تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 149

نام تاپيک: تعبیر خواب

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دیشب خواب دوران که تو دبستان درس میخوندم دیدم با 2 تا از دوستام که تو کلاس بودیم کلاس هم تاریک بود و شب هم بود فکر کنم. منو با یکی از دوستام از کلاس مدرسه شدیم ولی یکی از دوستام تو کلاس و مدرسه جا مونده( گیر کرده بود) وقتی بر گشتم نگاه کنم دیدم پشت میله های پنجره به همون نگاه میکنه. بعدش یهو بیدار شدم. خیلی عجیب بود چون وقتی بیدار شدم اسم هر دوشون هم یاد افتاد بعد از 10 سال!!!
    تعبییر داره این خواب؟

2. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Hadi_Hoda2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

خواب نهنگ یا کوسه چی میشه ؟
    من خواب دیدم توی یه کشتی بودم یهو کشتیه انگار داشت چپه میشد که من پریدم توی آب که دیدم یه ماهی بزرگ توی آب دهنش و باز کرد که منو بگیره که خدا رو شکر نتونست!! منم از ترس بیدار شدم
    تعبیری داره این؟

4. این کاربر از Hadi_Hoda2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من دیشب خواب دوران که تو دبستان درس میخوندم دیدم با 2 تا از دوستام که تو کلاس بودیم کلاس هم تاریک بود و شب هم بود فکر کنم. منو با یکی از دوستام از کلاس مدرسه شدیم ولی یکی از دوستام تو کلاس و مدرسه جا مونده( گیر کرده بود) وقتی بر گشتم نگاه کنم دیدم پشت میله های پنجره به همون نگاه میکنه. بعدش یهو بیدار شدم. خیلی عجیب بود چون وقتی بیدار شدم اسم هر دوشون هم یاد افتاد بعد از 10 سال!!!
    تعبییر داره این خواب؟
    سلام

خواب مدرسه به پیری و عاقبت بخیری تعبیر میشه!
    اما دیدن مدرسه و کلاس درس در دوره نوجوانی این معنی رو هم میده که اندوه و مشکلات زمان حال شما رو به یاد تفریحات خوش آن ایام می اندازد!
    بودن در کلاس درس خوب نیست و نشونه رنج و محنت هست (می تونه هر چی باشه)
    اون دوستتون هم که در کلاس مونده و جزو شاگردان باقی ماند رنجش با همون میله ها ی پنجره قابل تعبیر هست!! (بهتره ازش یه خبری بگیری)

موفق باشی

6. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خواب نهنگ یا کوسه چی میشه ؟
    من خواب دیدم توی یه کشتی بودم یهو کشتیه انگار داشت چپه میشد که من پریدم توی آب که دیدم یه ماهی بزرگ توی آب دهنش و باز کرد که منو بگیره که خدا رو شکر نتونست!! منم از ترس بیدار شدم
    تعبیری داره این؟
    سلام

کشتی در خواب ما نشانه افکاری هست که ذهن ما رو دائم به خودش مشغول میکنه مثل کنکور_خرج خانواده دادن _ازدواج و ...

اگه در خواب دیدم که در کشتی ماندگاریم نشونه اینه که اسیر همون افکار می مونیم مثلا تا مدتها فقط خیال ازدواج و تو سرمون می پرورونیم و عملی نمیشه!

اما اگه از کشتی سالم بیرون اومدیم نشونه عملی شدن افکارمون هست! این یک حالتش هست

اما در مورد شما ممکنه این تعبیر درست تر باشه که کشتی به مکان و تکیه گاه امنی تعبیر میشه و ما زیر سایه اون احساس امنیت می کنیم اما اگه واژگون بشه نشونه اینه که بنا بر دلایلی این ایمنی کاسته میشه و امنیت شما مورد تهدید قرار میگیره کما اینکه پریدن در آبی که کوسه هم داشته باشه مزید بر همین گفته هست!

کوسه با نهنگ هم بر دشمنانی دلالت دارن که به شما ضرر مادی بدی وارد میکنن و نزدیک شدن به آنها هم خطرناک هست و باید گریخت
    در کل در مورد خواب شما اینطور برداشت میشه که ممکنه در پی گرفتن مبلغی( نزول ) از کسی باشین که همون حکم کوسه رو داره و میتونه باعث بدبختی در خانوادتون بشه مثل اینکه نتونین مبلغ و پرداخت کنین! اما فرار کردن از دست اون نهنگ نشونه پشیمون شدن این معامله هست! (به نظرم این درست تر هست)

موفق باشید

در آغاز فعالیت Nilo Far's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    در قعر دریا

پيش فرض

سلام

من تو خواب دیدم نزدیک یک آبشاری ایستاده هستم و دور و برم پروانه ها دارن پرواز میکنن .توی جنگل هم بود (خیلی جالب بود)

خواستم بپرسم این خواب خوبه؟

9. این کاربر از Nilo Far بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Reeka's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بچه ها منم یه خوابی دیدم درباره همین کشتی که گفتین

خواب دیدم من و برادرم توی یه قایقی هستیم و برای گرفتن صدف و اینا پریدیم توی دریا، آبشم نسبتا زلال بود

یکم شنا کردیم تا رسیدیم کف دریا اما دیدیم یه قایق دیگه ای هم اونجا افتاده رفتیم سراغش دیدیم تعدادی سکه طلا کف قایق غرق شده سوسو میزنه!

سکه های طلا رو داداشم که گرفت دیدیم یه کلید طلایی هم زیر سکه هاست که من سریع برش داشتم!

