آقا یه سوال !
خمیر دندون های سفید کننده به مینای دندان صدمه میزنه!؟
من یه خمیر دندون Crest 3D WHITE DELUXE گرفتم می خواستم ببینم واسه استفاده عمومی در طول شبانه روز مشکلی نداره ؟
البته روش نوشته Sensitive ...
آقا یه سوال !
خمیر دندون های سفید کننده به مینای دندان صدمه میزنه!؟
من یه خمیر دندون Crest 3D WHITE DELUXE گرفتم می خواستم ببینم واسه استفاده عمومی در طول شبانه روز مشکلی نداره ؟
البته روش نوشته Sensitive ...
و اضافه میکنم
یکی از دلایلش هم پایان عمر ماده ای هست که دندان باهاش پر شده
سلام بنظر شما كلينيك يا درمانگاهها ي دندانپزشكي از نظر استريل بودن هپاتيت مطمئنترند يا مطبهاي خصوصي
سلام علیکسلام بنظر شما كلينيك يا درمانگاهها ي دندانپزشكي از نظر استريل بودن هپاتيت مطمئنترند يا مطبهاي خصوصي
به نظر من نمیشه گفت یک کدومشون از دیگری بهترند ، هستند کلینیک هایی که از بعضی مطب ها بهترند و هستند مطب هایی که از بعضی کلینیک ها بهترند
یا به عبارتی کلینیک ها خوب و بد دارند و مطب ها هم همینطور
من 4 تا دندون رو پیش یه دکتر پر کردم 2تا با امالگام 2 تا با همرنگ دوندن, حالا اون دو تایی که با همرنگ پر شده درد میکنه , البته من دوباره 1ماه دیگه نوبت دارم , ولی تا اون موقع --علت از چی میتونه باشه؟
کدوم دندونها رو با امالگام همرنگ پر کردن؟اصلا چند وقته که از زمان ترمیم گذشته؟شاید اونها به عصب رسیده باشه و احتیاج به اندو داشته باشه.
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
کلینیک ها.چون بازرس بیشتر میره و پرسنل بیشتر دارن و چون خودم اینجور جاها کار کردم.البته در مطبها هم بعید میدونم رعایت نشه
تنهاسفید کردن دندان توسط خود دکتر هست که ضرر داره.چون مینا رو برمیدارن و دندان واقعا هم سفید میشه.
منبع:متخصص پروتز کلینیکی که توش کار میکردم
پست هام پشت هم زیاد شد گفتم اینو ویرایش کنم اینجا بنویسم.
استفاده از نخ دندان همرا با مسواک جزیی از برنامه بهداشت دهان هست.اگر شما روزی سه بار مسواک زده ولی از نخ دندان استفاده نکنید مطمیین باشید در چند سال اینده با یک درد دندان مجبور به مراجعه به یک دندانپزشک میشوید.و دندانپزشک هم میگوید "دندان شما پوسیده.نخ دندان نمیندازید!"
Last edited by GHAGHALEELEE; 04-07-2011 at 01:45.
یه 10 روزی میگذره فکر نکنم تو 10 روز به عصب برسن.
اره 10 روز نمیرسه.یه احتمال خیلی کم هست اینکه دندانت به امالگام سفید حساسیت داده باشه.
سلام
معيارهاي يك دندانپزشكي استريل؟
يك راديولوژي ديجيتال در مشهد معرفي كنيد
Last edited by pclove; 20-07-2011 at 20:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)