به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dash_mehdi; 18-03-2012 at 12:19.
مبارک باشه پیشاپیش. قدر پدرتو بدون. ایشالا سایه اش همیشه رو سرت باشه. پدر من که برام پدری نکرد. خدا از سر تقصیرات همه بگذره. ببخشید من خیلی ناراحتم از دست پدرم. چون زندگیمو خراب کرد. اما با این حال همیشه بهش احترام گذاشتم و می ذارم. نوروز مبارک.
شما یه پراید مدل 90 sx با قیمت 8 تومان میتونی بگیری
اما اگه مصرف بنزین برات مهم نیست 405 مدل 88
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
اگه خانواده کمتر از 4 نفره 206 sd v8
اگر هم پرجمعیت هست ال90 یا 405 slx tu5
سورن هم بستگی به موتورش داره اگه ef7 یا xu7 باشه بدرد نمیخوره
تا یکی دو روز پیش تصمیم داشتم 10 تومان کارکرده بگیرم اما از اونجا که آرسنالی جماعت شانس نداره و احتمال اینکه کلاه سرم بره بسیار زیاده(اولین باره میخوام ماشین بگیرم) و شناخت کافی ندارم، بی خیال شدم.
تصمیم دارم بین سمند-405-تندر- 206 اس دی - پرشیا یکی رو انتخاب کنم. اما نمیدونم کدوم
2-3 لیتر مصرف بیشتر برای من فرقی نمیکنه!
اهل ویراژ دادن و جوون بازی نیستم و هیچ علاقه ای به بستری شدن در بخش ارتوپدی ندارم!
کیفیت و هزینه نگهداری معقول باشه و ...
206 اس دی فقط تنگ بودنش کمی مرددم کرده.
فرق بین موتورهای قدیم و جدید 405 رو کلا نمیدونم البته فعلا در حال مطالعه تاپیکهای فروم هستم و شاید زمان برای ایجاد کردن این تاپیک کمی زود بود.
به CNG به هیچ عنوان اعتقاد ندارم
----------------------------------------------------------------------
جادار باشه. تا حدودی بیخیال 206 شدم!سلام دوست من!
اگه ماشین برای خانواده میخوای به نظرم 405 با موتور TU5 گزینه خیلی خوبیه
اگه واسه خودت و مصرف مجردی میخوای روی تیپ2 شدیدا فکر کن
سال نو برشما مبارک
اما یه زمانی شایعه بود که 405 مثل تخم مرغ شانسیه، قطعاتش بینهایت بی کیفیت و ...
از مزیتهای TU5 و 405 های جدید چیه ؟
شرمنده دوست عزیز. باید دقت میکردمقبل از ایجاد تاپیک دقت کنید.
ادامه بحث در تاپیک جامع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
افت کیفیت در تمام محصولات ایرانی مشاهده میشه.
از مزیت های 405 با موتور TU5 میشه به بهینه شدن این خودرو اشاره کرد.
موتور TU5 با مصرف سوخت کم و تولید قدرت بیشتر نسبت به موتور فبلی باعث شد
تا 405 طرفداران بیشتری پیدا کنه.
در کل بگم اگر قصد خرید 405 با موتور TU5 رو دارین شک نکنید.
در مورد تندر 90 هم بگم از نظر فنی خیلی خوبه اما خوب اتاقش و نمای ظاهریش سلیقه ای هست
و مورد پسند همه قضری نیست اما زیر پای عالی داره.
به نظر من ملاک هاتون رو بین 405 با موتور TU5 و تندر 90 تنظیم کنید تا بتونید یکی رو انتخاب کنید.
البته یه مورد دیگه رو هم بگم پژو پارس با موتور TU5 هم عرضه شده که با بودجه شما همخوانی نداره
ممنون. منم نظرم روی 405 هست. مخصوصا که حالا بهینه شده و همچنین هزینه قطعات و ... هم فکر کنم کمتر باشه.
البته در ادامه صحبت های دوستان بگم که اگر با چهره ی ال۹۰ میتونید کنار بیاید واقعا سرتر از همه ی ماشین های مذکور هست . ۴۰۵ جدید ترمزهای متوسط ، شتاب اولیه نسبتا خوب ( به نسبت ۴۰۵ معمولی تغییری حس نمیشه ) شتاب ثانویه عالی ، شتاب نهایی بسیار ضعیف ( به سختی به ۱۸۰ کیلومتر میرسید ، دور موتور با گیرباکس همخونی نداره )، کم آوردن توی سربالایی مخصوصا وقتی سرنشینان کامل هستند ، نمای داخلی خیلی زیبا تر از ال ۹۰ ( طرح کرم و تودری های مثل پارس ) و همینطور نمای بیرونی خوب .
به نسبت قیمتش واقعاً ارزش خرید داره ( ۴۰۵ ✏ TU5 )
اما شما که توانایی خرید بیشتر رو دارید ال ۹۰ بهتر و مزایاش به نسبت ۴۰۵ جدید :
شتاب اولیه عالی ، شتاب ثانویه خوب و شتاب نهایی متوسط ، ترمز ها بینهایت عالی . هندلینگ و انعطاف پذیری فرمان خیلی بهتر از ۴۰۵
دید عقب خوب نیست ( باید سنسور و دوربین نصب کنید ) دنده ها عالی جا میره و بسیار نرم تر از ۴۰۵
گیرباکس با موتور کاملاً همخونی داره برعکس ۴۰۵ جدید . در سربالایی حتی با کولر کاملاً نامحسوس افت قدرت داره .
در کل همونطور که گفتم هردو ماشین های خوبی هستند اما اگر با ظاهر ال ۹۰ مشکلی نداریر واقعا بهتر از ۴۰۵ جدید هست . بنیان ال ۹۰ از اول همین بوده اما ۴۰۵ ...
از دوستان شرمنده ممکنه سوال تکراری باشه : الان تکلیف قیمت های خودرو چی هست ؟ 6 درصد افزایش قراربود لغو بشه ولی لغو که نشده بالاتر هم رفته ! مثلا تندر 90 قبل عید 16830000 تومن بود الان شده بالای 17000000 الان به نظر شما خرید خودرو اصلا کار عاقلانه ای هست ؟ به نظر شما قیمت همین باقی می مونه یا کمتر با بیشتر میشه؟!
دوست عزیز در یک کلام بگم ؛ هیچ چیز مشخص نیست . توی این مملکت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . قانون هم که کلاً نداریم . بازار خودرو کاملاً از هم گسیخته شده و کمپانی ها هم هیچ حرفی نمیزنن و خبری از قیمت های مصوب هم نیست .
باید منتظر موند تا بعد از ۱۳ .
یه راهنمایی لازم دارم من الان حدود یک ماهه سمند ef7مدل88.11دارم آخر 88 است 14ملیون خریدم می خواهم بفروشم ویه صفر بخرم یا 405 یا ef7به نظرتون این کار را بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)