الان این معنی داره؟

ممنون

11. این کاربر از Reeka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

من تو خواب دیدم نزدیک یک آبشاری ایستاده هستم و دور و برم پروانه ها دارن پرواز میکنن .توی جنگل هم بود (خیلی جالب بود)

خواستم بپرسم این خواب خوبه؟
    سلام

معبران دیدن آبشار رو به حوادث غیر قابل پیش بینی تعبیر کردن که بسته به اینکه در چه فاصله ای از اون قرار داشته باشیم و همچنین عظمت اون حادثه مورد نظر تعبیر خاصی پیدا میکنه

مثلا اگه زیرش باشین مربوط به شما میشه و اگه فقط دارین تماشا میکنین مربوط به افراد دیگه ای میشه که اونها رو می شناسین!
    هرچه آب آبشار تیره تر باشه حادثه تلخ تر هست یعنی آبشار با آب زلال فقط نشانه وقایع خوشایند هست!(که در مورد شما این درست تر هست)

دیدن پروانه ها بر عکس اون چیزی که مردم فکر میکنن نیست و نشونه هوس ها و لذات زود گذر دوران جوانی هست که در عالم خواب اینطور نمود پیدا میکنه

در کل میشه اینطور برداشت کرد که: شما در جشن یکی از اقوامتون شرکت میکنین که طبعا خوشی های زود گذری رو هم به همراه داره!

موفق باشی

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سَلام دوستــان من خـواب دیدم که عتیقـه از زیر زمین پیـدا کردم ,
    و یه تـرازو هم بـود برا تست یادم نمیاد چی بود رو گذاشتم رو ترازو حساب کـرد عدد روی ترازو هـم ( 11.19 ) بـود .!

موفق باشید!

14. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بچه ها منم یه خوابی دیدم درباره همین کشتی که گفتین

خواب دیدم من و برادرم توی یه قایقی هستیم و برای گرفتن صدف و اینا پریدیم توی دریا، آبشم نسبتا زلال بود

یکم شنا کردیم تا رسیدیم کف دریا اما دیدیم یه قایق دیگه ای هم اونجا افتاده رفتیم سراغش دیدیم تعدادی سکه طلا کف قایق غرق شده سوسو میزنه!

سکه های طلا رو داداشم که گرفت دیدیم یه کلید طلایی هم زیر سکه هاست که من سریع برش داشتم!

الان این معنی داره؟
    سلام

شیرجه زدن و شنا کردن در آب به کنکاش و جستجو درباه موقعیتی در زندگی تعبیر شده که به معیشت با حیله مرتبط هست! یعنی برای کسب درامد به دنبال یه کاری هستین که مد نظرتون هست!

فرو رفتن و شنای عمودی طبعا نمی تونه خوب باشه و نشانه بدشانسی ها تعبیر میشه اما چون به کف دریا رسیدین زیاد دامنگیر شما نمیشه (یعنی زود متوجه میشین)

دیدن طلا و پیدا کردن اون دقیقا برعکس آنچه در بیداری انتظار داریم اتفاق می افتد یعنی طلا در خواب مخصوصا برای مردان چندان خوب نیست و به ضرر مالی تعبیر میشه که طبق گفته خودتون که برادر شما طلا ها رو برداشت پس اون در مسئله ای ضرر میکنه (مثل معامله ای که سرش کلاه میره)

اما کلید در خواب ما همون تعبیری داره که در بیداری ازش انتظار داریم یعنی قفل در بسته ای رو باز بکنه و در این مورد گره ای از مشکلات اقتصادی شما رو باز میکنه که نصیب شما شده

اما چون کلید از طلا هم بوده و طلا طبق تعبیری که در بالا گفته شد نمی تونه خوب باشه اینطور میشه نتیجه گرفت که شما قصد کاری رو دارین که معیشت شما از راه درستش نیست! و دچار گرفتاری میشین اما از یک دامی که بر سر راهتان پهن شده نجات پیدا میکنین!

موفق باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سَلام دوستــان من خـواب دیدم که عتیقـه از زیر زمین پیـدا کردم ,
    و یه تـرازو هم بـود برا تست یادم نمیاد چی بود رو گذاشتم رو ترازو حساب کـرد عدد روی ترازو هـم ( 11.19 ) بـود .!

موفق باشید!
    سلام

زیر زمین در خواب ما به حالتی تعبیر میشه که ما وارد موقعیتی میشیم که تحت فشار قرار میگیریم اما در پایان کار درامدی هم نصیب ما میشه!

دیدن عتیقه جات چندتا معنی میده
    مثلا طلا خوب نیست و ضرر هست
    نقره خیلی خوبه و معیشت و کسب روزی هست
    کریستال و شیشه میشه عروسی!
    کوزه سفالی به کنیزک اشاره داره (منظور دوست دختر هست! )
    و الی آخر ...

و اما ترازو
    طبق گفته معبران ترازو در خواب ما به موضوعی اشاره داره که ما از وقوع آن کمی احساس نگرانی می کنیم و بیشتر به اضطراب ما دلالت داره که کسی موضوعی رو در مورد ما قضاوت کنه

هرچه ترازو بزرگ تر باشه این نگرانی بیشتر میشه اما ترازوهای کوچیک نشانه جسارت ما هست

یه تعبیر دیگه هم هست اونم اینکه که ترازو قضا و قدر هست و نشان از وقایعی داره که در اختیار ما نیست و باید به آینده امید داشت
    کما اینکه اون عدد ها نشونه خوبی هست مثلا یازده به شغل ما دلالت داره و اون نوزده هم به درامد کم زحمت!
    عدد یازده ای که می خواد دوازده بشه هم به نیکی تعبیر شده

حالا با این توصیفاتف خودتون ببین کدومش براتون مصداق پیدا میکنه!

موفق باشی
    Last edited by hes25; 01-05-2012 at 18:51.

17. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •