این گوشی جز قویترین گوشی های بازاره و این مشکل یه مشکل نرم افزاری هست در ضمن من بابای گوشیم رو آوردم جلو چشماش چه از لحاظ نرم یا سخت افزاری هیچ مشکلی پیش نیومد پیشنهادم بهت اینه که با نرم افزار سونی گوشیتو repair کن .موفق باشی
این گوشی جز قویترین گوشی های بازاره و این مشکل یه مشکل نرم افزاری هست در ضمن من بابای گوشیم رو آوردم جلو چشماش چه از لحاظ نرم یا سخت افزاری هیچ مشکلی پیش نیومد پیشنهادم بهت اینه که با نرم افزار سونی گوشیتو repair کن .موفق باشی
مشکل قطع شدن موقع تماس رو منم داشتم که با آپدیت به ics کمتر شد، اگه میتونین یه تستی بکنین شاید با آندروید 4 مشکل حل بشه(یا کمتر بشه) البته این همه مشکل رو یه جا یه گوشی داشته باشه عجیبه،هیشکی نیس جواب منو بده
خب ینی گوشیم خراب نیس و این قط شدن وسط حرف زدنو همه Uها دارن؟؟؟؟![]()
نه من اینو نگفتم! عرض کردم منم این مشکل رو داشتم که با آپدیت بهتر شده!
من یک xperia u خریدم ولی چون قبلا گوشیم جاوا بوده از این گوشی و سیستم عامل اندروید سر در نمیارم
لطفا راهنمایی کنید که چطوری میتونم gpsرو فعال کنم یا اینکه روش بازی نصب کنم و مواردی از این قبیل
واسه جی پی اس از مسیر settings و بعد location & security settings گزینه ی use gps satellites رو فعال کنین و حالا با google maps یا maverick یا هر برنامه ی دیگه از جی پی اس استفاده کنین. برای نصب برنامه و بازی هم از طریق خود گوشی میتونین انجام بدین (برنامه ها رو بریزین رو همون اینترنال مموری اکسپریا یو) فقط اولش باید یه فایل منیجر داشته باشین که اونو میتونین از یه سایت مثل ---------.ir با بروزر خود گوشی بگیرین یا مثلا توی 4shared با خود بروزر گوشی سرچ کنین root explorer.apk میتونین هم از طریق وصل کردن گوشی به پی سی و فعال کردن usb debugging و استفاده از برنامه هایی مثل panda pc suite یا apk patcher این کار رو انجام بدین.
Last edited by johnypersian1656; 17-10-2012 at 20:08.
تبریک میگم اندروید 4.1 تا اخر امسال برای این گوشی میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه منبع برای خبرش بیار
خبر قبلیی که اومد نوشته بود برای u xperia اندروید 4.1 نمیاد حالا ببیینیم چی میشه<<
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by supermax15; 29-10-2012 at 20:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)