+cerato نسل جدید چه رنج قیمتی داره ، نسبت به مگان کدوم ارجحیت دارن؟! ( با این مساله که احتمالا سراتو تو این رنج کارکرده است)
یاریس صندوق دار قیمتش چقدره ؟ فروش رسمی نمایندگی داره؟ بررسی و امکاناتش رو کجا میشه خوند ؟ و نسبت به مگان چطوره
متشکر
+cerato نسل جدید چه رنج قیمتی داره ، نسبت به مگان کدوم ارجحیت دارن؟! ( با این مساله که احتمالا سراتو تو این رنج کارکرده است)
یاریس صندوق دار قیمتش چقدره ؟ فروش رسمی نمایندگی داره؟ بررسی و امکاناتش رو کجا میشه خوند ؟ و نسبت به مگان چطوره
متشکر
Last edited by hsein; 14-04-2012 at 16:06.
مزدا ۳ مدل ۹۰ ---- صفر ---->۵۹.۰۰۰.۰۰۰
آزرا ۲۰۱۲ شرکتی ---->۱۱۸.۰۰۰.۰۰۰
سراتو کوپ ۲۰۱۲ ----->۶۱.۰۰۰.۰۰۰
سنتینیال ---->۱۸۵.۰۰۰.۰۰۰
مگان ۲۰۰۰ اتو ---->۴۰.۵۰۰.۰۰۰
مگان 2000 اتوماتیک مدل 91 قیمت 43500000 تومان
ببخشید محمد جان مدل یادم رفت ، مدل 90 صفر 40.500.000
تو این سایت که قیمت ها فرق دارن با این چیزی که شما میگی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز قیمتها برای بازار هستن ، اگر بنا بود قیمت های کمپانی و نمایندگی رو قرار بدیم که هر شرکتی سایت خودش رو داره و دلیلی بر ایجاد تاپیک به این شرح نیست .
ممنون
یعنی اگر از کمپانی بخریم به همین قیمتی که تو سایتش زده تحویل میدن؟؟
قانوناً باید همینطور باشه اما شما برای اطمینان از عوامل فروش و نمایندگی ها هم سوال کنید بد نیست .
سایت مدام یا غیر فعاله ، یا ظرفیتش پره یا ... مسخره کردند!
Last edited by mohamad skystar; 20-04-2012 at 10:47.
خیالتون راححححححححححححححححت. تا زمانی که بعضیا تو این مملکت بعضی کارا دستشونه هیچ وقت تا کید میکنم هیچ وقت حتی دست دهم هم ارزون به ایرانی نخواهد رسید. ... مثلا تویوتا دست دوم میاد 9 میلیون ؟؟؟ اون موقع کی پراید میخره؟؟ پراید رو دستشون باد میکنه. سایپا ورشکست میشه. من فقط دلم به حال کارگرای بدبختش می سوه. همین. هیچ وقت محصول دست دوم زیر قیمت گرون ترین خودروی داخلی نخواهد بود. اینو مطمئن باشید. چون نمیذارن. اونم تو سال تولید ملی.....!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)