تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 99 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 989

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من می خوام تا 5 تومن و نهایت تا 7 تومن یه ماشین بگیرم.
    از پراید و روآ و پیکان و ماتیز که بگذریم.چون اولویت اولم ایمنی و کم سروصدا بودنشه.
    بعد هم مصرف کم و خرج کم.
    اپل،دوو،ماتیز،پراید
    برای مقایسه خودروها زیاد سرچ کردم اما اکثرا نظرات شخصیه و هر کس یه چیزی میگه.
    اپل از لحاظ خرابی و مقاومت خیلی خیلی بهتر از پرایده.لوازمش پیدا میشه؟کولر داره؟(چون برخی سایتها زدند که کولر نداره) تا 5 تومن میشه مورد خوبی پیدا کرد؟در کل نظرتون در مورد اپل چیه و با این قیمت چه خودروهای دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
    بازم تاکید می کنم که بخاطر امنیت پایین و خرابی زیاد(نسبت به سایر موارد) پراید رو تا میشه نمی خوام انتخاب کنم.ضمنا من می خوام تا یکسال این ماشینو نگه دارم و بعد اتومبیل بسیار بهتری خواهم گرفت.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای پیدا کردن اپل تروتمیز خیلی باید وقت بزارید ، قطعات هم به شدت نایاب هست . بهترین گزینه برای شما پراید 88 هست که تمیزش رو میتونید خریداری کنید و انتظارات شما رو برآورده خواهد کرد ( به جز ایمنی )

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

برای پیدا کردن اپل تروتمیز خیلی باید وقت بزارید ، قطعات هم به شدت نایاب هست . بهترین گزینه برای شما پراید 88 هست که تمیزش رو میتونید خریداری کنید و انتظارات شما رو برآورده خواهد کرد ( به جز ایمنی )
    من می خوام تا جایی که امکانش هست پراید نگیرم.دیدم در این قیمتها اپل و دوو رو میشه مدنظر قرار داد.راستش خودم از ظاهر اپل کورسا خوشم اومده.در مورد قطعات هم چون تهران هستم بالاخره میشه پیدا کرد.خیابان چراغ برق که معدن این چیزاست.چندتا هم تعمیرگاه مخصوص اپل پیدا کردم و چون خرابی قطعات اپل (و در کل ماشینهای خارجی) کمه و در این یکسال شاید با این ماشین مسافرت راه دور نرم پس فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
    در کل با قیمت 5 تومن (و اگه نشد نهایت تا 7 تومن) از بین انواع اپل و دوو شما چه پیشنهادی دارید؟نظرتون در مورد اپل کورسا چیه؟چه معایب و مزایایی داره؟از لحاظ هندلینگ نسبت به پراید چه تفاوتی داره؟

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

سلام......یه ماشین خوراک کوه زیر 2 تومن چی بگیرم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام......یه ماشین خوراک کوه زیر 2 تومن چی بگیرم
    متاسفانه باید بودجه رو خیلی بالا ببرید.
    خودروی مورد نظر شما با این بودجه پیدا نمیشه

داره خودمونی میشه DeluxePC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اساتید گرامی تا 9 تومن بهترین ماشین برای 3 سال سوار شدن بدون خرج زیادی چی توصیه میکنید؟
    من خودم قصد دارم 206 تیپ 5 تمیز پیدا کنم.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اساتید گرامی تا 9 تومن بهترین ماشین برای 3 سال سوار شدن بدون خرج زیادی چی توصیه میکنید؟
    من خودم قصد دارم 206 تیپ 5 تمیز پیدا کنم.
    با 9 تومن نمیتونید 206 تیپ 5 حتی مدل 81 پیدا کنید .
    206 تیپ 5 مدل 81 --->10.600.000
    تیپ 2 میتونید تقریبا تمیزش رو مدل های 83 و 84 پیدا کنید اما شکی نیست که با این سن ماشین خرج روی دست شما خواهد گذاشت .
    پژو 405 مدل 84 و 85 تمیز هم گیر میاد فقط مشکلش مصرف بالای این خودروست . دردسرش از 206 کمتر هست . قطعاتش هم زیاد و کم خرج تر از 206 .
    ریو 85 هم گزینه ی بدی نیست اما قطعاتش کمی گرون و بعضا نایاب هستن .
    اگر ماشین کم خرج و بی دردسر میخواید که فقط سوار بشید ( تا 3 سال ) مثل همیشه پراید تنها و تنها و تنها گزینه برای شماست .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من می خوام تا جایی که امکانش هست پراید نگیرم.دیدم در این قیمتها اپل و دوو رو میشه مدنظر قرار داد.راستش خودم از ظاهر اپل کورسا خوشم اومده.در مورد قطعات هم چون تهران هستم بالاخره میشه پیدا کرد.خیابان چراغ برق که معدن این چیزاست.چندتا هم تعمیرگاه مخصوص اپل پیدا کردم و چون خرابی قطعات اپل (و در کل ماشینهای خارجی) کمه و در این یکسال شاید با این ماشین مسافرت راه دور نرم پس فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
    در کل با قیمت 5 تومن (و اگه نشد نهایت تا 7 تومن) از بین انواع اپل و دوو شما چه پیشنهادی دارید؟نظرتون در مورد اپل کورسا یا وکترا چیه؟چه معایب و مزایایی داره؟از لحاظ هندلینگ نسبت به پراید چه تفاوتی داره؟
    توضیح میدید لطفا

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

خودروهای دوو و اپل اگر در شرایط مطلوب و مناسب باشن از هر نظر
    بهتر از پراید هستن.
    اما مشکل اینجاست که باید خیلی وقت بزارین تا بتونید اپل یا دوو مناسب گیر بیاری
    شایدم گیرت نیاد.
    اما تا 7 میلیون تومان میشه دوو اسپرو رو انتخاب کرد
    همچنین شما میتونید به میتسوبیشی لنسر هم فکر کنید.
    برای پیدا کردن این ماشینا هم که باید بری جمعه بازار خودرو

11. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

راهنمایی لازم دارم یه ماشین تو بنگاه است با این مشخصات تک سوزه وبیمش هم 3ماه مونده تا تموم بشه تخفیف بیمه هم داره رنگ یکمی جلو لو ماشین دارهولی مال یه خانومییه که فقط یه تیکه از سقفش وکاپوت عقب را با اسید شسته کاپوتش که درست میشه ولی می گن به سقفش دسا نزنید قیمتش هم 6ملیونو 300هزار تومان می گه ماشین هم پژو2000 رنگ شرابی مدل1381 چی کار کنیم ودر ضمن دوگانه سوز هم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •