تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 201 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ميخواستم تيبا بگيرم ولي با كمك پدرم 206 sd v8 گرفتم تحويلش 30 روزه هستش ميخواستم ببينم براي تحويل چه نكاتي رو بايد چك كنم
    اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
    به لینک زیر مراجعه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by dash_mehdi; 18-03-2012 at 12:19.

2. 4 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان من ميخواستم تيبا بگيرم ولي با كمك پدرم 206 sd v8 گرفتم تحويلش 30 روزه هستش ميخواستم ببينم براي تحويل چه نكاتي رو بايد چك كنم
    اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
    مبارک باشه پیشاپیش. قدر پدرتو بدون. ایشالا سایه اش همیشه رو سرت باشه. پدر من که برام پدری نکرد. خدا از سر تقصیرات همه بگذره. ببخشید من خیلی ناراحتم از دست پدرم. چون زندگیمو خراب کرد. اما با این حال همیشه بهش احترام گذاشتم و می ذارم. نوروز مبارک.

4. 6 کاربر از lotus.aprina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام عرض می کنم به همه اساتید.

من چند تا سوال دارم. اگه لطف کنید راهنمایی کنید. مرسی.

راستش حدود 7 8 ساله که گواهینامه رانندگی پایه دو دارم. اما تو این مدت بخاطر مخالفت شدید (بسیار شدید) پدر و مادر نتونستم رانندگی کنم. یعنی کلا شاید اندازه انگشتای دستم پشت فرمون نشسته باشم. اونم پدرم کنارم بوده و فقط تو جاده های نسبتا خلوت بین شهری و با سرعت 60 کیلومتر در ساعت. و تا حالا هم نه دور زدم. نه پارک کردم نه تو شهر رانندگی کردم. حتی یک بار. البته بجز دوره آموزش رانندگی. ترو خدا نخندید فقط. خب چیکار میکردم؟ پدرم در این خصوص خیلی سخت گیره. بارها سر این قضیه بحثمون شده اما بی فایده. حتی وساطت بزرگترای فامیلم موثر نبود. بگذریم. البته بیشتر مشکل پدرم این بود که میترسید ماشینش خراب شه . چون اعتقادش اینه ماشین به هیچ وجه نباید تصادف کنه، برگه های بیمه به هیچ وجه نباید مصرف شه، خودشم بیشتر از دنده 4 و اونم نهایتا 100 110 تا با پژو 405 نمیره. من تمام عزممو جزم کردم و با کار زیاد و مختصر پس اندازی که تو چند سال اخیر کردم میخوام ماشین بخرم. حالا میخوام راهنمایی کنید. به نظر شما من با 10 11 تومن پراید صفر بخرم یا یه ماشین کارکرده مثلا 206 یا نمیدونم هر چی بشه. فقط از نظر این بگید که من تا حالا رانندگی نکردم چیکار کنم؟؟ ماشین صفر بگیرم نکنه تصادف کنم باهاش؟ پیشنهادتون برای من چیه؟ از طرفی می خوام یه مقدار تعلیم رانندگی برم. اما نه با این ماشینهای تعلیم رانندگی.که همه چیز دست استاده. می خوام برم پیش کسی که یه مقدار بیشتر بگیره اما ماشین تک کلاجه تعلیم بده جاهای شلوغ ببره ترسم بریزه. من با پیکان 8 سال پیش تعلیم میرفتم. این 7 8 باری که رانندگی کردم با پژو 405 بوده. فرمونش هیدرولیکه. به نظر شما ماشین هیدرولیک باید بگیرم؟ اصلا برای من مبتدی چی خوبه؟ فقط نخندید به من. هر کسی زندگیش یه جوره خب.
    شما یه پراید مدل 90 sx با قیمت 8 تومان میتونی بگیری
    اما اگه مصرف بنزین برات مهم نیست 405 مدل 88

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------

با سلام خدمت دوستان عزیز امی خواستم بزرگواری کنید ویه ماشین تو رنج قیمت 17 تا 19 بهم معرفی کنید البته ماشین کم خرجی باشه . خودم نظرم روسورن ELX است اما تو تاپیک مخصوص این ماشین دیدم که دوستان می گن که ارزش خرید خوبی نداره .
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
    اگه خانواده کمتر از 4 نفره 206 sd v8
    اگر هم پرجمعیت هست ال90 یا 405 slx tu5
    سورن هم بستگی به موتورش داره اگه ef7 یا xu7 باشه بدرد نمیخوره

6. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تا یکی دو روز پیش تصمیم داشتم 10 تومان کارکرده بگیرم اما از اونجا که آرسنالی جماعت شانس نداره و احتمال اینکه کلاه سرم بره بسیار زیاده(اولین باره میخوام ماشین بگیرم) و شناخت کافی ندارم، بی خیال شدم.
    تصمیم دارم بین سمند-405-تندر- 206 اس دی - پرشیا یکی رو انتخاب کنم. اما نمیدونم کدوم
    2-3 لیتر مصرف بیشتر برای من فرقی نمیکنه!
    اهل ویراژ دادن و جوون بازی نیستم و هیچ علاقه ای به بستری شدن در بخش ارتوپدی ندارم!
    کیفیت و هزینه نگهداری معقول باشه و ...
    206 اس دی فقط تنگ بودنش کمی مرددم کرده.
    فرق بین موتورهای قدیم و جدید 405 رو کلا نمیدونم البته فعلا در حال مطالعه تاپیکهای فروم هستم و شاید زمان برای ایجاد کردن این تاپیک کمی زود بود.
    به CNG به هیچ عنوان اعتقاد ندارم
    ----------------------------------------------------------------------
    سلام دوست من!

اگه ماشین برای خانواده میخوای به نظرم 405 با موتور TU5 گزینه خیلی خوبیه

اگه واسه خودت و مصرف مجردی میخوای روی تیپ2 شدیدا فکر کن

سال نو برشما مبارک
    جادار باشه. تا حدودی بیخیال 206 شدم!
    اما یه زمانی شایعه بود که 405 مثل تخم مرغ شانسیه، قطعاتش بینهایت بی کیفیت و ...
    از مزیتهای TU5 و 405 های جدید چیه ؟

قبل از ایجاد تاپیک دقت کنید.
    ادامه بحث در تاپیک جامع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شرمنده دوست عزیز. باید دقت میکردم

8. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

جادار باشه. تا حدودی بیخیال 206 شدم!
    اما یه زمانی شایعه بود که 405 مثل تخم مرغ شانسیه، قطعاتش بینهایت بی کیفیت و ...
    از مزیتهای TU5 و 405 های جدید چیه ؟

افت کیفیت در تمام محصولات ایرانی مشاهده میشه.
    از مزیت های 405 با موتور TU5 میشه به بهینه شدن این خودرو اشاره کرد.
    موتور TU5 با مصرف سوخت کم و تولید قدرت بیشتر نسبت به موتور فبلی باعث شد
    تا 405 طرفداران بیشتری پیدا کنه.
    در کل بگم اگر قصد خرید 405 با موتور TU5 رو دارین شک نکنید.
    در مورد تندر 90 هم بگم از نظر فنی خیلی خوبه اما خوب اتاقش و نمای ظاهریش سلیقه ای هست
    و مورد پسند همه قضری نیست اما زیر پای عالی داره.

به نظر من ملاک هاتون رو بین 405 با موتور TU5 و تندر 90 تنظیم کنید تا بتونید یکی رو انتخاب کنید.
    البته یه مورد دیگه رو هم بگم پژو پارس با موتور TU5 هم عرضه شده که با بودجه شما همخوانی نداره

10. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

افت کیفیت در تمام محصولات ایرانی مشاهده میشه.
    از مزیت های 405 با موتور TU5 میشه به بهینه شدن این خودرو اشاره کرد.
    موتور TU5 با مصرف سوخت کم و تولید قدرت بیشتر نسبت به موتور فبلی باعث شد
    تا 405 طرفداران بیشتری پیدا کنه.
    در کل بگم اگر قصد خرید 405 با موتور TU5 رو دارین شک نکنید.
    در مورد تندر 90 هم بگم از نظر فنی خیلی خوبه اما خوب اتاقش و نمای ظاهریش سلیقه ای هست
    و مورد پسند همه قضری نیست اما زیر پای عالی داره.

به نظر من ملاک هاتون رو بین 405 با موتور TU5 و تندر 90 تنظیم کنید تا بتونید یکی رو انتخاب کنید.
    البته یه مورد دیگه رو هم بگم پژو پارس با موتور TU5 هم عرضه شده که با بودجه شما همخوانی نداره
    ممنون. منم نظرم روی 405 هست. مخصوصا که حالا بهینه شده و همچنین هزینه قطعات و ... هم فکر کنم کمتر باشه.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون. منم نظرم روی 405 هست. مخصوصا که حالا بهینه شده و همچنین هزینه قطعات و ... هم فکر کنم کمتر باشه.
    البته در ادامه صحبت های دوستان بگم که اگر با چهره ی ال۹۰ میتونید کنار بیاید واقعا سرتر از همه ی ماشین های مذکور هست . ۴۰۵ جدید ترمزهای متوسط ، شتاب اولیه نسبتا خوب ( به نسبت ۴۰۵ معمولی تغییری حس نمیشه ) شتاب ثانویه عالی ، شتاب نهایی بسیار ضعیف ( به سختی به ۱۸۰ کیلومتر میرسید ، دور موتور با گیرباکس همخونی نداره )، کم آوردن توی سربالایی مخصوصا وقتی سرنشینان کامل هستند ، نمای داخلی خیلی زیبا تر از ال ۹۰ ( طرح کرم و تودری های مثل پارس ) و همینطور نمای بیرونی خوب .
    به نسبت قیمتش واقعاً ارزش خرید داره ( ۴۰۵ ✏ TU5 )
    اما شما که توانایی خرید بیشتر رو دارید ال ۹۰ بهتر و مزایاش به نسبت ۴۰۵ جدید :
    شتاب اولیه عالی ، شتاب ثانویه خوب و شتاب نهایی متوسط ، ترمز ها بینهایت عالی . هندلینگ و انعطاف پذیری فرمان خیلی بهتر از ۴۰۵
    دید عقب خوب نیست ( باید سنسور و دوربین نصب کنید ) دنده ها عالی جا میره و بسیار نرم تر از ۴۰۵
    گیرباکس با موتور کاملاً همخونی داره برعکس ۴۰۵ جدید . در سربالایی حتی با کولر کاملاً نامحسوس افت قدرت داره .
    در کل همونطور که گفتم هردو ماشین های خوبی هستند اما اگر با ظاهر ال ۹۰ مشکلی نداریر واقعا بهتر از ۴۰۵ جدید هست . بنیان ال ۹۰ از اول همین بوده اما ۴۰۵ ...

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال chaparman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از دوستان شرمنده ممکنه سوال تکراری باشه : الان تکلیف قیمت های خودرو چی هست ؟ 6 درصد افزایش قراربود لغو بشه ولی لغو که نشده بالاتر هم رفته ! مثلا تندر 90 قبل عید 16830000 تومن بود الان شده بالای 17000000 الان به نظر شما خرید خودرو اصلا کار عاقلانه ای هست ؟ به نظر شما قیمت همین باقی می مونه یا کمتر با بیشتر میشه؟!

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از دوستان شرمنده ممکنه سوال تکراری باشه : الان تکلیف قیمت های خودرو چی هست ؟ 6 درصد افزایش قراربود لغو بشه ولی لغو که نشده بالاتر هم رفته ! مثلا تندر 90 قبل عید 16830000 تومن بود الان شده بالای 17000000 الان به نظر شما خرید خودرو اصلا کار عاقلانه ای هست ؟ به نظر شما قیمت همین باقی می مونه یا کمتر با بیشتر میشه؟!
    دوست عزیز در یک کلام بگم ؛ هیچ چیز مشخص نیست . توی این مملکت هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . قانون هم که کلاً نداریم . بازار خودرو کاملاً از هم گسیخته شده و کمپانی ها هم هیچ حرفی نمیزنن و خبری از قیمت های مصوب هم نیست .
    باید منتظر موند تا بعد از ۱۳ .

16. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه راهنمایی لازم دارم من الان حدود یک ماهه سمند ef7مدل88.11دارم آخر 88 است 14ملیون خریدم می خواهم بفروشم ویه صفر بخرم یا 405 یا ef7به نظرتون این کار را بکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •