معلومه ایس 2.
به غیر از دوربین همه چیزش از ری بهتره.
سی پی یو دو هسته ای.رم بیشتر حافظه ی بیشتر صفحه بزرگتر.جی پی یو بهتر
معلومه ایس 2.
به غیر از دوربین همه چیزش از ری بهتره.
سی پی یو دو هسته ای.رم بیشتر حافظه ی بیشتر صفحه بزرگتر.جی پی یو بهتر
یه چند تا سوال شده بود تا جواب بدم البته دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت جوابا رو کشیده بودن ولی من یه توضیحات تکمیلی بدم
اول از همه در مورد حافظه بگم که دو تا 1.1 گیگ در دسترسه...یکیش که توش apk نصب میشه که واسه نصب برنامه ها و apk ها حتی زیادم هست ...ولی یه حافظه دیگه هم داره که میشه توش هر چیزی ریخت از جمله فایل دیتا .که فایل دیتا بازی ها فقط باید تو این حافظه باشه وگرنه اگه مثلا تو ممری بریزی هیچ فایده ای نداره و قابل شناسایی نیست...از همین جهت 1.1 گیگ واسه دیتا های بازی جدید کمه و اکثر دیتای بازی های جدید بیشتر از 1.1 گیگ هست
تنها و بزرگترین عیبشم همینه...وگرنه هیچ گوشی به با امکاناتی این گوشی فعلا تو رنج 400 تا 500 نیست
اکسپریا یو هم هست که چون که فقط 4 گیگ داخلی داره و مموری هم نمیخوره به نظر من ارزش خرید نداره{البته اینم بگم شاید یکی 4 گیگم زیادش هم باشه که اینم واسه کسی که حافظه واسش مهم نیس گوشی خوبیه....هر چند گوشی هوشمند ساخته شده واسه برنامه و فیلم و اهنگ ریختن وگرنه همون سری های 1200 کاره راه بنداز تره.... الان یه چند نفری میان میگن اکسپریا یو یو اس بی میخوره و مشکل حافظه نداره
}
اکسپریا ری و ace 2 قابل مقایسه نیست
ace 2 هم صفحش بزرگتره .هم دو هسته ای هست حافظه قابل نصب برنا مه ها و همچنین رم بیشتری داره....جدید ترم هست و یقینا ساپورت خوبی باید داشته باشه به جهت جدید بودنش.تفاوت قیمتیشم 80 تا 85 تومنه...کلا از فکر سونی اریکسون بیاید بیرون .... تا سونی اکسپریا یو و ace 2 هست رفتن دور گوشی های دیگه تو این رنج قیمت اشتباهه...اکسپریا یو هم فکر کنم حدود 420 تومن باشه که واقعا ارزش خریدش خیلی بیشتر از ری هست {ری حدود 380 شده اگه اشتباه نکنم}
Last edited by amin n & i series; 01-08-2012 at 01:59.
سلام.
دوست عزیز من گوشیم galaxy gio هست مموری داخلی هم فقط یه 150 مگ داره که به زور برای نصب برنامه جواب میده ولی من روی همین گوشی تا حالا چند تا بازی که نیاز به فایل اضافه دارن نصب کردم بدون مشکل! خودشون data رو دانلود کردن رو مموری و .... مثل nfs و six guns و worms. این بازی هایی که شما میگید فرق دارن با اینا که حتما نیاز به مموری داخلی دارن؟ شاید باید مسیر دیفالت دانلودشون رو به مموری یه جوری تغییر بدین، بعید میدونم دیتای بازی ها نیاز باشه رو مموری خود گوشی قرار بگیره.
توو گلکسی جیو رم جانبی به عنوان sdcard شناخته میشه و دیتای بازی اونجا میره ولی رو ایس ٢ رم جانبی به عنوان external sdcard شناخته میشه و اون حافظه ی داخلی قابل دسترس به عنوان sdcard شناخته میشه که دیتای بازی ها میره توش که خب حجمش کمه.
فک کنم برای تغییر مسیر دیتا هم گوشی نیاز به روت داره که یه جا من آموزشش رو برای بازی های gameloft فک کنم بود دیدم که برا اس ٢ بود.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
برنامه های جاوا راحت نصب میشه یا دنگ و فنگ داره ؟
داغ هم میکنه؟
اونقد اندروید برنامه داره که سمت جاوا نمیرین. دنگ و فنک که چی بگم!!چند راه داره: یکی تبدیل جاوا به برنامه اندروید و نصب برنامه ی شبیه ساز جاوا یه راه هم یه برنامه هست مستقیم جاوا رو اجرا میکنه و غیره که نمیدونم!! این هم نمیدونم!!
من چند تا آهنگ ریختم رو گوشیم که Galaxy Ace II هستش. خودش رفته از عکسهایی که با بلوتوث ریخته بودم رو گوشی انتخاب کرده و وقتی آهنگ داره تو music player پخش میشه عکس رو میذاره رو صفحه نمایش. با اینکه عکس ها رو از گوشیم پاک کردم ولی بازم همین مشکل تکرار میشه. چه کار کنم که این اتفاق نیفته؟
دوستان الان قیمت این گوشی بدون گارانتی تا چقدر رسیده؟
بین 500 تا 570 متغیره.
هر کی بستگی به خریدش(همون شرفشش بقول بعضیا) قیمت میده.
چندتا سوال داشتم از کسایی که این گوشی و دارن
1-کیفیت بلندگوی گوشی و همچنین کیفیت مکالمه چجوریه ؟
2-قدرت gps اش چقدره ؟ منظورم اینه که سریع فیکس میشه ؟
3-به نظرتون یه روز یه رام miui برای این گوشی ریلیز میشه؟
4-اندروید 4 براش قراره بیاد یا نه؟
5-اگه در مورد کیفیت صفحه نمایش و نگهداری شارژ و کلا اگه این گوشی مشکل خاصی داره هم یه توضیحی بدید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)