تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 105

نام تاپيک: بنچ مارک پردازنده " اختصاصی برای کاربران P30World " اطلاعات در پست اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستش خواستم از صفحه عکس بگیرم، اما چون اینترنت پر سرعت ندارم و دارم با جی پی آر اس اینترنتو میارم توی لپتاپم، نتونستم آپلود کنم. آپلود جی پی آر اس واقعا افتضاح شده... سی پی یو لپتاپ من Ci5 2nd generation 2.4 up to 3.0 GHz Turbo boost است. واقعا بهش ایمان دارم. راستی، دوتا core داره و 4 تا thread . پس به نظر شما این امتیاز خوبه؟

2. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    تاپیک خوبیه....
    کل تاپیک رو خوندم وبه نظرم این برنامه با اینتل سازگاریه بیشتری داره....!
    این رو فعلا داشته باشین تا با سیستم خودم هم تست بزارم....

4. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

راستش خواستم از صفحه عکس بگیرم، اما چون اینترنت پر سرعت ندارم و دارم با جی پی آر اس اینترنتو میارم توی لپتاپم، نتونستم آپلود کنم. آپلود جی پی آر اس واقعا افتضاح شده... سی پی یو لپتاپ من Ci5 2nd generation 2.4 up to 3.0 GHz Turbo boost است. واقعا بهش ایمان دارم. راستی، دوتا core داره و 4 تا thread . پس به نظر شما این امتیاز خوبه؟
    بله چون 2 هسته دارین انتظار Power Score بالایی نباید داشته باشین

سلام
    تاپیک خوبیه....
    کل تاپیک رو خوندم وبه نظرم این برنامه با اینتل سازگاریه بیشتری داره....!
    این رو فعلا داشته باشین تا با سیستم خودم هم تست بزارم....
    با تشکر
    نسخه اولیه برنامه که به صورت Command Line بود درست طراحی نشده بود برای همین بود با اینتل ها عالی کار میکرد
    نسخه جدید تفاوت زیادی نیست و کاملا مشخصه Per Core Performance در اینتل ها بیشتر هست ( در بنچ مارک های دیگه هم همیشه همینطور بوده )
    Last edited by BZ7; 18-03-2012 at 03:53.

6. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی این یه کم عجیب نیست که به usual games من امتیاز 92.42 داده و به modern امتیاز 114.75 ؟ راستی، مبنای امتیاز power همون امتیاز gaming است؟ آخه دقیقا یکی هستن.

8. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

راستی این یه کم عجیب نیست که به usual games من امتیاز 92.42 داده و به modern امتیاز 114.75 ؟ راستی، مبنای امتیاز power همون امتیاز gaming است؟ آخه دقیقا یکی هستن.
    Power Score آخرین تعداد ترد هارو در نظر میگیره ( در حالت فول لود که برای شما 4 ترد هست )
    Usual Gaming میاد در حالت 2 ترد و Modern Gaming در حالت 4 ترد رو اندازه میگیره و نسبت به اون امتیاز میده
    شما چون 2 هسته دارین بعد از 2 ترد افزایش چندانی نخواهید داشت چون Hyper Threading خیلی به عملیات های ریاضی کمک نمیکنه

10. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

12. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

14. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

Power Score آخرین تعداد ترد هارو در نظر میگیره ( در حالت فول لود که برای شما 4 ترد هست )
    Usual Gaming میاد در حالت 2 ترد و Modern Gaming در حالت 4 ترد رو اندازه میگیره و نسبت به اون امتیاز میده
    شما چون 2 هسته دارین بعد از 2 ترد افزایش چندانی نخواهید داشت چون Hyper Threading خیلی به عملیات های ریاضی کمک نمیکنه
    مرسی.
    راستی یه سوال. من بعد از بنچمارکی که انجام دادم و نتایجش رو گذاشتم اینجا، 3 بار دیگه بنچمارک کردم بعدا. هر 3 بار نتایج تقریبا یکسان بود اما usual gaming توی هرسه تا رفته بود بالاتر. یعنی قبلا که بهم نود و خرده ای داده بود، توی این 3 بار بهم حدود 110 داد. چطوری میشه اینطوری میشه؟ ممکنه مثلا دمای لپتاپ روی عملکرد تاثیر چشمگیر بذاره؟ البته فکر کنم کلا کامپیوتر وقتی دماش خنک باشه پرفورمنس خوبی میده (درست میگم؟)، دقیقا برعکس ماشین که باید به یه optimum temperature برسه... اون بنچمارکی که نتایجش رو اینجا گذاشتم، همون نصف شب بود گرفتم. شاید لپتاپم دیگه گرم شده بوده آخه فکر کنم 16 ساعت یه سره روشن بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چرا فرکانس ایشون 919 مگاهرتز رو نشون میده؟ میشه یه کم توضیح بدید؟ آخه همه دوستانی که عکس گذاشتن فرکانسشون دقیقا فرکانس سی پی یوشونو درست نشون میده اما برای ایشون 919. زیاد از این چیزا سردرنمیارم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

چرا فرکانس ایشون 919 مگاهرتز رو نشون میده؟ میشه یه کم توضیح بدید؟ آخه همه دوستانی که عکس گذاشتن فرکانسشون دقیقا فرکانس سی پی یوشونو درست نشون میده اما برای ایشون 919. زیاد از این چیزا سردرنمیارم.
    قابلیت Speed Step ( اگه اسمشو درست یادم باشه ) فعال هست که وقتی از سیستمشون استفاده نمیشه فرکانس پردازنده کاهش پیدا میکنه

ایشون بعد از بنچ مارک این عکس رو گرفتن یعنی سیستم در حالت استرس نبوده و فرکانس پایین اومده ( برای مصرف و دمای کمتر )

مرسی.
    راستی یه سوال. من بعد از بنچمارکی که انجام دادم و نتایجش رو گذاشتم اینجا، 3 بار دیگه بنچمارک کردم بعدا. هر 3 بار نتایج تقریبا یکسان بود اما usual gaming توی هرسه تا رفته بود بالاتر. یعنی قبلا که بهم نود و خرده ای داده بود، توی این 3 بار بهم حدود 110 داد. چطوری میشه اینطوری میشه؟ ممکنه مثلا دمای لپتاپ روی عملکرد تاثیر چشمگیر بذاره؟ البته فکر کنم کلا کامپیوتر وقتی دماش خنک باشه پرفورمنس خوبی میده (درست میگم؟)، دقیقا برعکس ماشین که باید به یه optimum temperature برسه... اون بنچمارکی که نتایجش رو اینجا گذاشتم، همون نصف شب بود گرفتم. شاید لپتاپم دیگه گرم شده بوده آخه فکر کنم 16 ساعت یه سره روشن بود.
    خیر دوست عزیز دما ربط زیادی به Performance نداره مگه اینکه بیش از حد داغ بشه
    تغییرات در امتیاز ها طبیعی هست در بعضی موارد هنگام بنچ مارک ممکنه بعضی برنامه ها در حال انجام کاری باشن و روی امتیاز های بنچ مارک اثر منفی بذارن .

18. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •