*.vob*.svi*.m2ts MPEG4 SP/ASP H.264 BP/MP/HP Motion JPEG Microsoft MPEG-4 v3 Window Media Videov7,v8,v9 MPEG2 MPEG1 4 640x480 VP6 60 24/25/30 MVC Vorbis 20 6~30 1920x1080 VP8 WebM *.webm
در صفحه اول (Status) برنامه Serviio برای آی پی تلویزیون به جای Generic DLNA Profile سری تلویزیون خود را انتخاب کنید. یک سری تبدیلات را برای پخش بهتر و راحت تر برخی فایل ها انجام می ده. تنظیمات تبدیل هم در تب Transcoding قابل تنظیم هست.
تاجایی که من اطلاع دارم این سری از mkv هم پشتیبانی می کنه (مگر بعضی mkv ها با مشخصات ناسازگار)
نه عزیز فایده نداره اون گزینه رو روی samsng play C/D گذاشتم ولی توفیق نداشت
یه راهی پیش وا بگذارن دوستان و اساتید
من تازگی ها فایروال PC رو خاموش کردم و درایوامو به اشتراک گذاشتم تی وی پی سی رو میشناسه ولی تا وارد میشه میگه امکان دسترسی وجود نداره نمیدونم چرا؟
کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این مدل تی وی از DLNA پشتیبانی میکنه یا نه؟
من که چیزی پیدا نکردم
Last edited by hamidreza_4u; 16-08-2013 at 23:08.
اقا من قربنتون برم ولی من نمیدونم چرا پستای من نامرءِیه هیچکی تو هیچ تاپیکی جواب نمیده!
من sony nx720 دارم با این نرم افزار فایلا رو به راحتی پخش میکنم اما زیر نویس ندارم ! اگه کسی با sony امتحان کرده جواب بده چرا واسه من زیرنویسو پخش نمیکنه !![]()
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم تلویزیون سونی با فرمت زیرنویس مشگل دارد نه فقط در ایران بلکه در تمام دنیا اگر می خواهید مشگلتان حل شود کافیست زیرنویس را با نرم افزار های موجود به فیلم بچسبانید و سپس روی cd رایت کنید وآن را یا با dvd و یا بویسله کامپیوتر روی فلش کپی و از آن استفاده کنید.
دوستان کسی هست هنوز با serviio مشکلی راجع به زیرنویس یا عدم اجرای بعضی از فرمتها رو داشته باشه یا نه؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بدین
دوست عزیز
دقیق توضیح بده ببینم ایا
1-اصلا زیر نویسی واسه شما نمایش داده میشه یا نه(حتی نامفهوم و درهم)؟
2- اسم زیرنویس با فیلمت یکسان هست یا نه؟
3-تنظیمات زیرنویس تی وی انجام شده یا نه؟
4-اصلا زیر نویس تی وی فعال هست یا نه؟
با درود
من امروز نصب کردم در صورتی که زیر نویس به فیلم چسبیده باشدبا زیر نویس مشکل ندارد
فرمت ام کا وی را ساپورت نمی کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)